مسابقه بزرگ شطرنج آن لاين جام نوروز ويژه دانشجويان کشور برگزار شد

مسابقه بزرگ شطرنج آن لاين جام نوروز ويژه دانشجويان کشور برگزار شد

1399/01/27 11:27

مسابقه بزرگ شطرنج آن لاین جام نوروز ویژه دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور سراسر کشور با مشارکت کم نظیر دانشجویان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی ، با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و تعطیلی کلیه مسابقات به همت انجمن شطرنج فدراسیون و اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان مسابقه بزرگ شطرنج آن لاین، جام نوروز ویژه دانشجویان با شرکت 402 دانشجو از 5 بخش دانشگاهی وزارت علوم، وزارت بهداشت ، آزاد اسلامی، پیام نور و جامع علمی کاربردی برگزار شد.

در ماده بلیتس برق آسا که با زمان 3 دقیقه برای هر بازیکن برگزار شد، دانشجویان در مدت 90 دقیقه با هم به رقابت پرداختند و نتایج زیر به دست آمد.

استاد بزرگ اصغر گلی زاده از دانشگاه تبریز اول شد، استاد بین المللی بانوان وصال حامدی نیا از دانشگاه فردوسی مشهد به مقام دوم رسید، امیرعلی غفوریان از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی سوم شد واستاد بین المللی محمد امین مولایی ازدانشگاه شهید بهشتی، سینا علافان ازدانشگاه فرهنگیان و وحید نوروزی ازدانشگاه تهران به ترتیب چهارم تا ششم شدند.
از نکات قابل توجه این مسابقه مشارکت و تقابل خیل عظیم شطرنجبازان مبتدی که شاید این بازی را در همین هفته فراگرفته بودند با بازیکنان تیم ملی و اساتید بزرگGM و اساتید بین المللیIM بود که تجربه فراموش نشدنی برای آنها به وجود آورده بود و این مسابقه، یکی از پرجمعیت ترین رقابت های ورزشی آن لاین در رشته شطرنج بود.
این مسابقه زیر نظر داور بین المللی خاطره عزیزی و محمد ابراهیم زاده دبیر انجمن شطرنج فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی و رئیس انجمن اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان برگزار شد.
لازم به ذکراست از سوی فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی به نفرات برتر، حکم قهرمانی و جایزه اهداء خواهد شد.

مطلب قبلی با هدف ارائه خدمات آموزشي و ورزشي به دانشگاهيان اپليکيشن ستاو طراحي شد
مطلب بعدی نتایج اولین دوره مسابقات دارت آنلاین دانشجویان دانشگاه های کشور