مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان اعلام کرد:برنامه‌ های  ورزش دانشجویان پس از حضوری شدن دانشگاه‌ها

مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان اعلام کرد:برنامه‌ های ورزش دانشجویان پس از حضوری شدن دانشگاه‌ها

مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان در رابطه با برنامه‌های تدوین شده در حوزه ورزش دانشجویان پس از حضوری شدن دانشگا‌ه‌ها توضیح داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، دکتر ابراهیم علی‌دوست با اشاره به اینکه پس از شروع آموزش حضوری در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و در شصت و نهمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها در دانشگاه فردوسی مشهد، جلسات تخصصی کارگروه تربیت بدنی و ورزش با مشارکت بیش از 18 دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: از جمله‌ برنامه‌هایی که در دستورکار قرار گرفته است می‌توان به توسعه اماکن، زیرساخت‌ها و فضاهای ورزشی به ویژه در بخش دختران و خوابگاه‌های دانشجویی به دلیل افزایش نسبت دانشجویان  دختر در سال‌های اخیر اشاره کرد.

وی ادامه داد: تنوع بخشی به المپیادها و جشنواره‌های ورزشی در سطوح استانی، ملی و بین المللی برای گروه های هدف شامل دانشجویان بین‌الملل، شاهد و ایثارگر، معلولان و جانبازان و نیز رفع موانع سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و خیرین، کاهش بروکراسی اداری و تسهیل امور بانکی به منظور اخذ وام از دیگر برنامه‌هایی است که مدنظر قرار گرفته است.

مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان با اشاره به ضرورت تخصیص منابع ویژه و اضطراری (صندوق توسعه ملی) جهت بازسازی، تعمیر و تجهیز اماکن ورزشی به دلیل تخریب، افزایش استهلاک و فرسودگی ناشی از دوران کرونا،‌ بیان کرد: توجه به ظرفیت‌ها و منابع موجود در سایر بخش‌ها و نهادها از جمله معاونت زنان نهاد ریاست جمهوری، ستاد مبارزه با مواد مخدر و...از دیگر مواردی است که باید به آن توجه کرد.

علی‌دوست لزوم تعامل و بازنگری در آیین نامه‌های صندوق رفاه جهت کمک به تجهیزات‌ ورزشی و امکانات لازم برای فعالیت‌های بدنی در قالب طرح های مختلف را ضروری دانست و گفت: اولویت بخشی به پروژه‌های عمرانی‌ ورزشی و توجه به توسعه زیرساخت های ورزشی در برنامه جامع دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالی از دیگر اهداف تعریف شده است.

وی افزود: بهبود بهره‌وری اماکن ورزشی و افزایش زمان ارایه خدمات با استفاده از ظرفیت همیاران دانشجویی به ویژه دانشجویان رشته تربیت بدنی، ساماندهی اداره‌های تربیت بدنی در دانشگاه‌ها و اصلاح ساختار منابع انسانی از نظر تخصص و جنسیت و ضرورت تفکیک سرانه تربیت بدنی از بودجه ابلاغی به دلیل وجود مشکلات اداری در تخصیص بودجه دانشگاه‌ها از دیگر برنامه‌های تعریف شده است.

مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان با اشاره به اینکه افزایش انگیزه دانشجویان برای مشارکت در فعالیت‌های ورزشی از طریق اصلاح آیین‌نامه و دستورالعمل مورد نیاز برای بهره‌مندی دانشجویان ورزشکار از مزایای رفاهی مانند جوایز و هدايا، تخفیف شهریه، تسهیل استفاده از خوابگاه و... در دستورکار قرار دارد، گفت: ضرورت دقت در نحوه عقد قراردادهای ورزشی، جزییات مرتبط با بیمه مربیان، ناجیان و...جهت پیشگیری از مشکلات حقوقی و طرح شکایت در محاکم قضایی از دیگر مسائلی است که نسبت به آن باید توجه لازم صورت پذیرد.

علی‌دوست حل و فصل چالش‌ها و مسايل بین دانشکده‌های تربیت‌بدنی و ادارات مربوطه در دانشگاه‌ها از طریق بازنگری و اصلاح آیین نامه نحوه بهره برداری از اماکن ورزشی را از دیگر موارد مورد توجه اعلام کرد و گفت:  تسهیل امور مربوط به دروس تربیت بدنی عمومی و مسائل آموزشی مرتبط با رشته تربیت بدنی اعم از یکسان سازی ضریب واحد دروس عمومی، تسهیل انتقال دانشجویان قهرمان و تخصیص سرانه مازاد به دانشکده‌های تربیت بدنی به ازای تعداد دانشجویان دروس عمومی در تعامل با معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دستورکار قرار دارد.

لازم به ذکر است شصت و نهمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در تاریخ 22 و 23 اردیبهشت ماه به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد که معاونان دانشجویی در ده کارگروه؛  مشکلات، مسائل و چالش‌های دانشگاه‌ها را بررسی و تحلیل نمودند.

مطلب قبلی دوره داوری درجه 3 مینی فوتبال برگزار می گردد.
مطلب بعدی طی حکمی از سوی مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان معاونین فنی المپیاد پانزدهم مشخص شد.