دکتر عليزاده: تکرار مقام نهمي کاروان ايران نشان دهنده توسعه پايدار ورزش در آموزش عالي کشور است

ایرج احسانی 0 12 رتبه مطلب: بدون رتبه

دکتر محمد حسین علیزاده، مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و سرپرست فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی، در آیین تجلیل از قهرمانان، مدال آوران و دست اندرکاران رویدادهای بین المللی ورزش دانشجویان در سال ۱۳۹۸، که روز شنبه 14 تیر ماه با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس سازمان امور دانشجویان، مسئولان وزارت ورزش و جوانان و دانشجویان ورزشکار مدال آور در عرصه های جهانی در سالن همایش شهدای جهاد علمی این وزارت برگزار شد، تکرار مقام نهمی کاروان ایران را نشان دهنده توسعه پایدار ورزش در آموزش عالی کشور دانست.

وحید زارع نژاد سرپرست انجمن جودو اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان شد

ایرج احسانی 0 20 رتبه مطلب: بدون رتبه

طی حکمی از سوی دکتر محمدحسین علیزاده مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان،آقای وحید زارع نژاد  برای مدت یکسال به عنوان سرپرست انجمن جودو دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منصوب شد.

شورای ورزش دانشگاه زنجان برگزار گردید

جلسه شورای ورزش دانشگاه با حضور دکتر سیدمحسن نجفیان رئیس دانشگاه و رئیس شورا و اعضاء شورای ورزش دانشگاه در سالن شهید شهریاری حوزه ریاست برگزار گردید

ایرج احسانی 0 19 رتبه مطلب: بدون رتبه

با توجه به بیماری COVID19 در سطح جامعه و مشکلات این ویروس در فضاهای بسته و عدم حصول اطمینان در کنترل های لازم، بازگشایی سالن های ورزشی منوط بر بهبود وضعیت بیماری در شهرستان زنجان و با تایید مرکز بهداشت دانشگاه  بر اساس پروتوکل ها و بخشنامه های وزارت بهداشت و ... در آینده قابل بررسی خواهد بود. همچنین مقرر شد شرایط استفاده دانشگاهیان از فضاهای روباز ورزشی مانند پیست و چمن با هماهنگی انتظامات دانشگاه فراهم گردد

اولین کارگاه الکترونیکی در فضای مجازی از طریق سامانه ستاو برگزار گردید.

اولین کارگاه الکترونیکی با عنوان کراس فیت و آشنایی با آسیب های رایج این رشته در فضای مجازی و از طریق سامانه ستاو با حضور 75 شرکت کننده برگزار گردید

ایرج احسانی 0 25 رتبه مطلب: بدون رتبه

با توجه به شیوع ویروس کووید 19 و ضرورت آگاهی بخشی و ارتقای دانش فنی و مدیریتی منابع انسانی شاعل در ورزش دانشجویی، انجمن آمادگی جسمانی این اداره کل کارگاه الکترونیکی کراس فیت و آشنایی با آسیب های رایج این رشته  را در تاریخ 15 تیرماه بصورت مجازی در سامانه ستاو برگزار کرد. دراین کارگاه 75 نفر از مدیران، کارشناسان و مربیان  تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی حضور داشتند.

آقایان: دکتر مرادی شهپر و دکتر بهرامی نژاد از فدراسیون پزشکی-ورزشی مدرسی کارگاه مذکور را بعهده داشتد.

افتتاح زمین چمن مصنوعی دانشکده فنی و حرفه ای محمد باقر (ع) ساری

ایرج احسانی 0 19 رتبه مطلب: بدون رتبه

همزمان با هفته المپیک و با حضور آیت الله محمدی لایینی (نماینده محترم ولایت فقیه در استان مازندران و فرماندار محترم شهرستان ساری و جمعی از مدیران استانی و دانشگاهی زمین چمن مصنوعی دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری افتتاح گردید.  این پروژه با مشارکت سازمان امور دانشجویان و اعتبارات دانشگاه به بهره برداری رسید.

شورای ورزش دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید.

پانزدهمین جلسه شورای ورزش دانشگاه شهید بهشتی 10 تیر 1399 با حضور دکتر سعدالله نصیری قیداری رئیس دانشگاه و رئیس شورا و اعضاء شورای ورزش دانشگاه در سالن شهید شهریاری حوزه ریاست برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 40 رتبه مطلب: بدون رتبه

در این جلسه رئیس دانشگاه ضمن با اهمیت شمردن جایگاه تربیت بدنی و ورزش در توسعه علمی و نقش ارزنده فعالیتهای ورزشی در ایجاد نشاط و شادابی و طراوت در محیط های دانشگاهی بر محورهای زیر تاکید نمود:

1.     تدوین برنامه‌های متنوع و فعالیت­های ورزشی برای دانشجویان به ویژه دانشجویان دختر؛

2.     افزایش سرانه فضاهای ورزشی دانشگاه متناسب با جمعیت دانشجویی

و ...

مراسم تجلیل از مدال آوران و قهرمانان ورزشی یونیورسیاد دانشجویی با حضور مقام عالی وزارت انجام گردید

ایرج احسانی 0 32 رتبه مطلب: بدون رتبه

دکتر مجتبی صدیقی، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان در آیین تجلیل از قهرمانان، مدال‌آوران و دست‌اندرکاران رویدادهای بین‌المللی ورزش دانشجویان در سال ۱۳۹۸ اعلام کرد: در عرصه ورزش دانشجویی در بحث زیرساخت‌ها، امروز به سرانه ۲ متر مربع برای هر دانشجو رسیده‌ایم.

برگزاری مسابقات ورزشی به صورت مجازی در دانشگاه اراک

ایرج احسانی 0 37 رتبه مطلب: بدون رتبه

مجموع شركت كنندگان در المپياد مسابقات مجازي در چهار رشته ورزشي 65 نفر  در دو بخش دانشجويان پسر و دختر نفر و در پايان نفرات برتر انتخاب شدند.

نفرات برتر در مسابقه المپیاد مجازی در رشته شنا در بخش آقایان

محمد امین یزدی زاد: 39617121060

حسین همتی :  39817121092

رسول مومنی زاده : 39710161021

باحضور وزير علوم،تحقيقات و فناوري؛مراسم تجليل از دانشجويان مدال آور برگزار مي‌شود

ایرج احسانی 0 38 رتبه مطلب: بدون رتبه

آئین تجلیل از دست اندرکاران، قهرمانان و مدال آوران رویدادهای بین المللی ورزش دانشجویان با حضور دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان ۱۴ تیرماه برگزار می شود.

اولین دوره مسابقات شطرنج آنلاین دانشجویان دانشگاه جامع علمی-کاربردی برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 33 رتبه مطلب: 1/0

در اولین مسابقه قهرمان کشوری شطرنج دانشگاه جامع علمی کاربردی (دانشجویان، مدرسین و کارکنان) که در ماده بلیتس (برق آسا) و با زمان 3 دقیقه برای هر بازیکن برگزار شد 118 بازیکن از دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی در 13 دور و به روش سوییسی انفرادی با هم به رقابت پرداختند و صحنه های زیبا از رقابت ورزشی در فضای مجازی را به نمایش گذاشتند.

کارگاه الکترونیکی کراس فیت و آشنایی با آسیب های رایج این رشته برگزار می گردد.

ایرج احسانی 0 63 رتبه مطلب: بدون رتبه

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور:

با توجه به شیوع ویروس کووید 19 و ضرورت آگاهی بخشی و ارتقای دانش فنی و مدیریتی منابع انسانی شاعل در ورزش دانشجویی، انجمن آمادگی جسمانی این اداره کل کارگاه الکترونیکی کراس فیت و آشنایی با آسیب های رایج این رشته  را در تاریخ 15 تیرماه بصورت مجازی برگزار می نماید. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به بخشنامه پیوست مراجعه نمایید.

لینک کارگاه: https://setav.ir/course/11

برگزاری مسابقات غیر حضوری تکواندو (پومسه دانشجویان دختر و پسر)

ایرج احسانی 0 48 رتبه مطلب: بدون رتبه

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور:

فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی با هماهنگی هیات ورزش های دانشگاهی استان خرسان رضوی در نظر دارد، مسابقات غیر حضوری تکواندو در بخش پومسه را برای دانشجویان دختر و پسر دانشگاه های کشور برگزار نماید. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به بخشنامه های پیوست مراجعه نمایید.

بخشنامه اداره کل تربیت بدنی

بخشنامه فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی

پیوست

برگزاری آنلاین کارگاه مدیریت داوطلبان در رویدادهای ورزش دانشگاهی

دومین کارگاه آموزشی برای آماده‌سازی و آموزش نیروهای نهضت داوطلبی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی با عنوان کارگاه «مدیریت داوطلبان در رویدادهای ورزش دانشگاهی»،روز سه‌شنبه ۲۷ خرداد ماه به صورت آنلاین برگزار شد.

ایرج احسانی 0 74 رتبه مطلب: بدون رتبه

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، این کارگاه آموزشی توسط پژوهشگاه تربیت‌بدنی و با مشارکت و همکاری فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی و اداره کل تربیت‌بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با هدف تأکید براهمیت حضورداوطلبان در برگزاری رویدادهای ورزشی و آموزش اصول مدیریت علمی نیروهای داوطلب با توجه به ماهیت منحصر به فرد آنها، برگزار گردید.

راه اندازي اتاق‌هاي تندرستي در دانشگاه‌ها در اولويت سال جاری قرار دارد

مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان اعلام کرد: در حال حاضر همه دانشگاه ها یک اتاق تندرستی دارند که ایجاد این اتاق ها در سال ۹۹ نیز در اولویت قرار دارد.

ایرج احسانی 0 113 رتبه مطلب: بدون رتبه

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، دکتر محمد حسین علیزاده در نشست خبری که در سازمان امور دانشجویان برگزار شد با بیان اینکه دانشجویان به دلیل شیوع کرونا نتوانستند از امکانات ورزشی استفاده کنند و مجبور شدند در خانه بمانند، اپلیکیشنی را با ۱۵۰ هزار نوع تمرین قابل اجرا در خانه ارائه دادیم که مورد استقبال قرار گرفت. حدود ۶ هزار دانشجو در این اپلیکیشن ثبت نام کردند.

ارائه خدمات آموزشی و ورزشی به دانشگاهیان از طریق سامانه ستاو

ایرج احسانی 0 128 رتبه مطلب: 4/0

اين سامانه با هدف ارائه خدمات آموزشي و ورزشي به دانشگاهيان در چهار بخش آموزش، مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی ، انجمن های ورزشی دانشجویی و بانک اطلاعاتی اماکن و فضاهای ورزشی را به اشتراک می گزارد. شایان ذکر می باشد این سامانه که به صورت اپلیکیشن قابل دسترسی بوده و با ایجاد یک پروفایل شخصی قابلیت خدمات رسانی به دانشجویان و اساتید را دارد. تا در اين شرايط خاص بتواند کمکی به بهبود سلامت و ارتقا سطح ورزشی دانشجو ها و استادان داشته باشد

برگزاری اولین دوره مسابقات ورزشهای الکترونیک دانشجویان دانشگاه های کشور

ایرج احسانی 0 239 رتبه مطلب: 3/7

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

به اطلاع می رساند با همکاری فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی و انجمن ورزش های الکترونیک، به منظور ایجاد نشاط و شادابی بین دانشجویان در شرایط ویژه کنونی،اولین دوره مسابقات ورزشهای الکترونیک دانشجویان دانشگاه های کشور در رشته های

FIFA20 - Rainbow Six)- -  Clash Royale- eFootball PES2020 Subway Surfers - Call of Duty- Quiz of Kings) برگزار گردد.

احداث زمین چمن ورزشی روباز در دانشگاه صنعتی کرمانشاه توسط خیر ورزش یار

ایرج احسانی 0 58 رتبه مطلب: بدون رتبه

با پیگیری های دانشگاه و تعاملات استانداری کرمانشاه، زمین ورزشی چمن مصنوعی، با کمک خیر ورزش‌یار در دانشگاه صنعتی کرمانشاه در حال ساخت می باشد.

کارگاه آموزشی آنلاین ویژه نیروهای داوطلب باهدف آشنایی با ساختار و رویدادهای فدراسیون بین‌المللی ورزش دانشگاهی (فیزو) برگزار شد

ایرج احسانی 0 77 رتبه مطلب: بدون رتبه

به نقل ازروابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، اولین کارگاه آموزشی برای همکارانی که به‌عنوان داوطلب در پژوهشگاه ثبت‌نام کرده‌اند با عنوان ))آشنایی با ساختار و رویدادهای فدراسیون بین‌المللی ورزش دانشگاهی (فیزو)((، روز سه‌شنبه 20 خردادماه توسط پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی با مشارکت و همکاری فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی و اداره کل تربیت‌بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، برای آماده‌سازی و آموزش نیروهای نهضت داوطلبی و باهدف آشنایی دانشجویان با رویدادهای بین‌المللی ورزش دانشگاهی به‌ویژه رویدادها و برنامه‌های آموزشی و بورسیه‌های تحصیلی و همچنین آشنایی دانشجویان با ساختار فدراسیون بین‌المللی ورزش دانشگاهی به‌عنوان متولی ورزش دانشگاهی در سطح جهان به‌صورت آنلاین برگزار شد.

بخشنامه و دستورالعمل جدید بازگشایی اماکن و اجرای فعالیت های ورزشی

ایرج احسانی 0 73 رتبه مطلب: بدون رتبه

رقابت پایاپای تیم فوتبال منتخب دانشجویان وزارت علوم در برابر شاگردان ویسی

تیم منتخب فوتبال دانشجویان ایران در راه آماده‌سازی برای حضور در رقابت‌های آسیایی مقدماتی جام جهانی دانشجویان (کلمه) برابر تیم پیکان به میدان رفت .

ایرج احسانی 0 83 رتبه مطلب: بدون رتبه

تیم منتخب فوتبال دانشجویان ایران در راه آماده‌سازی برای حضور در رقابت‌های آسیایی مقدماتی جام جهانی دانشجویان (کلمه) برابر  تیم پیکان به میدان رفت .

تیم منتخب فوتبال دانشجویان به منظور آمادگی بیشتر و شناخت نفرات اصلی خود جهت حضور در این رقابت ها به دیدار تیم لیگ برتری پیکان تهران رفت و در رقابتی نزدیک با گل دقیقه 90 علیرضا کوشکی بازیکن تیم پیکان نتیجه را واگذار نمود..

در این بازی شاگردان ویسی در نیمه اول با ترکیبی از بازیکنان اصلی و ذخیره خود به مصاف تیم دانشجویان رفتند و نیمه اول را با تساوی صفر بر صفر به پایان رساندند.

در نیمه دوم پیکان با تعویض‌های خود و استفاده از بازیکنان اصلی تیم و فشار بیشتر به شاگردان فرشاد کرمی، موفق شد در دقایق پایانی با زدن یک گل از میهمان خود پیشی گرفته و بازی را با همین نتیجه به نفع خود به پایان برساند.

شایان ذکر می باشد قبل از شروع بازی، از بازیکنان تست کرونا گرفته شد و پس از تایید از سوی پزشکان دو تیم درزمین حاضر شدند.

مسابقات شطرنج آنلاین دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار گردید

ایرج احسانی 0 92 رتبه مطلب: بدون رتبه

با استناد به اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا و پیگیری انجمن شطرنج اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان یکدوره مسابقات شطرنج آنلاین با حضور دانشجویان  دانشگاه های دولتی زیر مجموعه مناطق دهگانه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روز جمعه مورخ 16 خرداد ماه با حضور 240 ورزشکار برگزار گردید.

ابلاغ دستورالعمل بازگشایی و استفاده از اماکن ورزشی

ایرج احسانی 0 98 رتبه مطلب: بدون رتبه

با استناد به سياست هاي ستاد ملي مديريت بيماري كرونا و عطف به بخشنامه وزارت بهداشت مبني بر بازگشايي و استفاده از اماكن ورزشي و دستوالعمل مصوب وزارت ورزش و جوانان (دستوالعمل بازگشايي اماكن ورزشي پس از كنترل همه گيري كويد 19) ،فعاليت كليه اماكن و فضاهاي ورزشي دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي كشور ميبايست مطابق آیين نامه ها و دستوالعمل هاي وزارت ورزش و جوانان انجام پذيرد. با توجه به ضرورت رعایت نكات ايمني بهداشتي اين دستوالعمل به منظور پيشگيري مجدد همه گيري ويروس كوويد 19 به پيوست ارائه مي گردد.

بخشنامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

بخشنامه وزارت ورزش و جوانان

بخشنامه اداره کل تربیت بدنی

لیست رشته های ورزشی

دستورالعمل بازگشایی اماکن ورزشی پس از کنترل کوید 19

اهدای نشان پهلوانی به دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه شهید بهشتی

ایرج احسانی 0 49 رتبه مطلب: بدون رتبه

سرکار خانم ملیحه حصارخانی دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی  دانشگاه شهید بهشتی با ۲۰ سال سابقه ویلچرررانی و کسب مقام‌های مختلف قهرمانی کشور، در اولین دوره مسابقات پاراوزنه برداری بانوان در دی ماه ۹۸ شرکت و موفق به کسب مقام دوم شدند.

فدراسیون جانبازان و معلولین طی مراسمی ضمن انتخاب ایشان به عنوان ورزشکار برتر اخلاق و اهدای مدال ، مدال پهلوانی را نیز به ایشان اهدا نمود

برگزاری اولین مرحله اردوی انتخابی تیم منتخب فوتبال دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

ایرج احسانی 0 84 رتبه مطلب: بدون رتبه

اولین مرحله اردوی انتخابی تیم منتخب فوتبال دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور جهت اعزام به مسابقات جام کلمه 2020 (مقدماتی جام جهانی دانشجویان 2021) ازتاریخ 17 لغایت 20 خرداد ماه سال جاری به میزبانی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در کرج برگزار می گردد.

این اردو با رعایت دستورالعمل های ستاد مقابله با کرونا و انجام تست از نفرات معرفی شده انجام خواهد شد.

جلسه شورای ورزش دانشگاه شیراز برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 82 رتبه مطلب: بدون رتبه

با حضور دکتر حمید نادگران ، رئیس دانشگاه شیراز، نخستین جلسه شورای ورزش دانشگاه برگزار شد.
دکتر نادگران در ابتدا به بیان مهمترین اقدامات صورت گرفته در حوزه ورزش در یک سال گذشته پرداخت و بر پیگیری و رفع برخی از مشکلات برای همگانی شدن فرهنگ ورزش دانشجویی تاکید کرد