راه اندازي اتاق‌هاي تندرستي در دانشگاه‌ها در اولويت سال جاری قرار دارد

راه اندازي اتاق‌هاي تندرستي در دانشگاه‌ها در اولويت سال جاری قرار دارد

مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان اعلام کرد: در حال حاضر همه دانشگاه ها یک اتاق تندرستی دارند که ایجاد این اتاق ها در سال ۹۹ نیز در اولویت قرار دارد.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، دکتر محمد حسین علیزاده در نشست خبری که در سازمان امور دانشجویان برگزار شد با بیان اینکه دانشجویان به دلیل شیوع کرونا نتوانستند از امکانات ورزشی استفاده کنند و مجبور شدند در خانه بمانند، اپلیکیشنی را با ۱۵۰ هزار نوع تمرین قابل اجرا در خانه ارائه دادیم که مورد استقبال قرار گرفت. حدود ۶ هزار دانشجو در این اپلیکیشن ثبت نام کردند.

وی افزود: در حال طراحی واحد یک و دو تربیت بدنی برای ترم آینده هستیم که در صورت مشاهده پیک دوم کرونا در فصل پاییز، در ترم بعد مورد استفاده قرار می گیرد.
مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان افزود: همچنین توانستیم حدود ۱۷ میلیارد تومان برای توسعه اماکن ورزشی جذب کنیم که شامل استخر، سالن های چند منظوره، زمین ورزشی، اتاق تندرستی و سایر موارد می شود.
دکتر علیزاده عنوان کرد: نزدیک به ۳۰۰ پروژه در دو سال اخیر با کمک سازمان امور دانشجویان صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه ها پیگیری شد که ۷۰ پروژه آن به مرحله بهره برداری رسیده است و امیدواریم مابقی پروژه ها نیز تا شهریورماه اجرایی شوند و به بهره برداری برسانیم.
وی به طرح پایش سلامت جسمانی دانشجویان اشاره کرد و گفت: ۷۰ دانشگاه طرح پایش را انجام داده اند و ۳۰ هزار اطلاعات درخصوص وضعیت جسمانی، اسکلتی، قلبی و عروقی و سلامت و دانشجویان با کمک مرکز مشاوره سازمان امور دانشجویان تهیه شده است که در حال بررسی وضعیت دانشجویان برای ارائه خدمات مورد نیاز هستیم.
مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان ادامه داد: باید خدمات خود را با ایجاد بیشتر اتاق های تندرستی افزایش دهیم در حال حاضر همه دانشگاه ها یک اتاق تندرستی دارند که ایجاد این اتاق ها در سال ۹۹ نیز در اولویت قراردارد.

مطلب قبلی ارائه خدمات آموزشی و ورزشی به دانشگاهیان از طریق سامانه ستاو
مطلب بعدی برگزاری آنلاین کارگاه مدیریت داوطلبان در رویدادهای ورزش دانشگاهی