دکتر عليزاده: تکرار مقام نهمي کاروان ايران نشان دهنده توسعه پايدار ورزش در آموزش عالي کشور است

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان به نقل از وزارت علوم، دکترعلیزاده ضمن تشکر و قدردانی از ورزشکاران، مدال آوران و دست اندرکاران رویدادهای بین المللی ورزش دانشجویان گفت: در این دوره ورزشکاران دانشجوی ما در رشته های تکواندو، تیراندازی و تیرو کمان و کاراته مقام های مختلفی را به دست آوردند و آرمین هادی پور دانشجوی ورزشکار نیز عنوان برترین ورزشکار دهه اخیر فدراسیون بین المللی ورزش های دانشگاهی را به دست آورد.
وی افزود: در این راه سازمان ها و ارگان های بسیاری ما را یاری کردند که از آن جمله وزارت ورزش و جوانان بود که در مواقع مختلف نهایت همکاری را با کاروان دانشجویی ما داشتند و همچنین کمیته ملی المپیک همه گونه همکاری و امکانات را در اختیارمان قرار دادند و قرار گرفتن دانشجویان ورزشکار کشورمان در تقویم رسمی فعالیت های ورزشی کشور و استفاده از امکانات و اردوها همه باعث شد این دستاورد ملی امکان پذیر شود.
دکتر علیزاده با اشاره به حضور پررنگ ورزشکاران دانشجو در ورزش های همگانی گفت: انشالله به زودی با پروژه المپیاد ملی با تمام توان خود در صحنه ورزش کشور شرکت خواهیم کرد و یکی از فعالیت های فدراسیون، پایش ۳۰ هزار دانشجو از جهت سلامت بود و برای دسترسی دانشجویان، پروژه های زود بازده شکل گرفت که در سال گذشته ۵۰ میلیارد در این زمینه سرمایه گذاری شد که ۱۷ میلیارد تومان توسط بخش عمرانی جهت تهیه ۵ استخر، ۶ سالن چند منظوره و پروژه های چمن مصنوعی و کفپوش روباز صرف شد.
وی در ادامه افزود: از قبل از اعزام تیم به یونیورسیاد، ستادی شکل گرفت و سازمان ها، دستگاه ها و رسانه ها با این ستاد همکاری کردند و قبل از آن مسابقات انتخابی دانشجویان در همه دانشگاه ها صورت گرفت و تیم ۱۳ تیر ماه سال گذشته عازم ناپل ایتالیا شد و با اینکه تعداد دانشجویان اعزامی نسبت به دوره قبل تقریباً نصف شده بود ولی باز هم از هر دو ورزشکار کشورمان، یک نفر موفق به دریافت مدال شد و دانشجویان دختر ورزشکار با ۴۵ درصد حضور به موفقیت های خوبی دست پیدا کردند.

مطلب قبلی وحید زارع نژاد سرپرست انجمن جودو اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان شد
مطلب بعدی شورای ورزش دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار گردید.