شورای ورزش دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید.

شورای ورزش دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید.

پانزدهمین جلسه شورای ورزش دانشگاه شهید بهشتی 10 تیر 1399 با حضور دکتر سعدالله نصیری قیداری رئیس دانشگاه و رئیس شورا و اعضاء شورای ورزش دانشگاه در سالن شهید شهریاری حوزه ریاست برگزار گردید.

در این جلسه رئیس دانشگاه ضمن با اهمیت شمردن جایگاه تربیت بدنی و ورزش در توسعه علمی و نقش ارزنده فعالیتهای ورزشی در ایجاد نشاط و شادابی و طراوت در محیط های دانشگاهی بر محورهای زیر تاکید نمود:

1.     تدوین برنامه‌های متنوع و فعالیت­های ورزشی برای دانشجویان به ویژه دانشجویان دختر؛

2.     افزایش سرانه فضاهای ورزشی دانشگاه متناسب با جمعیت دانشجویی؛

3.     با توجه به ضرورت افزایش کارایی و بهره‌­وری و همچنین توان جسمی و روانی کارکنان و اعضای هیئت علمی، ضرورت دارد تا نسبت به تدوین برنامه های متنوع و مستمر ورزشی برای این بخش تلاش شود.

4.     بهره گیری و استفاده از نیروی جوان و خوش فکر دانشجو در تدوین برنامه و اجرای  برنامه های ورزشی؛

5.     با توجه به اهمیت ورزش­های همگانی ضرورت دارد تا اولویت ویژه‌ای به اینگونه برنامه­ ها و اجرای آن در طول سال داده شود.

6.     در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی، تاکید بر ضرورت استفاده بهینه از فضای مجازی در آموزش و توسعه فعالیت­های ورزشی سلامت­بخش برای همه بخش­ها اعم از کارکنان و اعضای هیئت علمی و همچنین بازنشسته ها در وضعیت ویژه شیوع ویروس کرونا؛

7.     تلاش درجهت جذب منابع مالی خارج از دانشگاه و ارائه خدمات بهینه به بخش­های بیرونی دانشگا؛

8.     تلاش مضاعف جهت ارتباط و تعاملات بیشتر با سازمان­ها و دستگاه­های ورزشی جهت ارتباطات متقابل و مشترک ملی و بین­ المللی؛

دکتر پورکیانی رئیس مرکز تربیت بدنی در خصوص تشکیل شورای ورزش دانشگاه اشاره نمود که شورای ورزش بر اساس مصوبه شماره 231962/11 مورخ 9/9/98 به منظور تعیین سیاست­ها و راهبردها برای گسترش فعالیتهای ورزشی و تربیت بدنی در دانشگاه به مثابه بالاترین مرجع تصمیم گیری در امور ورزش دانشجویان در بخش های آموزشی، همگانی و قهرمان و همچنین در ورزش استادان، کارکنان، تشکلها و نهادهای دانشگاهی می­باشد.  در این جلسه گزارش عملکرد سال ۹۸ مرکز تربیت بدنی و بودجه  و برنامه عملیاتی سال ۱۳۹۹ از طرف ایشان ارائه گردید