مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان؛ المپیاد فرهنگی- ورزشی دانشجویان بین الملل علاوه بر رقابت، رفاقت و ایجاد وحدت و همدلی بین دانشجویان است

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، دکتر ابراهیم علی دوست مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان در نشست با برگزار گنندگان نخستین المپیاد فرهنگی- ورزشی دانشجویان بین الملل با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: از اولویت های اصلی سازمان امور دانشجویان، حمایت و توسعه کمی و کیفی دانشگاه ها در پذیرش دانشجویان بین الملل است و یکی از اقدامات مفید در این راستا، توجه به توسعه خدمات و فعالیتهای رفاهی این دانشجویان است و اگر این مهم بخوبی محقق شود، شاهد افزایش دانشجویان بین الملل در سطح دانشگاه های کشور خواهیم بود.

وی در ادامه به توضیح رشته های ورزشی در نظر گرفته شده در این المپیاد پرداخت و گفت: در این المپیاد رشته های والیبال، بسکتبال سه نفره، تنیس روی میز، شطرنج، و دومیدانی در دو بخش دختران و پسران و رشته فوتبال برای دانشجویان پسر و فوتسال برای دانشجویان دختر در نظر گرفته شده است.

در ادامه در این نشست دکتر جعفر رازقی مدیر کل امور دانشجویان غیر ایرانی نیز در سخنانی با تاکید بر فرهنگی بودن این المپیاد علاوه بر ورزشی بودن آن، گفت: با توجه به اهمیتی که دانشجویان بین الملل برای ما دارند، جا دارد برنامه ریزی هوشمندانه ای صورت پذیرد تا به اهداف مهم این المپیاد دست یابیم.

دکتر رازقی پیوست فرهنگی در برنامه های دانشجویان بین الملل را مهم عنوان کرد و بیان داشت: با توجه به عدم آگاهی کافی دانشجویان بین الملل از فرهنگ و آداب و رسوم ایران، جادارد در تمام فعالیتهای مربوطه  پیوست فرهنگی را نیز در نظر داشت و ما در برنامه هایمان این مهم را جزء اولویت های خود قرار داده ایم.

گفتنی است اولین المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان بین الملل، شهریور ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار می شود.

مطلب قبلی مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان اعلام کرد؛ دو رشته کشتی و فوتسال به المپیاد ورزشی دانشجویان اضافه شد
مطلب بعدی معاون بورس و امور دانشجویان خارج؛ المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان بین الملل گامی در جهت معرفی ایران و توانمندی دانشگاه هاست