با حکم وزیر علوم،تحقیقات و فناوری دکتر علیزاده به عنوان دبیر مجمع انتخاباتی فدراسیون دانشگاهی منصوب شد.

ایرج احسانی 0 25 رتبه مطلب: بدون رتبه

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان به نقل از فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی، دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی، دکتر محمد حسین علیزاده را به عنوان دبیر مجمع عمومی فدراسیون دانشگاهی برای برگزاری انتخابات این فدراسیون منصوب کرد.

پانزدهمین المپیاد فرهنگی-ورزشی دانشجویان دختر و پسر

ایرج احسانی 0 104 رتبه مطلب: بدون رتبه

احتراما، به استحضار می رساند با عنایت به بررسی های بعمل آمده برگزاری پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به تابستان 1400 موکول گردید. جهت کسب اطلاعات بیشتر به بخشنامه پیوست مراجعه نمایید.

شصت و دومین جلسه شورای ورزش دانشگاه سمنان در سال جدید برگزار شد.

ایرج احسانی 0 15 رتبه مطلب: بدون رتبه

شصت و دومین جلسه شورای ورزش دانشگاه سمنان روز چهارشنبه مورخ 99/02/31 به ریاست جناب آقای دکتر نصیری زرندی ریاست محترم شورا، تشکیل جلسه داد.

ثبت اطلاعات در سامانه

ایرج احسانی 0 55 رتبه مطلب: بدون رتبه

با توجه به اینکه یکی از مباحث مربوط به ارزیابی دانشگاه ها ثبت اطلاعات و آمار بخشنامه پیوست در سامانه می باشد، لطفا نسبت به ثبت و به روزرسانی اطلاعات در سامانه تا پایان خرداد ماه اقدام لازم را به عمل آورید.

در گفتگو با مسیحای اکبر معاون اداره کل تربیت بدنی: کلیه فعالیت های ورزشی در دانشگاه ها بر اساس آیین نامه ، دستورالعمل هاو بخشنامه های ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا انجام می کیرد.

ایرج احسانی 0 78 رتبه مطلب: 2/0

در خدمت آقای مسیحای اکبر معاون اداره کل تربیت بدنی هستیم و از ایشان در خصوص وضعیت ورزش دانشگاه ها در شرایط کرونا ویروس جویا شده، لطفا در خصوص اقدامات صورت گرفته اداره کل تربیت بدنی توضیحاتی را ارائه فرمایید؟

با سلام

با توجه به شيوع بيماري كرونا و الزم بر ماندن در خانه در شرايطي كه دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي تعطيل بودند اداره كل تربيت بدني پویش دانشجويي «در خانه می‌مانیم و ورزش می‌کنیم» را  با هدف ماندن در خانه و خود مراقبتي از طريق سبك زندگي سالم و فعال را تبليغ كرد. بر اين اساس اداره كل همراستا با سياست هاي پيشگيرانه براي اجراي طرح پويش ضمن بررسي ظرفيت هاي موجود در دانشگاه هاي كشور اقدام به راه اندازي و به روزرساني سامانه " ستاو" با هدف ارائه خدمات آموزشي و ورزشي به دانشگاهيان از طريق انجام فعاليت ها و تمرينات ورزشي به وسيله اشتراك گذاري اين سامانه در فضاي مجازي  نموده است.

برگزاری بزرگترین مسابقه آنلاین شطرنج دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور

ایرج احسانی 0 54 رتبه مطلب: بدون رتبه

انجمن شطرنج اداره کل تربیت در نظر دارد بزرگترین مسابقه آنلاین شطرنج  دانشجویی ویژه دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور  (دانشگاه های دولتی، پیام نور، جامع علمی کاربردی، غیرانتفاعی و فنی حرفه ای) را  جمعه 16 خردادماه برگزار  کند. به منظور آگاهی از شرایط  حضور به دستورالعمل (لینک پیوست)  مراجعه نمایید.

شایان ذکر می باشد به 6 نفر برتر این مسابقات حکم  قهرمانی و جوایز ارزنده ای اهدا می گردد.

دستورالعمل بزرگترین مسابقه آنلاین شطرنج  دانشجویی

دکتر محمد حسن عبدالهی مدیر تربیت بدنی دانشگاه شیراز و دبیر منطقه 7 ورزش کشور یکی از مشکلات اصلی تربیت بدنی دانشگاه ها بویژه دانشگاه های کوچک را نداشتن ساختار مناسب دانست.

ایرج احسانی 0 63 رتبه مطلب: بدون رتبه

دکتر عبدالهی ،مشکل اصلی دانشگاه ها بخصوص دانشگاه های کوچک را عدم برخورداری از ساختار مستقل اداره تربیت بدنی یا نیروی متخصص در آن دانشگاه می باشد ضمنا بکارگیری نیروهای غیر ورزشی در امور مرتبط با ورزش از جمله دیگر مشکلاتی می باشد که بایستی در این زمینه  تمهیداتی را در نظر گرفته شود، که دانشگاه ها حداقل یک نیروی کارشناس ورزش در اختیار داشته باشند .

جلسه کمیته توسعه ورزش های همگانی با حضور اعضای این کمیته ومدیران استان‌های ورزشی بصورت مجازی در سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

جلسه کمیته توسعه ورزش های همگانی با حضور اعضای این کمیته ، دبیران مناطق و دبیران استان‌های ورزشی بصورت مجازی در سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

ایرج احسانی 0 61 رتبه مطلب: بدون رتبه

اولین جلسه هم افزایی و هم اندیشی توسعه ورزش همگانی در سال جدید با حضور دکتر علیزاده در وزارت ورزش و جوانان برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 61 رتبه مطلب: بدون رتبه

با دعوت دفتر توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان از دکتر علیزاده مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان اولین جلسه هم افزایی و هم اندیشی توسعه ورزش همگانی برگزار شد.

در این جلسه با استناد به سیاستهای کلی وزارت ورزش و جوانان مبنی بر تامین منافع ملی ،همچنین رویکرد و نگاه جدید وزارت ورزش در راستای تعامل سازنده با دستگاههای تاثیرگذار در امر ورزش، پیشنهاد ایجاد زمینه  برای بهبود تعاملات بین بخشی از سوی وزارت متبوع ارایه  شد.

ایرج احسانی 0 43 رتبه مطلب: بدون رتبه

در گفتگو با آقای حبیب الهی مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه تهران و دبیر منطقه یک ورزش دانشگاه ها، ازمهمترین مشکلاتی که پیش روی ورزش دانشگاه ها وجود دارد می توان به کمبود اعتبار مراکز تربیت بدنی، کمبود فضا و سرانه ورزشی به علت  بالا بودن هزینه خرید  زمین و ساخت اماکن و تجهیزات ورزشی علاوه بر تخصیص اعتبار سالانه  بیشتر اشاره کرد و  قطعا بهترین راهکار برای رفع مشکلات ورزش در دانشگاه ها، ورود بخش خصوصی و افراد خیر به حوزه ساخت و ساز و تجهیز اماکن ورزشی می باشد که شایسته است مدنظر قرار گیرد.

برنامه ریزی دانشگاه ها و مناطق در ورزش همگانی به سمت رشته هاي ورزشي باشد که استقبال بيشتري از آنها مي شود.

ایرج احسانی 0 52 رتبه مطلب: بدون رتبه

در گفتگو با دکتر رافعی  بروجنی مدیر تربیت بدنی دانشگاه اصفهان و دبیر منطقه 6 ورزش دانشگاه ها، سعي بر اين است به سمت رشته هاي ورزشي همگاني حرکت کنيم که استقبال بيشتري از آنها مي شود رشته هايي که بعضي مواقع دانشجويان حتي براي شرکت در آنها حاضر به پرداخت وجه به باشگاه هاي خارج از دانشگاه هستند.

وحید امیری، بازیکن تیم ملی فوتبال ایران عضو شورای ورزش دانشگاه لرستان شد/

ایرج احسانی 0 74 رتبه مطلب: بدون رتبه

وحید امیری، بازیکن تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه پرسپولیس، عضو شورای ورزش دانشگاه لرستان شد و از زیرساخت های ورزشی سایت مرکزی دانشگاه لرستان بازدید کرد.

با حضور وحید امیری در حوزه ریاست دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان از وی تقدیر کرد.

از طرف دکتر خسرو عزیزی، به صورت نمادین، پیراهن شماره 19 تیم فوتبال دانشگاه لرستان به وحید امیری اهداء شد.

در کفتگو با دبیر منطقه 5 ورزش دانشگاه ها بر لزوم مشارکت دانشگاه های مناطق به منظور پر کردن اوقات فراغت دانشجویان در شرایط کرونایی تاکید شد.

ایرج احسانی 0 58 رتبه مطلب: بدون رتبه

شهریار عباسیان  هستم دارای  مدرک  دکتری مدیریت ورزشی، 9 سال به عنوان مدیر تربیت بدنی   و 4 سال به عنوان دبیر دبیرخانه منطقه پنج ورزش دانشگاه مشغول فعالیت هستم.

اهم فعالیت های صورت گرفته این دبیرخانه در سال 98 در راستای اجرای برنامه عملیاتی و تقویم ورزشی دبیرخانه در 5 حوزه نظارت و ارزیابی، توسعه ورزش قهرمانی، توسعه ورزش همگانی، توسعه مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی، آموزش و توسعه فضاهای ورزشی انجام شده است که به شرح زیر شامل:

* در بخش نظارت و ارزیابی: در طول سال با تشکیل جلسات مستمر و تشکیل کارگروه های مختلف بر اجرای برنامه ها و فعالیت های دبیرخانه مربوطه نظارت کامل و ارزیابی های دوره ای صورت گرفته است.

در گفتگو با آقای دکتر سیف الدینی مدیر تربیت بدنی دانشگاه شهیدباهنر کرمان و دبیر منطقه 8 ورزش دانشگاه ها، یکی از مشکلات دبیرخانه های منطقه را کمبود نیروی انسانی متخصص عنوان کردند.

ایرج احسانی 0 55 رتبه مطلب: بدون رتبه

از مهمترین مشکلات دبیرخانه منطقه می توان به کمبود منابع مالی  ادارات تربیت بدنی دانشگاهها  اشاره کرد که اجازه فعالیتهای بیشتر و گسترده تر را به مدیران نمی دهد و  همچنین کمبود نیروی انسانی متخصص در ادارات می باشد که این موجب مشکلاتی در امر برگزاری و اعزام به مسابقات ایجاد خواهد نمود.

دکتر علیزاده در گفتگو با روابط عمومی سازمان امور دانشجویان اعلام کردند، سرانه فضاهای ورزشي دانشجويان در سال 99 به دو متر مربع خواهد رسید.

ایرج احسانی 0 80 رتبه مطلب: بدون رتبه

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، دکتر محمد حسین علیزاده اظهار داشت: برگزاری مسابقات در سطح مناطق دهگانه در رشته هاي المپيادي شامل 18رشته پسران و 14 رشته دختران، برگزاری مسابقات استانی فوتبال و ووشو برای پسران و فوتسال و ووشو برای دختران در 31 استان با محوریت دانشگاه های منتخب استان از جمله این اقدامات در سال98 است.

انعکاس خبر در:

صفحه اصلی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران

و ....

دکتر مهرداد عنبریان مدیر تربیت بدنی دانشگاه بوعلی سینا همدان و دبیر منطقه 4 ورزش دانشگاه های کشور : ساختار منطقه ای سبب شده است که تعداد زیادی از دانشجویان در رقابت ها حضور داشته باشند.

ایرج احسانی 0 70 رتبه مطلب: بدون رتبه

با سلام و عرض  ارادت،  مهرداد عنبریان  دارای مدرک دکترای بیومکانیک ورزشی هستم.  بالغ بر 13 سال سابقه مدیریتی در تربیت بدنی دانشگاه بوعلی سینا و حدود 11 سال افتخار انجام وظیفه در دبیرخانه مناطق ورزشی دانشگاه ها را دارم.

اهم فعالیت های صورت گرفته در منطقه (دبیرخانه) در سال 1398، مسابقات منطقه (انتخابی پانزدهمین المپیاد فرهنگی-ورزشی سال 1399 گیلان) در 12 رشته دختران و 13 رشته پسران برگزار گردید که متأسفانه به دلیل شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مسابقات مابقی مسابقات به آینده موکول شده است. همچنین برگزاری 2 کارگاه آموزشی ویژه کارشناسان و مدیران منطقه ( آشنایی با سامانه و .....) و 3 جلسه شورای مدیران تربیت بدنی دانشگاه های منطقه در سال 1398 انجام شده است.

گفتگو با دکتر سید اسماعیل حسینی نژاد مدیر تربیت بدنی دانشگاه مازندران و دبیر منطقه 2 ورزش دانشگاه ها

ایرج احسانی 0 65 رتبه مطلب: بدون رتبه

به لحاظ ساختاری روند فعلی برای مدیریت فعالیت‌های ورزشی منظقه مناسب است، ولی برای توسعه بیشتر ورزش دانشگاهی و نظارت بهتر دبیرخانه، افزایش منابع مالی ضروری است.

در هم انديشي مجازي دبيران مناطق ورزش دانشگاهها، بر توسعه ورزش دانشگاهها و آموزش نيروي متخصص تاکيد کردید.

ایرج احسانی 0 165 رتبه مطلب: بدون رتبه

دکتر علیزاده مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان در هم اندیشی مجازی دبیران مناطق ورزش دانشگاهها، با تاکید بر اهمیت آموزش در ورزش دانشگاهی گفت: باید از فرصت موجود برای ایجاد روش های نوین آموزش استفاده کنیم.

جلسه دبیران مناطق ده گانه ورزشی با هدف انسجام و هماهنگی در اجراي برنامه عملیاتی اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان در سال 99 و نیز بحث و تبادل نظر در خصوص نحوه تداوم مسابقات منطقه ای(کسب سهمیه) و برگزاری پانزدهمین المپیاد ورزشی، به صورت غیرحضوري از طریق ارتباط تصویري( ویدیو کنفرانسی) با حضور دبیران مناطق ورزشی در مورخ 17 اردیبهشت از ساعت 9 الی 12 برگزار شد.

نتایج اولین دوره مسابقات دارت آنلاین دانشجویان دانشگاه های کشور

ایرج احسانی 0 273 رتبه مطلب: 2/0

اولین دوره مسابقات دارت آنلاین دانشجویان سراسر کشور از تاریخ ۹ اردیبهشت الی ۱۲ اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد. در این دوره از مسابقات  ۱۶۰ دانشجو از دانشگاه های مختلف کشور در دو بخش بانوان ۶۰ نفر و آقایان ۱۰۰ نفر طی ۴ روز در جداول گروهی و حذفی به صورت انفرادی  به رقابت پرداختند  و در دوبخش خانم ها و آقایان نتایج زیر به دست آمد:

نفرات برتر خانمها :

زهرا رجبی _مقام اول _ دانشگاه آزاد اسلامی واحد طبس

سهیلا ایرانی _نایب قهرمان _دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران

ملیحه چتر فیروزه _مقام سوم مشترک _دانشگاه آزاد اسلامی _واحد فیروزآباد

هانیه احمدی _مقام سوم مشترک _ دانشگاه زنجان

نفرات برتر آقایان :

رامین ناصری _مقام اول _دانشگاه زنجان

محمدرضا زمانی راد _مقام دوم _ دانشگاه جامع علمی کاربردی بلد الامین کرمان

ابراهیم محمدی _مقام سوم مشترک _دانشگاه آزاداسلامی واحد لار

امیرعلی بشیری_ مقام سوم مشترک _ دانشگاه سمنان

این دوره از رقابت ها توسط  انجمن دارت اداره کل تربیت بدنی و همکاری گروه آموزشی دارت ایران و فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی  برگزار گردید.

مسابقه بزرگ شطرنج آن لاين جام نوروز ويژه دانشجويان کشور برگزار شد

ایرج احسانی 0 181 رتبه مطلب: بدون رتبه

1399/01/27 11:27

مسابقه بزرگ شطرنج آن لاین جام نوروز ویژه دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور سراسر کشور با مشارکت کم نظیر دانشجویان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی ، با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و تعطیلی کلیه مسابقات به همت انجمن شطرنج فدراسیون و اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان مسابقه بزرگ شطرنج آنلاین، جام نوروز ویژه دانشجویان با شرکت 402 دانشجو از 5 بخش دانشگاهی وزارت علوم، وزارت بهداشت ، آزاد اسلامی، پیام نور و جامع علمی کاربردی برگزار شد.

با هدف ارائه خدمات آموزشي و ورزشي به دانشگاهيان اپليکيشن ستاو طراحي شد

ایرج احسانی 0 297 رتبه مطلب: بدون رتبه

با هدف ارائه خدمات آموزشي و ورزشي به دانشگاهيان اپليکيشن ستاو طراحي شد

در راستای حمایت از کمپین دانشجویی در خانه بمانیم، با همکاری اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و تربیت بدنی دانشگاه صنعتی اصفهان با هدف ارائه خدمات آموزشي و ورزشي به دانشگاهيان اپلیکیشن ستاو طراحی شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، با هدف بهبود ارتباط مربی و دانشجوي ورزشكار به منظور استفاده از تمرین، برنامه های تمرینی، ارزیابی های تخصصی در سطح دانشگاه ها و تحقق کمپین دانشجویی در خانه می مانیم و ورزش می کنیم براي توسعه فعاليت بدني و تحرك در خانه اپلیکیشن ستاو طراحی و راه اندازی شد.

تعامل و هم افزایی بین بخشی با پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی و کمیته ملی المپیک از اهداف واحد آموزش می باشد.

ایرج احسانی 0 218 رتبه مطلب: بدون رتبه

بر اساس گزارش آقای دکتر امامی از واحد آموزش اداره كل تربيت بدني سازمان امور دانشجويان در راستای سیاست ها کلان آموزش عالی کشور و در جهت توانمندسازی و ارتقای دانش مدیریتی و فني نیروی انسانی شاغل در حوزه ورزش و تربیت بدنی دانشگاه های کشور در مرحله نخست اقدام به نياز سنجي از مديران و دست اندركاران تربيت بدني دانشگاه ها و هم چنين بررسي درخواست هاي ارسالي از انجمن هاي ورزش قهرماني و همگاني بر تحقق چشم انداز آموزشي در سال 98 نمود.

ایرج احسانی 0 266 رتبه مطلب: بدون رتبه

به اطلاع می رساند دستیابی به توسعه فراگیر در دانشگاه ها، مستلزم داشتن برنامه عملیانی سالانه در راستای اهداف تعیین شده برنامه ششم توسعه در آموزش عالی می باشد.

به همین منظور و جهت دسترسی به اهداف مذکور ،به پیوست برنامه عملیاتی اداره کل(1399) ارسال می گردد. لطفا مطابق بخشنامه ارسالی (پیوست 2 ) اقدام لازم را به عمل آورید.

توسعه و تجهیز فضاهای ورزشی زود بازده به منظور بهره مندی بیشتر دانشجویان از این فضاها، در اولویت قرار دارد.

ایرج احسانی 0 223 رتبه مطلب: بدون رتبه

آقای نانکلی کارشناس توسعه و تجهیز فضاهای ورزشی در خصوص عملکرد سال 98  اعلام داشتند: با توجه به اینکه توسعه فضاهای ورزشی زود بازده در دانشگاه ها از اهداف این اداره کل می باشد، احداث 19 چمن مصنوعی در دانشگاه‌های سراسر کشور به صورت مشارکتی با صندوق رفاه دانشجویان و دانشگاه‌ها آغاز شد که از این تعداد10 پروژه به بهره برداری رسیده است.ضمنا به این نکته اشاره داشتند که در سال 97 نیز 41 پروژه زمین چمن مصنوعی از 48 مورد در دست اقدام به بهره برداری رسید.

پیش بینی مشارکت 15 درصدی دانشجویان در فعالیت های ورزش همگانی در برنامه سال 99

ایرج احسانی 0 247 رتبه مطلب: بدون رتبه

خانم روزبهانی رئیس اداره توسعه ورزش همگانی در خصوص عملکرد و فعالیت های سال 98  و برنامه های سال آتی عنوان کرد:

این اداره در راستای تکالیف و ماموریت های اداره کل تربیت بدنی مبنی بر توسعه ورزش همگانی در دانشگاه ها در  سال 98 همچون سالهای گذشته جشنواره های ورزشی بهاره ، جشنواره پاییزه و گرامیداشت هفته تربیت بدنی بر اساس زمان بندی مشخص با هدف بهبود کیفیت زندگی و تامین سلامت جسمی و روانی و نشاط اجتماعی با مشارکت حداکثری دانشگاه ها برگزار شد. در برنامه سال 99 که تهیه شده در نظر است 15% دانشجویان دانشگاه ها تحت پوشش فعالیت های ورزش همگانی باشند.

با توجه به هماهنگی های بعمل آمده جشنواره استانی در 31 استان و با حضور 7000 دانشجو البته با حضور دانشجویان  بخش اموزش عالی به نحو مطلوبی برگزار شد. همچنین پیش بینی شده در سال 99 جشنواره استانی در 31 استان و حضور 8000 دانشجو برگزار گردد.