کارگاه آموزشي دستياري مراکز تندرستي و مشاوره ورزشي برگزار شد
/ دسته ها: اخبار

کارگاه آموزشي دستياري مراکز تندرستي و مشاوره ورزشي برگزار شد

در راستای اجرای بهینه طرح یکپارچه پایش تندرستی دانشجویان، کارگاه آموزشی دستیاری مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی روز چهارشنبه در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، در افتتاحیه این کارگاه که با شرکت کارشناسان ادارات تربیت بدنی دانشگاهها که اجرای عملیاتی طرح سراسری پایش سلامت جسمانی را به عهده دارند برگزار شد؛ دکتر صدیقی، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکترعلیزاده مدیرکل تربیت بدنی این سازمان و دکتر قراخانلو، رئیس آکادمی ملی کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران در خصوص ابعاد و اهمیت طرح یکپارچه پایش تندرستی دانشجویان دیدگاههای خودرا بیان کردند.

در ادامه، مدرسان این کارگاه آموزشی در خصوص فرآیند عملی طرح یکپارچه پایش تندرستی دانشجویان و مشاوره های تخصصی ورزشی به دانشجویان، توضیحات لازم را به کارشناسان مراکز پایش تندرستی دانشگاهها ارائه کردند.

مطلب بعدی رئيس سازمان امور دانشجويان در مراسم بزرگداشت روز جهاني ورزش دانشگاهي خبر داد : ايجاد اتاق هاي تندرستي در تمام سراهاي دانشجويي ملکي دانشگاهها