مراسم اختتامیه ششمین دوره مدیریت ورزشی(المپیک سولیداریتی) با حضور رئیس آکادمی ملی المپیک، اساتید و شرکت کنندگان برگزار گردید.
/ دسته ها: اخبار

در ابتدای مراسم  خانم کریمی مدیر دوره مذکور ضمن اشاره به این موضوع که این دوره آموزشی کاملاً بر اساس دستورالعمل های بین المللی IOC برگزار شد، توضیحاتی را در خصوص نحوه برگزاری دوره که در فرمت جدید و زیر نظر واحد المپیک سولیداریتی کمیته بین المللی المپیک برگزار شد به حاضرین ارائه کرد .
در ادامه شرکت کنندگان دوره که از میان مدیران فوقانی و اثر گذار در تصمیم گیری فدراسیون های مطرح المپیکی و آسیایی و همچنین وزارت خانه های ذینفع جنبش المپیک از جمله وزارت ورزش و جوانان، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین وزارت آموزش و پرورش بودند، جمع بندی و نقطه نظرات خود را در خصوص این دوره ارائه کردند .
همچنین نصرالله سجادی، رضا قراخانلو، مهرزاد حمیدی، اصغر رحیمی، فریدون رهنمای رود پشتی، جواد آزمون، فرشاد تجاری، لیلا شیرزاد و حسین اکبری یزدی اساتید ششمین دوره پیشرفته مدیریت ورزشی به نکاتی در رابطه با محتوای این دوره به شرح زیر اشاره کردند :
استاندارد بودن محتوای دوره، کنار هم قرار گرفتن قشر دانشگاهی و تجربی در ورزش در این دوره، جایگاه و نقش کمیته ملی المپیک و آکادمی ملی المپیک در برگزاری چنین دوره هایی، انگیزه بالا و انضباط و جدیت شرکت کنندگان، توجه به بحث آموزش در تمامی سطوح مدیریتی ورزش و تنوع در شرکت کنندگان دوره که از سازمان های مختلفی در این دوره حضور داشته و در جریان دوره با یکدیگر به انتقال تجارب و تبادل نظر پرداختند .
لازم به ذکر است ششمین دوره پیشرفته مدیریت سازمان های ورزشی که یکی از بالاترین سطوح برنامه های مدیریتی المپیک سولیداریتی می باشد پس از برنامه ریزی های انجام گرفته در واحد المپیک سولیداریتی کمیته ملی المپیک و اخذ مجوزهای لازم از بخش المپیک سولیداریتی کمیته بین المللی المپیک، از هشتم اسفندماه 1397 آغاز و 27 شهریورماه به کار خود پایان داد . در این دوره نمایندگانی از ورزش دانشگاهی و اداره کل تربیت بدنی حضور داشتند.
از مهمترین سر فصل های این دوره می توان به این موضوعات اشاره کرد: مدیریت راهبردی، سازماندهی یک سازمان ورزشی، مدیریت منابع انسانی، مدیریت مالی، بازاریابی و سازماندهی یک رویداد بزرگ ورزشی

مطلب قبلی با حضور دکتر صدیقی معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان ، زمین چمن مصنوعی دانشگاه ایلام و دو پروژه پردیس خوابگاهی دختران افتتاح گردید.
مطلب بعدی آیین نامه فنی رشته های برگزاری مسابقات منطقه ای 98 دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور(کسب سهمیه المپیاد پانزدهم)