کارگاه آشنایی با رشته ورزشی پدل و راهکارهای توسعه آن در دانشگاه ها برگزار گردید.

کارگاه مجازی آشنایی با رشته ورزشی پدل و راهکارهای توسعه آن در  دانشگاهها با مشارکت و استقبال بیش از ۱۲۰ نفر از کارشناسان و مدیران تربیت بدنی دانشگاهها با همکاری انجمن اسکواش  اداره کل تربیت بدنی و فدراسیون اسکواش روز یکشنبه مورخه ۲۶ بهمن ماه از طریق سامانه ستاو برگزار گردید.

رشته ورزش پدل به ورزش قرن ۲۱ معروف است و با توجه ماهیت ورزش در بخش توسعه همگانی و قهرمانی، استقبال خوبی  از طرف دانشگاهیان صورت گرفته است. از اینروانجمن اسکواش وزارت علوم با توجه به استقبال جامعه دانشگاهی از این رشته ورزشی مفرح ضمن برگزاری کارگاه ها و دوره های آشنایی با این رشته ورزشی، برنامه اجرایی مناسبیدر جهت توسعه و تعمیم این رشته در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی را دارد.

دوره مذکور با مدرسی  آقای عزیزی پور  (مدرس فدراسیون ،سرمربی تیم ملی پدل ،و دبیر کل فدراسیون اسکواش) برگزار گردید.

مطلب قبلی مسابقات مجازی ‌قهرمانی ‌دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در رشته جودو به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار می گردد.
مطلب بعدی مسابقات مجازی ‌قهرمانی ‌دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در رشته آمادگی جسمانی به میزبانی دانشگاه الزهراء(س) برگزار می گردد.