مسابقات مجازی  همگانی رشته تنیس روی میز در دو بخش دختر و پسر با شناخت نفرات برگزیده به پایان رسید

با توجه به جدید بودن این رویداد چه از نظر اجرا و نیز از نظر قضاوت می توان امیدوار بود که این رشته می تواند در هر شرایطی و با کمترین امکانات به عنوان یک رشته همگانی در نظر گرفته شود.

در این دوره از مسابقات در بخش دختران  ۸۰ نفر از 23 دانشگاه و موسسه آموزش عالی با ارسال فایل در این مسابقات شرکت کردند که در نهایت، خانم ها: بهاره نوروزی  از دانشگاه همدان ، مائده نوبری از دانشگاه  کردستان و خانم  مهسا متولی از دانشگاه الزهرا (س) نفرات برگزیده در بخش ضربه کنترلی و حمل توپ در مسافت 10 متر شدند

همچنین در بخش آقایان تعداد ۲۴ فیلم قابل قبول ‌ از  24 دانشگاه و موسسه آموزش عالی دریافت شد که در پایان بررسی از نظر رکورد و نحوه اجرای حرکت افرا ذیل به عنوان نفرات برگزیده معرفی شدند:

آقای محمد مهدی جوادی از دانشگاه سمنان

آقای مبین پرویزی از دانشگاه هنر تبریز

آقای محمدعلی چردمی از دانشگاه همدان

مطلب قبلی برگزاری مسابقات انتخابی تیراندازی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها در دو ماده تفنگ و تپانچه
مطلب بعدی مسئول انجمن اسکواش اداره کل تربیت بدنی: برگزاری آنلاین وبینارها در راستای توسعه این رشته در دانشگاهها در اولویت فعالیت های انجمن می باشد.