مسابقات شطرنج آنلاین دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار گردید

مسابقات شطرنج آنلاین دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار گردید

با استناد به اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا و پیگیری انجمن شطرنج اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان یکدوره مسابقات شطرنج آنلاین با حضور دانشجویان  دانشگاه های دولتی زیر مجموعه مناطق دهگانه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روز جمعه مورخ 16 خرداد ماه با حضور 240 ورزشکار برگزار گردید.

این دوره از مسابقات در ماده بلیتس (برق آسا) انجام شد. و در پایان به ترتیب آقایان حسین گنجعلی از دانشگاه تهران، ساسان علی بابایی از دانشگاه بوعلی سینا همدان، سپهر میرزایی از دانشگاه تهران ، یاشار موحدی از دانشگاه بوعلی سینا همدان، محمد امین مولایی از دانشگاه شهید بهشتی و علی صفیری از دانشگاه اصفهان مقام های اول تا ششم را کسب نمودند.

شایان ذکر است به نفرات اول تا ششم مسابقات جوایزی اهدا گردید.

همچنین همزمان با این مسابقات، مسابقه شطرنج  ویژه اعضای هیات علمی و کارکنان با حضور 35 نفر برگزار گردید، که به ترتیب دکتر مظهری از دانشگاه تبریز، سید جعفر مهدوی از دانشگاه خوارزمی و دکتر سعید توسلی از دانشگاه خوارزمی مقام های اول تا سوم را کسب نمودند.

مطلب قبلی ابلاغ دستورالعمل بازگشایی و استفاده از اماکن ورزشی
مطلب بعدی رقابت پایاپای تیم فوتبال منتخب دانشجویان وزارت علوم در برابر شاگردان ویسی