شورای ورزش دانشگاه جامع علمی-کاربردی برگزار شد.

شورای ورزش دانشگاه جامع علمی-کاربردی برگزار شد.

دومین جلسه شورای ورزش دانشگاه جامع علمی-کاربردی با حضور دکتر امید رئیس محترم دانشگاه و رئیس شورا و کلیه اعضا در محل سالن جلسات ریاست دانشگاه و همزمان بصورت ویدیوکنفرانس و حضوری برگزار شد

در ابتدای جلسه، از دانشجوی مقام آور دانشگاه هادی غرباقی در سی امین یونیورسیاد دانشجویان جهان (ناپل 2019)که در رشته تیراندازی موفق به کسب مقام دوم شده بود، تقدیر به عمل آمد.

موضوع ایجاد مجموعه ورزشی دانشگاه با همکاری و مشارکت سازمان امور دانشجویان و صندوق رفاه دانشجویان یکی از موضوعات اصلی شورا بود که مقرر گردید اقدامات اولیه در این خصوص صورت پذیرد و مکاتبات لازم با سازمان امور دانشجویان در این خصوص پیگیری گردد.

وضعیت اتاق های ورزش و سلامت در واحدهای استانی توسط یوسف پور مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه ارائه گردید و مقرر گردید براساس استانداردهای اداره کل تربیت بدنی موضوع تجهیز واحدهای استانی در دستور قرار گیرد.

برگزاری هفتمین دوره مسابقات قهرمان کشوری دانشگاه (مجازی)، میزبانی اولین دوره مسابقات سوارکاری قهرمانی دانشگاه های منطقه یک کشور، اولین پارالمپیاد مجازی ورزشی دانشجویان جانباز و معلول دانشگاه، یازدهمین جشنواره ورزش های همگانی مجازی دانشگاه، اولین دوره جشنواره فرهنگی، هنری و ورزشی کشتی پهلوانی و ورزش زورخانه ای (به صورت مجازی) از دیگر مصوبات شورای ورزش دانشگاه می باشد.

همچنین  با بحث درخصوص ارزیابی و سلامتی جسمی همکاران، مقرر گردید طرح راه اندازی واحد ارزیابی تندرستی و مشاوره ورزشی سازمان مرکزی دانشگاه مورد بررسی قرار گرفته در کنار باشگاه محلی به همین عنوان و با همین منظور ایجاد و تجهیزات مورد نیاز آن با همکاری اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و پژوهشگاه تربیت بدنی تهیه گردد.

مطلب قبلی مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان از برگزاری رویدادهای ورزشی مجازی الکترونیکی در هفته تربیت بدنی خبر داد.
مطلب بعدی برگزاری جشنواره پاییزه سال 1399