دور مقدماتی مسابقات دانشجویی فیفا21 برگزار شد

به گزارش انجمن دانشجویی ورزش‌های الکترونیک، مرحله یک شصت و چهارم اولین دوره مسابقات فیفا 21، ویژه دانشجویان دانشگاه‌های سراسری در دو بخش پسران و دختران از مورخ 25 تیرماه تا 3 مرداد ماه به صورت آنلاین برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 31 رتبه مطلب: بدون رتبه

در مرحله اول این مسابقات که به صورت تک حذفی برگزار شد، 128 ورزشکار از 29 دانشگاه حضور داشتند که 120 نفر از آن‌ها ورزشکار پسر و 8 نفر آن‌ها ورزشکار دختر بودند که پس از برگزاری مسابقات 64 نفر به دور دوم مسابقات صعود کردند. مسابقات در تمامی مراحل به صورت 2 برد از 3 بازی پیگیری می شوند.

همچنین مرحله یک سی و دوم این مسابقات از مورخ 5 مرداد ماه  لغایت 12 مرداد ماه به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است که 8 نفر پایانی این مسابقات در صورت مساعد بودن وضعیت کرونا و با مجوز ستاد مقابله با کرونا به صورت حضوری به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت.

کارگاه بازاریابی اجتماعی ویژه مدیران تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می گردد.

ایرج احسانی 0 39 رتبه مطلب: بدون رتبه

احتراما به اطلاع می رساند؛ اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان در نظر دارد با همکاری فدراسیون ورزش های همگانی  دوره بازاریابی اجتماعی  را برگزار نماید.دوره مذکور ویژه مدیران تربیت بدنی دانشگاه ها با مدرک دکتری و گرایش مدیریت ورزش می باشد.

زمان برگزاری روز چهارشنبه مورخ 6 مرداد ماه از ساعت 8:30 صبح لغایت 13:00

بخشنامه و آیین نامه فنی مسابقات قهرمانی مجازی و آنلاین دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

ایرج احسانی 0 262 رتبه مطلب: 3/0

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

به اطلاع می رساند، اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان در نظر دارد مسابقات قهرمانی مجازی و آنلاین دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور را در رشته های آمادگی جسمانی، بسکتبال، تکواندو، تیر اندازی، جودو، دارت، دوچرخه سواری، ژیمناستیک، شطرنج، فوتسال،کاراته، هندبال، والیبال، ووشو، اسكواش، تنیس روی میز و دوومیدانی برگزار نماید. لطفا ضمن اطلاع رسانی لازم، اعلام آمادگی آن دانشگاه جهت شرکت در مسابقات را از طریق اتوماسیون اداریERP تا تاریخ 1400/04/30 به این اداره کل ارسال نمایند.  ضمنا به پیوست بخشنامه و آیین نامه عمومی و فنی مسابقات تقدیم می گردد.

آیین نامه عمومی و فنی مسابقات

طی مراسمی به صورت آنلاین پیست دوچرخه سواری دانشگاه بزرگمهر قائنات افتتاح شد.

ایرج احسانی 0 11 رتبه مطلب: بدون رتبه

پیست دوچرخه سواری دانشگاه بزرگمهر قائنات با هدف توسعه رشته دوچرخه سواری در فضای دانشگاه با اعتباری بالغ بر ۷ میلیارد ریال آغاز شد که بالغ  بر یک میلیارد ریال از این اعتبار با مساعدت ویژه اداره کل تربیت بدنی  سازمان امور دانشجویان تامین شد و باقیمانده آن از محل اعتبارات دانشگاه تامین گردید. این پروژه شامل احداث یک مسیر دوچرخه سواری ویژه دانشجویان دختر در سرای دانشجویی دختران قائم آل محمد(عج) با طولی قریب به ۳۰۰ متر و عرض حدود ۶ متر در دو لاین رفت و برگشت شامل عملیات عمرانی طراحی، خاکریزی، زیرسازی، جدول گذاری، اجرای آسفالت، تامین روشنایی و ... می باشد. علاوه بر این قریب به ۱۵۰۰ متر مسیر دوچرخه در سطح محوطه دانشگاه نیز رنگ آمیزی شده و نسبت به نصب  استوانه های ترافیکی اقدام شده است. خرید ۲۵ دستگاه دوچرخه از جمله دیگر اقدامات انجام شده طی این پروژه بوده و ایستگاه دوچرخه نیز به زودی قابل بهره برداری خواهد بود.

افتتاح پیست دوچرخه سواری دانشگاه علم و فناوری مازندران بصورت هم‌زمان با ده دانشگاه بزرگ کشور انجام گرفت.

ایرج احسانی 0 16 رتبه مطلب: بدون رتبه

هم زمان با ده دانشگاه بزرگ کشور و در ارتباطی با وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری ؛ پیست دوچرخه سواری دانشگاه علم و فناوری مازندران افتتاح شد . در این مراسم که با حضور معان وزیر و سرپرست سازمان امور دانشجویان؛ معاون اداری و مالی سازمان و مدیر کل تربیت بدنی  سازمان ، رییس دانشگاه و جمعی از مسئولین  شهرستان بهشهر و برخی از پیشکسوتان و قهرمانان این رشته برگزار گردید ؛ دکتر نیکزاد ، رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه ضمن عرض خوشامدگویی به این نکته اشاره نمود که این پیست به طول تقریبی 2 کیلومتر و در 5 ایستگاه ساخته شده که دارای 22 علائم تخصصی این رشته در طول مسیر است . لازم بالذکر است که این پیست به 20 دوچرخه مخصوص آقایان و بانوان نیز تجهیز گشته است .

با هدف گسترش فضای ورزشی دانشجویان؛ پیست دوچرخه سواری و اتاق تندرستی مجتمع آموزش عالی اسفراین افتتاح شد

ایرج احسانی 0 20 رتبه مطلب: بدون رتبه

ایستگاه و پیست دوچرخه سواری و اتاق مشاوره و تندرستی مجتمع آموزش عالی اسفراین با حضور معاون وزیر علوم و جمعی از مسئولین سازمان امور دانشجویان به صورت آنلاین به بهره برداری رسید. این پروژه‌ها با مشارکت سازمان امور دانشجویان ، اداره کل تربیت بدنی و با استفاده از منابع داخلی مجتمع آموزش عالی اسفراین  انجام شده است.
احداث پیست دوچرخه سواری این مجتمع آموزشی به طول ۲ کیلومتر صورت گرفته و بودجه‌ای بالغ بر ۲۲۰ میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.این مجموعه ورزشی به منظور غنی سازی اوقات فراغت دانشجویان و ایجاد نشاط در محیط های دانشجویی،ترویج فرهنگ تندرستی و ورزش و جایگزینی دوچرخه به جای خودرو در حمایت  برنامه دانشگاه سبز با مساعدت اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم و مشارکت مجتمع آموزش عالی فنی مهندسی اسفراین ساخته شد.
اتاق تندرسی و سلامت نیز در ۵۰ مترمربع و با هزینه ۱۰۰ میلیون تومانی احداث شده است.

تاکیدسرپرست سازمان امور دانشجویان بر دسترسی آسان دانشجویان به امکانات ورزشی

سرپرست سازمان امور دانشجویان در آیین افتتاح  11 پروژه  ورزشی در دانشگاهها که از طریق ارتباط مجازی صورت گرفت؛ گفت: رشد فضاهای ورزشی در دانشگاهها خوب بوده است و جانمایی مناسب امکانات ورزشی و دسترسی آسان دانشجویان به اماکن ورزشی  موجب مشارکت بیشتر دانشجویان در ورزش شده است.

ایرج احسانی 0 239 رتبه مطلب: بدون رتبه

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، دکتر غلامرضا غفاری در این آیین افتتاح مجازی که با حضور دکتر  تقی زاده، سرپرست معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع و دکتر علیزاده مدیرکل  تربیت بدنی این سازمان صورت گرفت اظهار داشت: همواره توسعه امکانات و فضاهای ورزشی در دانشگاهها مورد توجه سیاستگذران آموزش عالی بوده است که این امر به دلیل اهمیت نقش ورزش در سلامت جسمانی و روحی دانشجویان است.

وی افزود: نقش ورزش و نشاط در کیفیت تجربه زیستی دانشجویان بر همگان روشن است و در همین راستا است که در سالهای اخیر توجه زیادی به رشد سرانه ورزشی در دانشگاهها شده است و  بدلیل اهمیت این امر، انشاالله این مسیر تدوام خواهد یافت.

دکتر غفاری با اشاره به همکاری سازمان امور دانشجویان، صندوق رفاه دانشجویان و دانشگاهها برای توسعه ورزش دانشجویی گفت: در نتیجه همین هم افزایی است که پروژه های ورزشی متناسب با نیاز دانشجویان تعریف می شوند و در کمترین زمان به  بهره برداری و بازدهی می رسند.

مسابقات همگانی اسکواش دانشجویان دختر و پسر دانشگاههای سراسر به صورت مجازی برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 292 رتبه مطلب: بدون رتبه

مسابقات مجازی اسکواش دانشجویان دختر و پسر دانشگاههای سراسر با شرکت 120 دانشجوی دختر و پسر از 18 دانشگاه کشور (ارومیه – آذرابادگان ارومیه دانشکده کشاورزی شیروان رازی کرمانشاه شیراز علم و فناوری مازندران-بوعلی سینای همدان-بیرجند یزد-زابل-اصفهان-اراک-گیلان- تحصیلات تکمیلی پیشرفته گیلان-پیانور مرکز ارومیه-آیت الله بروجردی-کشاورزی شیروان-تهران کردستان ) به میزبانی دانشگاه ارومیه  و با همکاری انجمن اسکواش اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان برگزار گردید.

کارگاه آموزشی اصول مربیگری و رویکردهای نوین تاکتیکی ضربات ایستگاهی در فوتسال نوین برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 101 رتبه مطلب: بدون رتبه

کارگاه آموزشی اصول مربیگری و رویکردهای نوین تاکتیکی ضربات ایستگاهی در فوتسال نوین ویژه مربیان ،کارشناسان و مدیران تربیت بدنی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور  با هدف دانش افزایی آنها در این رشته، با مشارکت و استقبال خوب 95 نفر از دانشگاهیان  روز یکشنبه مورخ 20 تیرماه از ساعت 9 الی 12 بصورت مجازی و در سامانه ستاو برگزار شد.

مسابقات قهرمان مجازي/ آنلاين دانشجويان دختر و پسر دانشگاههاي كشور در 17 رشته ورزشي برگزار خواهد شد.

ایرج احسانی 0 281 رتبه مطلب: 4/0

به گزارش اداره مسابقات و توسعه ورزش قهرماني اداره كل تربيت بدني با توجه به شرايط ويروس كرونا، برنامه ريزي هاي لازم براي برگزاري مسابقات قهرماني مجازي و آنلاين دانشجويان دختر و پسر دانشگاهها و موسسات آموزش عالي كشور در 17 رشته ورزشي ( آمادگي جسماني، بسكتبال، تكواندو، تيراندازي، جودو، دارت، دوچرخه سواري، ژيمناستيك، شطرنج، فوتسال، كاراته، هندبال، واليبال، ووشو، اسكواش، تنيس روي ميز و دووميداني) انجام گرفته است. ميزبانان مشخص و برگزاري رقابت ها از اول مردادماه  سال جاري شروع خواهد شد.

شايان ذكر است در سال گذشته در 10 رشته ورزشي مسابقات قهرماني مجازي  و آنلاين دانشجويان دختر و پسر برگزار گرديد كه شاهد مشاركت 1300 دانشجو در اين رقابت ها بوده ايم.

مسابقات همگاني مهارتهاي رشته فوتبال دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر كشور برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 555 رتبه مطلب: بدون رتبه

مسابقات همگاني مهارتهاي رشته فوتبال  با حضور  بالغ بر هشتاد دانشجو از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر كشور  برگزار گردید. شرکت کنندگان پس از ثبت نام در سامانه ستاو نسبت به ارسال فبلم های خود اقدام نمودند. بعد از ارزیابی نهايي فیلم های ارسالی، برگزیدگان مسابقات به ترتیب :
آقای محمدرضا جوکار  از دانشگاه زند شیراز
آقای محسن علیمرادی   از دانشگاه  رازی کرمانشاه و
آقاي میکائیل حسن خانی از دانشگاه بوعلی سینا همدان

شایان ذکر می باشد مسابقات همگانی مجازی  دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در    10 رشته ورزشی در دو بخش دختران و پسران در قالب جشنواره ورزشی بهاره(بهار 1400) برگزار گردید.

مسابقات همگانی آمادگی جسمانی( مجازی) دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور برگزار گردید.

مسابقات همگانی آمادگی جسمانی( مجازی) دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور در بهار 1400 با حضور 295 دانشجو از 51 دانشگاه و موسسه آموزش عالی کشور  برگزار گردید. شایان ذکر می باشد  دانشجویان دختر در این مسابقات مشارکت بیشتری داشته اند.

ایرج احسانی 0 426 رتبه مطلب: بدون رتبه

مسابقات آمادگی جسمانی همگانی مجازی به میزبانی دانشگاه الزهرا (س) دراردیبهشت و خرداد ماه 1400 توسط انجمن آمادگی جسمانی  اداره کل تربیت بدنی برگزار کردید . در این مسابقات 294 نفر ( دختر و پسر) از 51 دانشگاه در سامانه ستاو ثبت نام نمودند .پس از داوری کلیپ های ارسالی نفرات برگزیده  به ترتیب در :

مسابقات والیبال همگانی( مجازی) دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 550 رتبه مطلب: 1/0

مسابقات والیبال همگانی( مجازی) دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور در بهار 1400 با حضور 136 دانشجو از 48  دانشگاه و موسسه آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس برگزار گردید.

دومین کارگاه تخصصی " آشنایی با شیوه ثبت اطلاعات فضاهای ورزشـی دانشگاه ها"برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 305 رتبه مطلب: بدون رتبه

دومین کارگاه تخصصی " آشنایی با شیوه ثبت اطلاعات فضاهای ورزشـی دانشگاه ها ویژه مدیران، کارشناسان و مربیان ورزشی  دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور  با مشارکت و استقبال بیش از 70 نفر از کارشناسان و مدیران تربیت بدنی دانشگاهها  روز  یکشنبه مورخه 6 تیر ماه سال جاری در سامانه ستاو برگزار گردید.

این کارگاه با هدف آگاهی بخشـی و ارتقاي دانش فنی و مهارتی مـدیران و کارشـناسان ورزش دانشجویی پیرامون داده پردازي و تکمیل اطلاعات اماکن و فضاهاي ورزشـی دانشـگاه ها در سامانه ستاو برگزار گردید.

جلسه هم اندیشی انجمن تیراندازی اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان برگزار گردید

ایرج احسانی 0 387 رتبه مطلب: 2/0

انجمن تیراندازی اداره کل تربیت بدنی سازمان اموردانشجویان در راستای تحقق اهداف خود جهت توسعه ی بیش از پیش رشته ی تیراندازی در دانشگاه های سراسرکشور و به منظور دست یابی بهتر به این مهم، اقدام به برگزاری جلسه ی "هم اندیشی" نمود.

این جلسه با هدف بررسی نقاط ضعف و قوت اولین دوره ی مسابقات غیرمتمرکز قهرمانی تیراندازی با تفنگ و تپانچه دانشجویان کشور(اسفند ماه 1399)  جهت برگزاری بهتر دومین دوره و  همچنین دریافت پیشنهادات کاربردی اعضا جلسه جهت توسعه ی رشته تیراندازی دانشگاه ها، در تاریخ 31 خرداد ماه  ۱۴۰۰ از ساعت 13:30 الی 15  برگزارگردید. در این جلسه که با توجه به شرایط پاندومی کرونا بصورت مجازی برگزار شد، نمایندگان توسعه رشته ی تیراندازی مناطق دهگانه ورزش دانشگاهی، سرداور و ناظران فنی مسابقات قهرمانی غیرمتمرکز و نمایندگانی از مربیان فعال تیراندازی دانشگاه ها حضور داشتند.

جشنواره ورزش های همگانی بهاره در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی برگزار گردید.

استقبال دانشجویان دختر و پسر شرکت کننده در جشنواره ورزش های همگانی بهاره در سال 1400 بیش از دو برابر سال گذشته بود.

ایرج احسانی 0 392 رتبه مطلب: بدون رتبه

مسابقات همگانی مجازی  دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در قالب جشنواره بهاره (بهار 1400) در 10 رشته ورزشی بسکتبال، طناب زنی، اسک.اش، دوچرخه سواری، والیبال، آمادگی جسمانی، فوتسال، ووشو ، کاراته و شطرنج برگزار گردید.

در مجموع 1700 دانشجو ی دختر و پسر از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در رویدادهای مجازی که در سامانه ستاو پیش بینی شده بود شرکت کردند. همچنین استقبال دانشجویان دختر و پسر شرکت کننده در جشنواره ورزش های همگانی  بهاره در  سال 1400 بیش از دو برابر سال گذشته بود.

ایرج احسانی 0 435 رتبه مطلب: بدون رتبه

مسابقه مجازی بسکتبال همگانی دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور برای اولین بار، خرداد ماه 1400 برگزار کردید.​
 در این مسابقات91 نفر در سایت ثبت نام کرده و از این تعداد 68نفر کلیپ خود را بارگذاری نموده که پس از بررسی و داوری فیلم های ارسالی به ترتیب خانم ها:

بهاره سرو آرام (دانشگاه بوعلی همدان-) ، مهلا جمشیدی (دانشگاه علامه طباطبایی) - مونا عزیزی ( دانشگاه کردستان)

یاسمن خسروی( دانشگاه خلیج فارس بوشهر)، ساینا پارسا (دانشگاه گیلان) و مژده متین (دانشگاه علامه طباطبایی ) برگزیدگان اول تا ششم شدند.

دانشگاه اراک با 5 نفر در این رشته بیشترین مشارکت را داشته که 3 نفرشان در جمع 21 نفر برتر مسابقات قرار گرفتند.

مسابقه مجازی بسکتبال همگانی به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف برگزار گردید.

دومین کارگاه تخصصی " آشنایی با شیوه ثبت اطلاعات فضاهای ورزشـی دانشگاه ها" در سامانه ستاو برگزار می گردد.

ایرج احسانی 0 381 رتبه مطلب: بدون رتبه

قابل توجه مدیران تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور:

احترامـا بـا توجه به ضـرورت آگاهی بخشـی و ارتقاي دانش فنی و مهارتی مـدیران و کارشـناسان ورزش دانشجویی پیرامون داده پردازي و تکمیل اطلاعات اماکن و فضاهاي ورزشـی دانشـگاه ها درسامانه ستاو، به اطلاع میرسانـد بـا توجه به عـدم تکمیـل و ویرایش اطلاعات اماکن ورزشـی توسط برخی دانشـگاه ها و موسـسات آموزش عالی درسامانه ستاو، این اداره کل در نظر دارد دومین کارگاه تخصصی " آشنایی با شیوه ثبت اطلاعات فضاهای ورزشـی دانشگاه ها" را در تاریـخ6 تیر مـاه1400 به صورت الکترونیکی در فضـاي مجازي برگزار نماید.لطفا ضمن اطلاع رسانی به افراد واجدشرایط با توجه به بخشنامه پیوست اقدامات لازم را به عمل آورند.

بخشنامه

کارگاه طراحی تمرینات آمادگی جسمانی جامع در فضاهای کوچک (شرایطکرونا)برگزار می گردد.

ایرج احسانی 0 291 رتبه مطلب: بدون رتبه

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور:

به اطلاع می رساند، انجمن آمادگی جسمانی اداره کل تربیت بدنی سازمان اموردانشجویان با هدف ارتقای سطح دانش ورزشی کارشناسان دانشگاه های کشور و ایجاد پویایی در بین افراد در وضعیت کنونی، کارگاه طراحی تمرینات آمادگی جسمانی جامع در فضاهای کوچک (شرایط کرونا) را در تاریخ یکم تیر ماه   ۱۴۰۰ برگزار می کند. به منظور آگاهی از شرایط برگزاری به بخشنامه پیوست مراجعه کنید.

بخشنامه

مسابقات طناب زنی همگانی آنلاین دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 313 رتبه مطلب: 4/0

انجمن آمادگی جسمانی اداره کل تربیت بدنی مسابقات طناب زنی همگانی آنلاین را اردیبهشت و خرداد ماه سال 1400 به میزبانی دانشگاه الزهرا (س) برگزار کرد.

در این مسابقات 380  نفر دانشجو ( دختر و پسر)  از 72 دانشگاه در سامانه ستاو ثبت نام کردند. تعداد 268 عدد کلیپ در دو بخش طناب زنی ساده و انتخابی به صورت صحیح بارگزاری شد و پس از دریافت در اختیار داوران مسابقه قرار گرفت.

دکتر علیزاده با ارایه گزارش هشت ساله اداره کل تربیت بدنی مطرح کرد، موفقیت برنامه های مختلف وزارت علوم در حوزه ورزش

مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: حوزه ورزش و تربیت بدنی به لحاظ توسعه زیرساخت ها و مشارکت بیشتر دانشجویان کارنامه موفقی در 8 سال گذشته داشته است.

ایرج احسانی 0 297 رتبه مطلب: بدون رتبه

به نقل از روابط عمومی سازمان امور دانشجویان دکتر محمد حسین علیزاده با ارائه گزارش اداره کل تربیت بدنی از سال 92 تا 99 گفت: در بخش ورزش همگانی که شامل فعالیت های تفریحی و همگانی که در قالب جشنواره های ورزشی بهاره، هفته تربیت بدنی، پاییزه و زمستانه که به صورت سالیانه در دانشگاهها اجرا و المپيادهاي ورزشي همگانی در تابستان سال هاي زوج برگزار مي شود در 8 سال گذشته عملکرد مناسبی داشتیم به صورتی که از سال 92 تا 99 تعداد 2میلیون 631 هزار دانشجو در جشنواره های دانشگاهی شرکت کردند .

وبینار تخصصی بین المللی تنیس روی میز برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 262 رتبه مطلب: بدون رتبه

انجمن تنیس روی میز اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان با همکاری فدراسیون تنیس روی میز جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه الزهرا(س)،  وبینار تخصصی بین المللی تنیس روی میز با محوریت تجارب موفق دانشگاه اسلوانی را روز جمعه 21 خرداد ماه سال جاری از ساعت 11:30 الی 14:00 برگزار کرد.

پایان مسابقات همگانی شطرنج آنلاین دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی با شناخت نفرات برتر

مسابقه همگانی شطرنج آنلاین دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی مناطق ده گانه، در دو بخش دختر و پسر به میزبانی دانشگاه تهران برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 581 رتبه مطلب: 2/0

مسابقه همگانی شطرنج آنلاین دانشگاه های مناطق ده گانه، روز پنجشنبه 13 خرداد ماه 1400 در دو جدول جداگانه(دختران و پسران)  به میزبانی دانشگاه تهران برگزار گردید. در این دوره از مسابقات، تعداد 362 دانشجو از 71 دانشگاه و موسسه آموزش عالی  کشور مشارکت نمودند که رکورد جدیدی در برگزاری مسابقات این رشته محسوب می شود.

به مناسبت گرامیداشت سی و دومین سالگرد ارتحال امام خمینی، گروه دوچرخه سواری دانشجویان و کارکنان دانشگاه تربیت مدرس، مسیر دانشگاه تا حرم حضرت امام خمینی (ره) را رکاب زدند

ایرج احسانی 0 184 رتبه مطلب: بدون رتبه

به مناسبت گرامیداشت سی و دومین سالگرد ارتحال امام خمینی، گروه دوچرخه سواری دانشجویان و کارکنان دانشگاه تربیت مدرس با مشارکت و همکاری هیات دوچرخه سواری استان تهران مسیر دانشگاه تا حرم مطهر را رکاب زدند. این برنامه روز جمعه ۱۴ خرداد با تلاوت قران و ذکر فاتحه و اهدای تاج گل ساعت ۸،۳۰ از مزار شهدای گمنام دانشگاه تربیت مدرس آغاز شد.دوچرخه سواران پس از طی کردن مسیر با حضور در حرم مطهر با آرمان های امام تجدید پیمان کردند.
این برنامه با حضور ۷ دوچرخه سوار، پزشک گروه،مسئول فنی، تدارکات و راننده خودرو همراه شکل گرفت.

تمدید مهلت ارسال فیلم های مسابقات همگانی مجازی از طریق سامانه ستاو

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

ایرج احسانی 0 268 رتبه مطلب: بدون رتبه

به اطلاع می رساند با توجه به پایان زمان برگزاری مسابقات همگانی مجازی، با توجه به درخواست برخی از دانشگاه ها از انجمن های مربوطه، مهلت ارسال فیلم های مسابقات تا تاریخ 20 خرداد ماه سال جاری تمدید شد. لطفا نسبت به ارسال فیلم ها از طریق سامانه ستاو تا زمان مقرر  اقدام لازم به عمل آید.