پذیرش مقالات جدید دوازدهمین همایش بین المللی علوم ورزشی در پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی آغازشده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان به نقل از پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، با توجه به تعویق زمان برگزاری همایش در اسفندماه سال 1398 به دلیل شیوع بیماری کووید-19 (کرونا)، بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته توسط کمیته اجرایی همایش، مقرر شد ' دوازدهمین همایش بین المللی علوم ورزشی با حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری 'با شعار 'توسعه فناوری ورزشی برای زندگی فعال' و باهدف گردهم آوردن اعضای علمی و اجرایی خانواده ورزش، جهت هم اندیشی، تبادل آخرین دستاوردهای بنیادی، توسعه ای و کاربردی، حرکت در راستای تأمین نیازهای جامعه، توانمندسازی در مسیر تدبیر و امید، توسعه ملی و ارتقاء باورهای بین المللی ' در تاریخ 19 تا 22 آبان سال 1399 و به صورت مجازی برگزار شود.

بر اساس این گزارش با توجه به افزایش ظرفیت های ایجادشده به دلیل برگزاری این رویداد بزرگ علمی ورزش کشور در فضای مجازی و به روز نمودن همایش، (دریافت آخرین نتایج یافته های پژوهشی در کشور) دبیرخانه این همایش تا روز یکشنبه 20 مهرماه سال جاری آماده دریافت مقالات جدید اساتید و دانشجویان محترم در محورهای مختلف همایش است.

شایان ذکر است: نام نویسی و ثبت نام افرادی که سال گذشته مقالات خود را برای همایش ارسال و در قالب سخنرانی یا پوستر پذیرفته شده بود، به قوت خود باقی است.

علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ارسال مقالات خود به نشانی: https://12thcong.ssrc.ac.ir مراجعه کنند.

مطلب قبلی دکتر حبیب هنری سرپرست انجمن بازی های الکترونیک (e sports)اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان شد
مطلب بعدی با حضور معاون وزیر و رییس سازمان امور دانشجویان مراسم تودیع دکتر علیزاده و معارفه آقای بشیریان رئیس جدید فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی برگزار شد