نشست مشترک انجمن های ورزشی رشته های کاراته، تکواندو، جودو و ووشو با حضور نمایندگان توسعه رشته های مذکور در سطح مناطق کشور برگزار گردید

نشست مشترک انجمن های ورزشی رشته های کاراته، تکواندو، جودو و وشو و نمایندگان توسعه رشته های مذکور در سطح مناطق کشور برگزار گردید

مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان گفت: این اداره کل از انجمن های ورزشی در دانشگاهها حمایت می کند و برای تفویض هرگونه اختیارات و تهیه امکانات لازم برای این انجمن ها آمادگی دارد.
به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، دکتر محمد حسین علیزاده در نشست مشترک انجمن های ورزشی رشته های کاراته، تکواندو، جودو و وشو و نمایندگان توسعه رشته های مذکور در سطح مناطق کشور که روز سه شنبه در دانشگاه صنعتی امیر کبیر گفت: از تمام برنامه های مدون انجمن های ورزشی برای توسعه ورزش در دانشگاهها حمایت می کنیم و در این زمینه محدودیت مالی نداریم.
وی با اشاره به وجود 400 سالن ورزش در دانشگاهها گفت: ظرفیت ها و امکانات لازم برای ایجاد رشته های ورزشی جدید و برگزاری عملی واحدهای تخصصی در دانشگاهها وجود دارد .
مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان اظهار داشت: از انجمن های ورزشی انتظار می رود استراتژی توسعه ورزش در دانشگاه محل فعالیت خود را تدوین کنند.
در ادامه این نشست، دکتر پورکیانی، مسئول دفتر مشترک انجمن های ورزشی گفت: در دوره مدیریت جدید اداره کل تربیت بدنی و با حمایت های دکتر علیزاده، توجه به انجمن های ورزشی بیشتر شده است.
وی با تاکید بر نقش مهم انجمن های ورزشی در برنامه های جاری ورزش در دانشگاهها گفت: در راستای تقویت نقش انجمن های ورزشی در برگزاری مسابقات منطقه ای و ملی دانشجویی، به روز بودن اطلاعات دبیران انجمن ها و داوران از جدیدترین آیین نامه ها و قوانین مسابقات ضروری است.
بر اساس این گزارش در پایان این نشست، کارگاه آموزشی روانشناسی برای ورزشهای رزمی با تدریس دکتر شهبازی برای حاضران در این نشست برگزار شد.

مطلب قبلی افتتاح سالن بدنسازی خوابگاه شهید اشرفی دانشگاه رازی کرمانشاه
مطلب بعدی مرکز تندرستي و مشاوره ورزشي دانشگاه صنعتي امير کبير افتتاح شد

فایل ها برای دانلود

• 111(.jpg, 131/01 KB) - 6 download(s)