طی مراسمی به صورت آنلاین پیست دوچرخه سواری دانشگاه بزرگمهر قائنات افتتاح شد.

طی مراسمی به صورت آنلاین پیست دوچرخه سواری دانشگاه بزرگمهر قائنات افتتاح شد.

با حضور مسئولین سازمان امور دانشجویان و دانشگاه بزرگمهر قائنات آیین افتتاح پیست دوچرخه سواری دانشگاه بزرگمهر قائنات برگزار گردید. در این مراسم دکتر غفاری معاون وزیر و سرپرست سازمان امور دانشجویان، دکتر تقی زاده سرپرست معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع و دکتر علیزاده مدیرکل تربیت بدنی و هیئت رئیسه و مدیران دانشگاه بزرگمهر قائنات که به صورت آنلاین و مجازی انجام گردید، حضور داشتند.  پیست دوچرخه سواری دانشگاه بزرگمهر قائنات با هدف توسعه رشته دوچرخه سواری در فضای دانشگاه با اعتباری بالغ بر ۷ میلیارد ریال آغاز شد که بالغ  بر یک میلیارد ریال از این اعتبار با مساعدت ویژه اداره کل تربیت بدنی  سازمان امور دانشجویان تامین شد و باقیمانده آن از محل اعتبارات دانشگاه تامین گردید. این پروژه شامل احداث یک مسیر دوچرخه سواری ویژه دانشجویان دختر در سرای دانشجویی دختران قائم آل محمد(عج) با طولی قریب به ۳۰۰ متر و عرض حدود ۶ متر در دو لاین رفت و برگشت شامل عملیات عمرانی طراحی، خاکریزی، زیرسازی، جدول گذاری، اجرای آسفالت، تامین روشنایی و ... می باشد. علاوه بر این قریب به ۱۵۰۰ متر مسیر دوچرخه در سطح محوطه دانشگاه نیز رنگ آمیزی شده و نسبت به نصب  استوانه های ترافیکی اقدام شده است. خرید ۲۵ دستگاه دوچرخه از جمله دیگر اقدامات انجام شده طی این پروژه بوده و ایستگاه دوچرخه نیز به زودی قابل بهره برداری خواهد بود.

مطلب قبلی افتتاح پیست دوچرخه سواری دانشگاه علم و فناوری مازندران بصورت هم‌زمان با ده دانشگاه بزرگ کشور انجام گرفت.
مطلب بعدی بخشنامه و آیین نامه فنی مسابقات قهرمانی مجازی و آنلاین دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور