مراسم تجلیل از مدال آوران و قهرمانان ورزشی یونیورسیاد دانشجویی با حضور مقام عالی وزارت انجام گردید

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در این آئین که صبح امروز (شنبه) با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری،  دکتر صدیقی معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر علیزاده سرپرست فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی و مدیر کل تربیت بدنی  و جمعی از مسئولان وزارت ورزش و جوانان و دانشجویان ورزشکار مدال‌آور در عرصه‌های جهانی در سالن همایش شهدای جهاد علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، در این مراسم دکتر صدیقی با بیان اینکه یکی از اهداف ما در هفت سال اخیر، نظم و انضباط در فعالیت‌ها بود که تقدیر به موقع از ورزشکاران یکی از آنها است، اظهار داشت: ما افتخارات ورزشکاران را در همان سال تقدیر می‌کنیم که سال گذشته با مشکل شیوع بیماری کرونا رو به رو شدیم و به موقع انجام نشد و از ابتدای سال به دنبال بهتر شدن شرایط برای برگزاری تجلیل بودیم.

رئیس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه در سال ۱۳۹۸ توفیقات خوبی در عرصه ورزش دانشگاهی داشتیم، افزود: در این مدت درخصوص توسعه زیرساخت‌های فضای ورزش دانشگاهی فعالیت‌های خوبی صورت گرفت و در این راستا ۸۳ پروژه زودبازده داشتیم که ۶۵پروژه به نتیجه رسیده و ساخت ۲۹ پروژه کلان ورزشی نیز در حال پی گیری است.
وی در ادامه گفت: علاوه بر این در کنار خوابگاه‌های دانشجویی امکانات ورزشی برای اوقات فراغت دانشجویان افزایش یافته و طرح پایش سلامت نیز برای ۳۰ هزار دانشجو انجام گرفت.
دکتر صدیقی با اشاره به برگزاری رویدادهای داخلی و ملی ورزش دانشجویان گفت: هر دو سال یک بار المپیاد قهرمانی،  المپیاد ورزش همگانی و یونیورسیاد جهانی ورزش دانشجویان برگزار می‌شوند که سال گذشته المپیاد همگانی برگزار شد و تابستان امسال هم دانشگاه گیلان میزبان پانزدهمین المپیاد قهرمانی بود که با شیوع ویروس کرونا به سال بعد موکول شد.
رئیس سازمان امور دانشجویان با تاکید بر بحث ادامه تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا برای قهرمانانی که شرایط آن را دارند، افزود: در کنار رقابت‌های جهانی در رشته‌های مختلف، سال گذشته یونیورسیاد جهانی ورزش دانشجویان نیز برگزار شد که با تلاش‌ها و همدلی دولت و وزارت علوم و وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک، سه دوره حضور موفق در این رویداد جهانی داشتیم که رتبه‌های نهم، دهم و نهم در این سه دوره در میان ۱۴۰ کشور شرکت کننده کسب شد.
دکتر صدیقی با بیان اینکه ورزش دانشجویی در دوران کرونایی نباید متوقف شود، بر فعالیت‌های تربیت بدنی دانشجویان از طریق اپلیکیشن‌های ایجاد شده تاکید کرد.

مطلب قبلی برگزاری مسابقات ورزشی به صورت مجازی در دانشگاه اراک
مطلب بعدی شورای ورزش دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید.