وزير علوم عنوان کرد: افزايش دو برابري فضاهاي ورزشي روباز دانشگاه‌هاي کشور

وزير علوم عنوان کرد: افزايش دو برابري فضاهاي ورزشي روباز دانشگاه‌هاي کشور

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان به نقل از وزارت علوم، دکتر غلامی در حاشیه افتتاح مجموعه ورزشی چندمنظوره دانشگاه پیام نور مرکز اسدآباد ابراز امیدواری کرد این نوع پروژه های ورزشی در دانشگاه های جوان کشور توسعه بیشتری داشته باشد و با برنامه های معاونت دانشجویی مجموعه ورزشی، رفاهی، زمین های چمن و خوابگاه های دانشجویی بیشتری در کنار دانشگاه ها شکل گیرد.
وی با بیان اینکه ارتباط در دانشگاه ها امروز نیاز ضروری کشور به شمار می رود، خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط تحریم نیاز است از توانمندی دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی به خوبی استفاده کنیم چرا که دانشگاه های ما ظرفیت علمی بالایی دارند که این ظرفیت ها در تولید علم خود را به خوبی نشان داده است.
وزیر علوم با اشاره به جایگاه جمهوری اسلامی در دنیا از لحاظ تولید علم روز و مراجعه دیگر کشورها برای بهره گیری از این علوم تصریح کرد: وضعیت علمی کشور برای کمک و حل مسائل کشور در حد مطلوبی است و در منطقه در بین کشورهای جوامع اسلامی رتبه اول را دارد.
وی با بیان اینکه در بخش صنعت و مسائل اجتماعی و اقتصادی در سال های گذشته فعالیت های خوبی انجام شده است، ادامه داد: از جمله این کارها می توان به بخش پارک های علم و فناوری سطح کشور و بخش علوم انسانی اشاره کنیم که در حال حاضر ۴۳ پارک علم و فناوری و ۱۹۷ مرکز رشد در حوزه وزارت علوم در سطح کشور فعالیت دارند.
دکتر غلامی تصریح کرد: امروز دانشجویان و استادانی که در کنار دانشجویان هستند، امکان فعال سازی گروه های علمی و فناوری و شگل گیری شرکت های دانش بنیان را برای حرکت در انتقال دانش به سمت جامعه به وجود آورده اند و در همین بازه زمانی قراردادهای خوبی بین دانشگاه ها و سازمان ها و دستگاه های اجرایی برای کمک و حل مسائل و وظایف آن سازمان ها منعقد شده که از جمله این قراردادها می توان به جبران کمبودهای حاصل از محدودیت های تحریمی چه در حوزه های ساخت قطعات، چه در حوزه تدوین و برنامه ریزی نرم افزارهای ضروری و دستگاه ها و قطعات بسیار ظریف در بخش های مختلف اشاره کرد.
به گزارش روز شنبه خبرگزاری ایسنا، وزیر علوم خاطرنشان کرد: در سه سال اخیر انعقاد این قراردادها شروع خوبی داشته و هنوز در ابتدای راه هستیم و آینده خوبی را برای آن پیش بینی می کنیم.

مطلب قبلی برگزاری کلینیک پیشرفته شنا
مطلب بعدی با حضور دکتر عليزاده، زمين چمن مصنوعي خوابگاه المهدي دانشگاه شهيد مدني آذربايجان افتتاح شد