اختتامیه دوره مدیریت اجرایی رویدادهای ورزشی با محوریت ورزش دانشجویی

ایرج احسانی 0 30 رتبه مطلب: بدون رتبه

کارگاه مدیریت اجرایی رویدادهای بزرگ ورزشی با محوریت ورزش دانشجویی ویژه کارشناسان و مدیران تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری در محل آکادمی ملی المپیک به پایان رسید .

ابلاغ آیین نامه مدیریت منطقه اي تربیت بدنی و ورزش در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی

ایرج احسانی 0 17 رتبه مطلب: بدون رتبه

قابل توه مدیران محترم تربیت بدنی:

عنایت به ماده 2 مصوبه شماره 7418 شوراي عالی انقلاب فرهنگی و با هدف توزیع عادلانه منابع، ایجاد فرصت هاي برابر، بهره گیري از مزیت هاي منطقه اي، کاهش تمرکز و همچنین استفاده از مشارکت بیشتر دانشگاه ها در تصمیم گیري، ده کلان منطقه آموزش عالی تشکیل شده است. در همین راستا و در ادامه فعالیت هاي منطقه اي در حوزه ورزش دانشگاهی و به منظور بهبود ساختار مدیریت، تصمیم گیري و تقویت اختیارات مناطق در چارچوب مصوبه مذکورآیین نامه مدیریت منطقه اي تربیت بدنی و ورزش در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی به پیوست به منظور اجراء ابلاغ می گرد.

بخشنامه

آیین نامه مدیریت منطقه اي تربیت بدنی و ورزش در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی

کارگاه مدیریت اجرایی رویدادهای بزرگ ورزشی با محوریت ورزش دانشجویی

ایرج احسانی 0 39 رتبه مطلب: بدون رتبه

دومین روز برگزاری کارگاه مدیریت اجرایی رویدادهای بزرگ ورزشی با محوریت ورزش دانشجویی با حضور36 نفر از  مدیران و کارشناسان تربیت بدنی دانشگاه های کشور برگزار گردید.

جشنواره ورزشهای همگانی پاییزه دانشجویان دانشگاه ملایر برگزار شد

ایرج احسانی 0 10 رتبه مطلب: بدون رتبه

جشنواره ورزشهای همگانی پاییزه دانشجویان دانشگاه ملایر در دو بخش دانشجویان پسر و دختر و با شرکت 750 نفراز دانشجویان در 9 رشته ورزشی برگزار گردید.

نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاههای منطقه یک کشور، در دی ماه به میزبانی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی برگزار شد

ایرج احسانی 0 14 رتبه مطلب: بدون رتبه

دراین نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاه‌های صنعتی شریف، علامه طباطبایی، الزهرا، فرهنگیان، صداو سیما، شهیدبهشتی، خوارزمی، علم و صنعت، تربیت مدرس، صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، صنعتی امیرکبیر، شاهد، علم و فرهنگ، سوره، جامع امام حسین و شهید رجایی حضور داشتند.

برگزاری نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاه های منطقه 5 ورزش سراسر کشور به میزبانی دانشگاه رازی

ایرج احسانی 0 12 رتبه مطلب: بدون رتبه

نشست مدیران و کارشناسان محترم دانشگاه های منطقه 5 ورزش کشور در سالن تدبیر دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه رازی در روز سه شنبه  98/10/17ساعت 9 صبح با حضور دانشگاه های آیت اله العظمی بروجردی(ره)، ایلام صنعتی کرمانشاه، لرستان و رازی با موضوع تعیین میزبان جهت برگزاری مسابقات منطقه ای ووشو دختران و پسران و تنیس روی میز دختران و هم چنین کارگاه آشنایی با سامانه سجاد جهت کارشناسان ورزش دانشگاه های تابعه برگزار گردید.

با حضور رئيس سازمان امور دانشجويان و رئيس دانشگاه گيلان؛ تفاهم نامه پانزدهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان کشور امضا شد

ایرج احسانی 0 25 رتبه مطلب: بدون رتبه

رئیس سازمان امور دانشجویان و رئیس دانشگاه گیلان، تفاهم نامه پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان کشور که تابستان سال آینده و با مشارکت حدود هفت هزار دانشجو به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار می شود را امضا کردند.

آغاز دوره مدیریت اجرایی رویدادهای بزرگ ورزش دانشجویی با محوریت ورزش دانشجویی

ایرج احسانی 0 43 رتبه مطلب: بدون رتبه

دوره اجرایی رویدادهای بزرگ ورزش دانشگاهی با محوریت ورزش دانشجویی با کارگاه ارزیابی و کسب درآمد در ورزش دانشجویی به میزبانی  کمیته ملی المپیک شروع شد. بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته دوره مذکور 2 روزه انجام می گردد و حاضرین با مفاهیم کاربردی حوزه ورزش دانشگاهی آشنا می شوند.

در بخش اول این دوره دکتر الهی (عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی و مدرس کمیته ملی المپیک)مدرس می باشند.

انعقاد تفاهم نامه همکاری اداره کل تربیت بدنی با فدارسیون پزشکی-ورزشی ج.ا.ایران

ایرج احسانی 0 21 رتبه مطلب: بدون رتبه

تفاهم نامه سازمان امور دانشجویان وزارت علوم و فدراسیون پزشکی ورزشی جمهوری اسلامی ایران در زمینه ارائه خدمات درمانی و ارزیابی سلامت کلیه ورزشکاران دانشگاهی و همکاری های علمی و آموزشی به امضا رسید به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، در نشستی که روز یکشنبه و با حضور دکتر صدیقی، معاون وزیر علوم و ریاست سازمان امور دانشجویان در محل این سازمان برگزار شد، تفاهم نامه همکاری مشترک سازمان امور دانشجویان وزارت علوم و فدراسیون پزشکی ورزشی جمهوری اسلامی ایران توسط دکتر دکتر محمد حسین علیزاده، مدیرکل تربیت بدنی،سازمان امور دانشجویان و دکتر مهرزاد خلیلیان سرپرست فدراسیون پزشکی ورزشی به امضا رسید

فایل مصاحبه دکتر خلیلیان و دکتر علیزاده (پیوست)

برنامه زمانبندی کارگاه مدیریت اجرایی رویدادهای ورزشی با محوریت ورزش دانشجویی

ایرج احسانی 0 86 رتبه مطلب: بدون رتبه

برنامه زمانبندی کارگاه مدیریت اجرایی رویدادهای ورزشی با محوریت ورزش دانشجویی (کلیک کنید)

به اطلاع می رساند با توجه به تعداد زیاد درخواست ها برای حضور در کارگاه مذکور، لیست نهایی شرکت کنندگان متعاقبا از اطلاع رسانی می گردد.

جلسه شورای فنی ورزش قهرمانی اداره کل تربیت بدنی برگزار گردید

ایرج احسانی 0 57 رتبه مطلب: بدون رتبه

جلسه شورای فنی  ورزش قهرمانی با حضور اعضای این شورا که منتخبی از دبیران مناطق ورزشی، مدیران تربیت بدنی دانشگاه ها و مسئولین انجمن های ورزشی است در تاریخ 98/10/25 در محل سازمان امور دانشجویان تشکیل شد.

مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان در مصاحبه با خبرگزاری ایرنا گفت: وزارت علوم،‌ تحقیقات و فناوری برای نخستین بار در ایران، دهکده ورزشی آموزش عالی را در استان گیلان راه اندازی می‌کند.

ایرج احسانی 0 30 رتبه مطلب: بدون رتبه

محمدحسین علیزاده روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: دهکده ورزشی آموزش عالی در استان گیلان راه اندازی می‌شود و در این زمینه، تفاهم نامه‌ای با استاندار وقت گیلان و وزیر علوم،‌ تحقیقات و فناوری امضا شده است

برگزاری شورای عالی ورزش دانشگاه فردوسی مشهد

ایرج احسانی 0 24 رتبه مطلب: بدون رتبه

شورای عالی ورزش دانشگاه فردوسی مشهد دی ماه سال جاری با حضور دکتر کافی رئیس دانشگاه و دیگر اعضا برگزار گردید.

تاکید معاونین دانشجویی دانشگاه های کلان منطقه یک بر توسعه زیر ساخت های ورزشی در دانشگاه های منطقه

ایرج احسانی 0 34 رتبه مطلب: بدون رتبه

نشست معاونان دانشجویی دانشگاه های کلان منطقه یک کشور به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی در مرکز همایشهای بین المللی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان به نقل از دانشگاه شهید بهشتی ، این نشست با حضور دکتر علم معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان ، دکتر نصیری قیداری رئیس دانشگاه شهید بهشتی ، دکتر مطیعی رئیس صندوق رفاه دانشجویان، دکتر حبیبان معاون دانشجویی دانشگاه تهران و رئیس شورای نظارت و ارزیابی استان تهران و دکتر حاج جباری معاون دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

رونمايي از نماد پانزدهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي کشور

ایرج احسانی 0 32 رتبه مطلب: بدون رتبه

نماد پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در دانشگاه گیلان رونمایی شد.

برگزاری همایش ملی آمادگی جسمانی در توان رزم

ایرج احسانی 0 28 رتبه مطلب: بدون رتبه

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور:

دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) در نظر دارد  با همکاری این اداره کل  همایش ملی آمادگی جسمانی در توان رزم را با رویکرد علوم ورزشی و پزشکی  برگزار نمایید

برگزاری انتخابات انجمن های ورزشی دانشجویان دانشگاه دامغان

ایرج احسانی 0 21 رتبه مطلب: بدون رتبه

برگزاری انتخابات انجمن های ورزشی دانشجویان دانشگاه دامغان

گزارش عملکرد اداره تربیت بدنی دانشگاه ایلام در قالب اینفوگرامی

گزارش عملکرد اداره نربیت بدنی دانشگاه ایلام در قالب اینفوگرافی

ایرج احسانی 0 32 رتبه مطلب: بدون رتبه

برگزاری شورای ورزش و انتخابات انجمن های ورزشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

ایرج احسانی 0 16 رتبه مطلب: بدون رتبه

دوازدهمین نشست شورای عالی تربيت بدنی و ورزش دانشگاه و اولین نشست شورای ورزش دانشگاه  مطابق آیین نامه جدید  با حضور اعضا در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد

همچنین انتخابات انجمن های ورزشی دانشجویان دانشگاه (دختر و پسر) برگزار گردید. انتخابات انجمن های ورزشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در 15 رشته در بخش پسران و 14 رشته در بخش دختران برگزار گردید و نفرات ذیل انتخاب شدند.

بازدید وزیر ورزش و جوانان لبنان از اماکن ورزشی دانشگاه فردوسی مشهد

ایرج احسانی 0 11 رتبه مطلب: بدون رتبه

محمد فنیش وزیر ورزش و جوانان دولت لبنان از اماکن و سالن های ورزشی دانشگاه، همچنین دانشکده علوم ورزشی دانشگاه فروسی مشهد بازدید کرد.

برگزاری مسابقات بدمینتون دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور به میزبانی دانشگاه کوثر بجنورد

ایرج احسانی 0 31 رتبه مطلب: بدون رتبه

مسابقات بدمینتون دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور دی‌ماه ۱۳۹۸ در بجنورد ورزشگاه شهید علیدخت، سالن اختصاصی بدمینتون به کار خود خاتمه داد.

اختتامیه مسابقات فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه اراک

ایرج احسانی 0 20 رتبه مطلب: بدون رتبه

مسابقات فوتسال دانشگاه با معرفی تیم های برتر به پایان رسید.

مسابقات دوومیدانی دختران منطقه 2 دانشگاههای کشور برگزار گردید

ایرج احسانی 0 38 رتبه مطلب: بدون رتبه

مسابقات دوومیدانی دختران منطقه 2 دانشگاهها از آذرماه سال جاری به میزبانی دانشگاه مازندران در پیست دوومیدانی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی برگزارشد و در پایان مسابقات تیم دختران دانشگاه مازندران به مقام قهرمانی دست یافت. و تیم های دانشگاه غیر انتفاعی شما و گنبد کاووس به ترتیب دوم و سوم شدند.

مشارکت حداکثری دانشگاه ها در برگزاری مسابقات فوتسال دانشجویان پسر در قالب لیگ و جشنواره های دانشگاهی

مشارکت حداکثری دانشگاه ها در برگزاری مسابقات فوتسالدانشجویان پسر در قالب لیگ و جشنواره های دانشگاهی

ایرج احسانی 0 85 رتبه مطلب: بدون رتبه

به گزارش انجمن فوتسال دانشجویان پسر اداره کل تربیت بدنی در راستای توسعه و مشارکت دانشجویان در رشته ورزشی فوتسال دردانشگاههای سراسر کشور، مطابق برنامه ریزی های صورت گرفته مسابقات این رشته در قالب جشنواره ها و لیگ های درون دانشگاهی در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار گردید.  مشارکت دانشجویان  پسر در این رشته ورزشی  11278 نفر بوده که با تلاش و همت مدیران و کارشناسان تربیت بدنی دانشگاهها میسر گردید.