دوره شطرنج مقدماتي آنلاين به صورت مجازي در سامانه ستاو برگزار مي گردد

دوره شطرنج مقدماتي آنلاين به صورت مجازي در سامانه ستاو برگزار مي گردد

قابل توجه مديران محترم تربيت بدني دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي كشور:

با توجه به شرایط حاكم بر جامعه در پی شیوع ویروس كووید 19و ضرورت آگاهی بخشی و ارتقای دانش فنی و مدیریتی منابع انسانی شاغل در ورزش دانشجویی، انجمن شطرنج این اداره كل در نظر دارد"دوره شطرنج مقدماتی آنلاین" را براي كارشناسان ، مديران و مربيان دانشگاهي برگزار نمايد.

به اطلاع مي رساند اين دوره در تاریخ 21 و 22 مهرماه 1399 به صورت الكترونیكی در فضای مجازی برگزار مي گردد. لطفا ضمن اطلاع رسانی به افراد واجد شرایط (1نفر خانم و 1نفر آقا) برای حضور در كارگاه مذكور، تاكید نمایید حداكثر تا تاریخ 99/7/20 جهت ثبت نام از طریق لینك مستقیم ذیل یا سامانه ستاو (https://setav.ir) اقدام نمایند. شایان ذكر است دوره مذكور برای تمامی مدیران، كارشناسان و مربیان شاغل در ادارات تربیت بدنی دانشگاه ها مجاز می باشد كه پس از طی مراحل ثبت نام اولیه و درج اعلام آمادگی، از طریق مسئول انجمن شطرنج (آقای ابراهیم زاده- 09122052918) تاییدیه حضور در دوره مذكور صادر خواهد شد.

به منظور اطلاع از نحوه حضور در كارگاه مذكور  به بخشنامه پيوست مراجعه نماييد.

بخشنامه

لینک ثبت نام

مطلب قبلی کسب مقام پنجمی تیم دوومیدانی بزرگسالان دانشگاه یزد در مسابقات قهرمانی باشگاههای کشور
مطلب بعدی توصیه های سازمان بهداشت جهانی درباره انجام فعالیت های بدنی در زمان بیماری کوید 19