شورای ورزش دانشگاه زنجان برگزار گردید

شورای ورزش دانشگاه زنجان برگزار گردید

جلسه شورای ورزش دانشگاه با حضور دکتر سیدمحسن نجفیان رئیس دانشگاه و رئیس شورا و اعضاء شورای ورزش دانشگاه در سالن شهید شهریاری حوزه ریاست برگزار گردید

در این جلسه ضمن ارائه گزارش یکساله و بیان مسائل و چالش های پیش رو توسط مدیر تربیت بدنی دانشگاه  توسط  آقای محمدی (مدیر تربیت بدنی) و همچنین بحث و تبادل نظر درباره ورزش دانشگاهی توسط اعضای شورا درخصوص موضوعات زیر بحث و تصمیم گیری شد :

- با توجه به بیماری COVID19 در سطح جامعه و مشکلات این ویروس در فضاهای بسته و عدم حصول اطمینان در کنترل های لازم، بازگشایی سالن های ورزشی منوط بر بهبود وضعیت بیماری در شهرستان زنجان و با تایید مرکز بهداشت دانشگاه  بر اساس پروتوکل ها و بخشنامه های وزارت بهداشت و ... در آینده قابل بررسی خواهد بود. همچنین مقرر شد شرایط استفاده دانشگاهیان از فضاهای روباز ورزشی مانند پیست و چمن با هماهنگی انتظامات دانشگاه فراهم گردد.

- پیگیری پیشنهاد ساخت سوله ورزشی در خوابگاه دختران،  تکمیل پروژه  نیمه کاره ژیمنازیوم و تغییر کاربری فضاهای موجود در خوابگاه دختران  با بهره گیری از اعتبارات دانشگاه و کمک های خیرین

- درخصوص اجرای طرح سنجش وضعیت بدنی، ترکیب بدنی و آمادگی جسمانی کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه ، دوره های آموزشی در سطح دانشجویان، کارشناسان و اساتید و ضرورت استفاده بهینه از فضای مجازی در آموزش و توسعه فعالیت­های ورزشی، ایجاد سایت مجازی اجاره اماکن ورزشی، تجهیزات موجود و ... تصمیم گیری گردید.

مطلب قبلی اولین کارگاه الکترونیکی در فضای مجازی از طریق سامانه ستاو برگزار گردید.
مطلب بعدی وحید زارع نژاد سرپرست انجمن جودو اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان شد