رشته های ورزشی همگانی جشنواره های پاییزه، زمستانه و استانی

ایرج احسانی 0 36 رتبه مطلب: 5/0

اولين دوره مسابقات ورزشي آنلاين دانشجويان دانشگاه سمنان برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 63 رتبه مطلب: بدون رتبه

اين مسابقات در رشته هاي بولينگ، فوتبال، بيليارد، بسكتبال و دوز و چالش هاي انفرادي و گروهي در قالب حركات ورزشي برگزار شد كه خوشبختانه با استقبال  دانشجويان مواجه، و در نهایت با معرفی برترین های هر بخش به کار خود پایان داد.

کارگاه الکترونیکی آشنایی با مهارت های ذهنی و آرام سازی در ورزش تیراندازی برگزار می گردد.

ایرج احسانی 0 58 رتبه مطلب: بدون رتبه

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور:

با توجه به شیوع ویروس کووید 19 و ضرورت آگاهی بخشی و ارتقای دانش فنی و مدیریتی منابع انسانی شاعل در ورزش دانشجویی، انجمن تیراندازی این اداره کل کارگاه الکترونیکی آشنایی با مهارت های ذهنی و آرام سازی در ورزش تیراندازی را در تاریخ 13  مرداد ماه  99 بصورت مجازی برگزار می نماید

. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به بخشنامه پیوست مراجعه نمایید.

لینک سامانه ستاو برای ثبت نام: https://setav.ir/

فعالیتی عجیب تحت نام "تیم فوتبال منتخب دانشجویان ایران"

دانشجویان مراقب باشند!/ وعده‌ی یک سفر اروپایی روی میز قانون

ایرج احسانی 0 97 رتبه مطلب: 5/0

درحالی تیمی تحت عنوان «تیم فوتبال منتخب دانشجویان ایران» اقدام به تست گیری از دانشجویان جهت اعزام به مسابقات جهانی کرده و مدعی است از فدراسیون فوتبال مجوز دارد که سرپرست فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی وجود چنین مجوزی را کذب می‌داند و فعالیت چنین تیمی را به رسمیت نمی شناسد.

با اعلام ستاد مدیریت بیماری کرونا مجمع انتخابات فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی لغو شد.

ایرج احسانی 0 51 رتبه مطلب: بدون رتبه

با اعلام ستاد مدیریت بیماری کرونا در تهران به جهت شيوع مجدد ویروس كرونا مجمع عمومی انتخاباتی فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی که قرار بود برای انتخاب رئیس فدراسیون ۳۱ تیرماه به ریاست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شود لغو شد.

جلسه مجازی هم‌اندیشی دبیران مناطق ده ‌گانه ورزشی دانشگاه‌های کشور با حضور دکتر علیزاده، دبیران مناطق ورزشی و همکاران اداره کل برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 104 رتبه مطلب: 5/0

این جلسه که با هدف انسجام و هماهنگی هرچه بیشتر در اجرای برنامه عملیاتی اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان  در سال ۹۹ و نیز بحث و تبادل نظر در خصوص نحوه انجام فعالیت های ورزشی( مسابقات منطقه‌ای(کسب سهمیه) و برگزاری پانزدهمین المپیاد ورزشی، ورزش همگانی و فعالیت های آموزشی از طریق سامانه ستاو ) 28 تیرماه ۱۳۹۹ به صورت ویدئوکنفرانس برگزار گزدید.

مراسم تجلیل از قهرمانان ورزش دانشگاه کاشان در سال ۹۸ برگزار گردید

ایرج احسانی 0 106 رتبه مطلب: 1/0

همزمان با میلاد با سعادت امام رضا(ع) مراسم مجازی تجلیل از مدال آوران ورزشی دانشگاه در سال ۱۳۹۸ با حضور ریاست دانشگاه، معاون دانشجویی، مدیر و کارشناسان تربیت بدنی و ۸ نفر از دانشجویان قهرمان برگزار گردید.

شورای ورزش دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 102 رتبه مطلب: بدون رتبه

در این جلسه که با حضور رئیس دانشگاه وسایر اعضا برگزار گردید دکتر تیموری یانسری بر لزوم بهره­ گیری از ظرفیت­­ها و توانمندی­های ورزش دانشگاهی در جهت حضوری فعال و شایسته در عرصه­ ها و سطوح مختلف ورزش، تاکید داشت.

دکتر عليزاده: تکرار مقام نهمي کاروان ايران نشان دهنده توسعه پايدار ورزش در آموزش عالي کشور است

ایرج احسانی 0 99 رتبه مطلب: بدون رتبه

دکتر محمد حسین علیزاده، مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و سرپرست فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی، در آیین تجلیل از قهرمانان، مدال آوران و دست اندرکاران رویدادهای بین المللی ورزش دانشجویان در سال ۱۳۹۸، که روز شنبه 14 تیر ماه با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس سازمان امور دانشجویان، مسئولان وزارت ورزش و جوانان و دانشجویان ورزشکار مدال آور در عرصه های جهانی در سالن همایش شهدای جهاد علمی این وزارت برگزار شد، تکرار مقام نهمی کاروان ایران را نشان دهنده توسعه پایدار ورزش در آموزش عالی کشور دانست.

وحید زارع نژاد سرپرست انجمن جودو اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان شد

ایرج احسانی 0 141 رتبه مطلب: 5/0

طی حکمی از سوی دکتر محمدحسین علیزاده مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان،آقای وحید زارع نژاد  برای مدت یکسال به عنوان سرپرست انجمن جودو دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منصوب شد.

شورای ورزش دانشگاه زنجان برگزار گردید

جلسه شورای ورزش دانشگاه با حضور دکتر سیدمحسن نجفیان رئیس دانشگاه و رئیس شورا و اعضاء شورای ورزش دانشگاه در سالن شهید شهریاری حوزه ریاست برگزار گردید

ایرج احسانی 0 96 رتبه مطلب: بدون رتبه

با توجه به بیماری COVID19 در سطح جامعه و مشکلات این ویروس در فضاهای بسته و عدم حصول اطمینان در کنترل های لازم، بازگشایی سالن های ورزشی منوط بر بهبود وضعیت بیماری در شهرستان زنجان و با تایید مرکز بهداشت دانشگاه  بر اساس پروتوکل ها و بخشنامه های وزارت بهداشت و ... در آینده قابل بررسی خواهد بود. همچنین مقرر شد شرایط استفاده دانشگاهیان از فضاهای روباز ورزشی مانند پیست و چمن با هماهنگی انتظامات دانشگاه فراهم گردد

اولین کارگاه الکترونیکی در فضای مجازی از طریق سامانه ستاو برگزار گردید.

اولین کارگاه الکترونیکی با عنوان کراس فیت و آشنایی با آسیب های رایج این رشته در فضای مجازی و از طریق سامانه ستاو با حضور 75 شرکت کننده برگزار گردید

ایرج احسانی 0 104 رتبه مطلب: بدون رتبه

با توجه به شیوع ویروس کووید 19 و ضرورت آگاهی بخشی و ارتقای دانش فنی و مدیریتی منابع انسانی شاعل در ورزش دانشجویی، انجمن آمادگی جسمانی این اداره کل کارگاه الکترونیکی کراس فیت و آشنایی با آسیب های رایج این رشته  را در تاریخ 15 تیرماه بصورت مجازی در سامانه ستاو برگزار کرد. دراین کارگاه 75 نفر از مدیران، کارشناسان و مربیان  تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی حضور داشتند.

آقایان: دکتر مرادی شهپر و دکتر بهرامی نژاد از فدراسیون پزشکی-ورزشی مدرسی کارگاه مذکور را بعهده داشتد.

افتتاح زمین چمن مصنوعی دانشکده فنی و حرفه ای محمد باقر (ع) ساری

ایرج احسانی 0 78 رتبه مطلب: بدون رتبه

همزمان با هفته المپیک و با حضور آیت الله محمدی لایینی (نماینده محترم ولایت فقیه در استان مازندران و فرماندار محترم شهرستان ساری و جمعی از مدیران استانی و دانشگاهی زمین چمن مصنوعی دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری افتتاح گردید.  این پروژه با مشارکت سازمان امور دانشجویان و اعتبارات دانشگاه به بهره برداری رسید.

شورای ورزش دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید.

پانزدهمین جلسه شورای ورزش دانشگاه شهید بهشتی 10 تیر 1399 با حضور دکتر سعدالله نصیری قیداری رئیس دانشگاه و رئیس شورا و اعضاء شورای ورزش دانشگاه در سالن شهید شهریاری حوزه ریاست برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 102 رتبه مطلب: بدون رتبه

در این جلسه رئیس دانشگاه ضمن با اهمیت شمردن جایگاه تربیت بدنی و ورزش در توسعه علمی و نقش ارزنده فعالیتهای ورزشی در ایجاد نشاط و شادابی و طراوت در محیط های دانشگاهی بر محورهای زیر تاکید نمود:

1.     تدوین برنامه‌های متنوع و فعالیت­های ورزشی برای دانشجویان به ویژه دانشجویان دختر؛

2.     افزایش سرانه فضاهای ورزشی دانشگاه متناسب با جمعیت دانشجویی

و ...

مراسم تجلیل از مدال آوران و قهرمانان ورزشی یونیورسیاد دانشجویی با حضور مقام عالی وزارت انجام گردید

ایرج احسانی 0 89 رتبه مطلب: بدون رتبه

دکتر مجتبی صدیقی، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان در آیین تجلیل از قهرمانان، مدال‌آوران و دست‌اندرکاران رویدادهای بین‌المللی ورزش دانشجویان در سال ۱۳۹۸ اعلام کرد: در عرصه ورزش دانشجویی در بحث زیرساخت‌ها، امروز به سرانه ۲ متر مربع برای هر دانشجو رسیده‌ایم.

برگزاری مسابقات ورزشی به صورت مجازی در دانشگاه اراک

ایرج احسانی 0 90 رتبه مطلب: بدون رتبه

مجموع شركت كنندگان در المپياد مسابقات مجازي در چهار رشته ورزشي 65 نفر  در دو بخش دانشجويان پسر و دختر نفر و در پايان نفرات برتر انتخاب شدند.

نفرات برتر در مسابقه المپیاد مجازی در رشته شنا در بخش آقایان

محمد امین یزدی زاد: 39617121060

حسین همتی :  39817121092

رسول مومنی زاده : 39710161021

باحضور وزير علوم،تحقيقات و فناوري؛مراسم تجليل از دانشجويان مدال آور برگزار مي‌شود

ایرج احسانی 0 104 رتبه مطلب: بدون رتبه

آئین تجلیل از دست اندرکاران، قهرمانان و مدال آوران رویدادهای بین المللی ورزش دانشجویان با حضور دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان ۱۴ تیرماه برگزار می شود.

اولین دوره مسابقات شطرنج آنلاین دانشجویان دانشگاه جامع علمی-کاربردی برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 70 رتبه مطلب: 1/0

در اولین مسابقه قهرمان کشوری شطرنج دانشگاه جامع علمی کاربردی (دانشجویان، مدرسین و کارکنان) که در ماده بلیتس (برق آسا) و با زمان 3 دقیقه برای هر بازیکن برگزار شد 118 بازیکن از دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی در 13 دور و به روش سوییسی انفرادی با هم به رقابت پرداختند و صحنه های زیبا از رقابت ورزشی در فضای مجازی را به نمایش گذاشتند.

کارگاه الکترونیکی کراس فیت و آشنایی با آسیب های رایج این رشته برگزار می گردد.

ایرج احسانی 0 110 رتبه مطلب: بدون رتبه

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور:

با توجه به شیوع ویروس کووید 19 و ضرورت آگاهی بخشی و ارتقای دانش فنی و مدیریتی منابع انسانی شاعل در ورزش دانشجویی، انجمن آمادگی جسمانی این اداره کل کارگاه الکترونیکی کراس فیت و آشنایی با آسیب های رایج این رشته  را در تاریخ 15 تیرماه بصورت مجازی برگزار می نماید. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به بخشنامه پیوست مراجعه نمایید.

لینک کارگاه: https://setav.ir/course/11

برگزاری مسابقات غیر حضوری تکواندو (پومسه دانشجویان دختر و پسر)

ایرج احسانی 0 113 رتبه مطلب: بدون رتبه

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور:

فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی با هماهنگی هیات ورزش های دانشگاهی استان خرسان رضوی در نظر دارد، مسابقات غیر حضوری تکواندو در بخش پومسه را برای دانشجویان دختر و پسر دانشگاه های کشور برگزار نماید. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به بخشنامه های پیوست مراجعه نمایید.

بخشنامه اداره کل تربیت بدنی

بخشنامه فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی

پیوست

برگزاری آنلاین کارگاه مدیریت داوطلبان در رویدادهای ورزش دانشگاهی

دومین کارگاه آموزشی برای آماده‌سازی و آموزش نیروهای نهضت داوطلبی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی با عنوان کارگاه «مدیریت داوطلبان در رویدادهای ورزش دانشگاهی»،روز سه‌شنبه ۲۷ خرداد ماه به صورت آنلاین برگزار شد.

ایرج احسانی 0 116 رتبه مطلب: بدون رتبه

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، این کارگاه آموزشی توسط پژوهشگاه تربیت‌بدنی و با مشارکت و همکاری فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی و اداره کل تربیت‌بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با هدف تأکید براهمیت حضورداوطلبان در برگزاری رویدادهای ورزشی و آموزش اصول مدیریت علمی نیروهای داوطلب با توجه به ماهیت منحصر به فرد آنها، برگزار گردید.

راه اندازي اتاق‌هاي تندرستي در دانشگاه‌ها در اولويت سال جاری قرار دارد

مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان اعلام کرد: در حال حاضر همه دانشگاه ها یک اتاق تندرستی دارند که ایجاد این اتاق ها در سال ۹۹ نیز در اولویت قرار دارد.

ایرج احسانی 0 171 رتبه مطلب: بدون رتبه

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، دکتر محمد حسین علیزاده در نشست خبری که در سازمان امور دانشجویان برگزار شد با بیان اینکه دانشجویان به دلیل شیوع کرونا نتوانستند از امکانات ورزشی استفاده کنند و مجبور شدند در خانه بمانند، اپلیکیشنی را با ۱۵۰ هزار نوع تمرین قابل اجرا در خانه ارائه دادیم که مورد استقبال قرار گرفت. حدود ۶ هزار دانشجو در این اپلیکیشن ثبت نام کردند.

ارائه خدمات آموزشی و ورزشی به دانشگاهیان از طریق سامانه ستاو

ایرج احسانی 0 208 رتبه مطلب: 4/0

اين سامانه با هدف ارائه خدمات آموزشي و ورزشي به دانشگاهيان در چهار بخش آموزش، مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی ، انجمن های ورزشی دانشجویی و بانک اطلاعاتی اماکن و فضاهای ورزشی را به اشتراک می گزارد. شایان ذکر می باشد این سامانه که به صورت اپلیکیشن قابل دسترسی بوده و با ایجاد یک پروفایل شخصی قابلیت خدمات رسانی به دانشجویان و اساتید را دارد. تا در اين شرايط خاص بتواند کمکی به بهبود سلامت و ارتقا سطح ورزشی دانشجو ها و استادان داشته باشد

برگزاری اولین دوره مسابقات ورزشهای الکترونیک دانشجویان دانشگاه های کشور

ایرج احسانی 0 293 رتبه مطلب: 3/7

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

به اطلاع می رساند با همکاری فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی و انجمن ورزش های الکترونیک، به منظور ایجاد نشاط و شادابی بین دانشجویان در شرایط ویژه کنونی،اولین دوره مسابقات ورزشهای الکترونیک دانشجویان دانشگاه های کشور در رشته های

FIFA20 - Rainbow Six)- -  Clash Royale- eFootball PES2020 Subway Surfers - Call of Duty- Quiz of Kings) برگزار گردد.

احداث زمین چمن ورزشی روباز در دانشگاه صنعتی کرمانشاه توسط خیر ورزش یار

ایرج احسانی 0 105 رتبه مطلب: بدون رتبه

با پیگیری های دانشگاه و تعاملات استانداری کرمانشاه، زمین ورزشی چمن مصنوعی، با کمک خیر ورزش‌یار در دانشگاه صنعتی کرمانشاه در حال ساخت می باشد.