مسابقات مجازی قهرمانی آمادگی جسمانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می گردد.

ایرج احسانی 0 123 رتبه مطلب: بدون رتبه

به اطلاع می رساند  مهلت ارسال فیلم های مسابقات مجازی قهرمانی آمادگی جسمانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور شهریور ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه الزهرا (س) برگزار می گردد. تا تاریخ 28 شهریور ماه 1400 تمدید شد

با حضور دکتر تقی زاده سرپرست اداری مالی و مدیریت منابع سازمان امور دانشجویان پیست دوچرخه سواری دانشگاه شیراز افتتاح گردید.

ایرج احسانی 0 133 رتبه مطلب: بدون رتبه

همزمان با برنامه افتتاحیه مجازی پروژه های ورزشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی که در تاریخ 17 شهریور ماه سال جاری با حضور دکتر غفاری معاون وزیر و رییس سازمان امور دانشجویان، دکتر علیزاده  مدیرکل تربیت بدنی  به صورت آنلاین برگزار گردید. پیست دوچرخه سواری دانشگاه شیراز نیز با حضور دکتر تقی زاده سرپرست اداری مالی و مدیریت منابع سازمان امور دانشجویان در دانشگاه شیراز، دکتر واعظی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و دکتر عبدالهی مدیر تربیت بدنی در محل پردیس جهان‌پارس به صورت برخط ، افتتاح گردید.
شایان ذکر می باشد پیست دانشگاه با حدود ۳۰ دستگاه دوچرخه جدید  برای استفاده دانشجویان و دانشگاهیان تکمیل گردید.

مسابقات مجازی قهرمانی ایروبیک ژیمناستیک دانشجویان دختر  دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می گردد.

ایرج احسانی 0 72 رتبه مطلب: بدون رتبه

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها :

به اطلاع می رساند مسابقات مجازی قهرمانی ایروبیک ژیمناستیک دانشجویان دختر  دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور شهریور ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه هرمزگان برگزار می گردد. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به بخشنامه  پیوست مراجعه کنید.

بخشنامه

سرپرست سازمان امور دانشجویان بر تداوم ایجاد امکانات ورزشی در دانشگاهها تاکید کرد

ایرج احسانی 0 203 رتبه مطلب: بدون رتبه

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، دکتر غلامرضا غفاری در این آیین مجازی گفت: ورزش دانشجویی نقش مهمی در نشاط و پویایی محیط دانشگاه دارد و در همین راستا است که مسئولان وزارت علوم و دانشگاهها به توسعه امکانات ورزشی اهتمام دارند و در طول سال شاهد اففتاح پروژه های مختلف ورزشی هستیم.

وی ابراز امیدواری کرد: در آینده نزدیک شرایط کرونایی از کشور رخ ببندد و دانشجویان بتوانند با حضور دانشگاه و پیگیری تحصیلات خود، از امکانات ورزشی نیز در راستای سلامت جسم و روان خود استفاده کنند.

دکتر محمد حسین علیزاده، مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان نیز در این آیین گفت: در چهار سال اخیر، از سال 96 تا 1400، تعداد 124 پروژه زود بازده مورد نیاز دانشجویان در زمینه های زمین روباز، کفپوش و پیست دوچرخه سواری تعریف شد و تا کنون 100 پروژه به بهره برداری کامل رسیده است؛ سه پروژه در شرف افتتاح است و 21 پروژه نیز در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد.

با حضور سرپرست سازمان امور دانشجویان، 16 پروژه ورزشی در دانشگاهها به بهره برداری رسید

ایرج احسانی 0 193 رتبه مطلب: بدون رتبه

با حضور دکتر غفاری سرپرست سازمان امور دانشجویان و دکتر علیزاده مدیرکل تربیت بدنی این سازمان،  16 پروژه ورزشی در دانشگاهها در ارتباط تصویری با دانشگاهها و به صورت همزمان به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، در ادامه روند افتتاح پروژه های ورزشی در دانشگاهها، امروز چهارشنبه17شهریورماه تعداد 16 پروژه شامل 4 زمین  چمن مصنوعی، 5 پیست دوچرخه سواری، 5 مرکز مجهز مشاوره تندرستی، 1 کفپوش زمین روباز و 1 زمین ورزشی ساحلی به بهره برداری  رسید و 21 هزار مترمربع به فضای ورزش دانشگاهها افزوده شد.

به مناسبت هفته پارالمپیک، کمیته ملی پارالمپیک برگزار می کند.

سال جاری با توجه به شرایط پاندمی، تمرکز کمیته ملی پارالمپیک بر برگزاری این برنامه به صورت مجازی است تا از این فرصت برای تغییر نگرش جامعه نسبت به افراد دارای معلولیت استفاده نماید.

ایرج احسانی 0 222 رتبه مطلب: بدون رتبه

با توجه به اینکه 24 مهرماه بعنوان روز ملی پارالمپیک نامگذاری شده است ،کمیته ملی پارالمپیک در نظر دارد  با گفتمان­ سازی در حوزه ورزش معلولین، توجه سایر دستگاه­ها و مسئولین جامعه را به این مقوله جلب نماید. همچنین این برنامه در نگاه کلان به دنبال تغییر نگرش جامعه نسبت به افراد داری معلولیت است و از طرفی با ایجاد فرصت­ تجربه ورزش برای افراد دارای معلولیت، در تلاش است مشارکت ورزشی افراد داری معلولیت افزایش یابد.

نخستین دوره روز و هفته پارالمپیک در ایران، در سال ۱۳۸۲ با حضور ۳۰۰ ورزشکار و فقط در استان تهران برگزار شد. سپس این برنامه توسعه داده شد و با کسب موفقیت ورزشکاران ایرانی در رقابت‌های پارالمپیک شورای عالی فرهنگ در سال ۱۳۹۴ با درخواست کمیته ملی پارالمپیک برای ثبت ۲۴ مهرماه هر سال به عنوان روز ملی پارالمپیک موافقت کرد.

تیم دختران ایران نایب قهرمان مسابقات شطرنج قهرمانی دانشجویان آسیا شد.

رقابتهای شطرنج آنلاین دانشجویان دختر دانشگاه های آسیا با کسب دو مدال نقره و برنز و مقام نایب قهرمانی تیم کشورمان به پایان رسید

ایرج احسانی 0 163 رتبه مطلب: بدون رتبه

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان  به نقل از  فدراسیون ملی ورزش ها دانشگاهی، آخرین روز رقابت های شطرنج آنلاین دانشجویان دختر دانشگاه های آسیا برگزار و بازیکنان در 3 دور پایانی با هم به رقابت پرداختند که در پایان با کسب دو مدال نقره و برنز انفرادی آسیا برای صفورا قانع و طناز ازلی و عنوان نایب قهرمانی تیم کشورمان به پایان رسید.

بنا براین گزارش در رده بندی انفرادی که با شرکت 41 دانشجو دختر از 12 کشور برگزار شد، که شطرنج بازان کشورمان در دورهای هفتم و هشتم با پیروزی بر حریفان، فاصله امتیازی خود با تیم هند، صدرنشین مسابقات به حداقل ممکن رساندند و با نیم امتیاز اختلاف، وارد دور نهم شدند.

بازی های دور نهم در شرایطی آغاز شد که صفورا قانع و استاد بین الملل وصال حامدی نیا باید بر روی میزهای یک و دو به مصاف اساتید بزرگ هند می رفتند و نتیجه این دو مبارزه سرنوشت ساز، عملا تکلیف تیم قهرمان را مشخص می کرد.

در دیدارهای حساس دور نهم، صفورا قانع شطرنجباز خوش فکر کشورمان، با قبول تساوی در برابر "وارشینی" استاد بزرگ نیرومند هندی جمع امتیازات خود را به عدد 7 رساند و عنوان ارزشمند نایب قهرمانی انفرادی آسیا را کسب کرد.

مسابقات مجازی تکواندو قهرمانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می گردد.

ایرج احسانی 0 279 رتبه مطلب: 5/0

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها :

به اطلاع می رساند مسابقات مجازی تکواندو قهرمانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور شهریور ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار می گردد. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به بخشنامه و آیین نامه پیوست مراجعه کنید.

بخشنامه

كارگاه تخصصی " حفظ و نگهداشت زمین های چمن طبیعی " ویژه مدیران تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 331 رتبه مطلب: بدون رتبه

نخستین جلسه از مجموعه کارگاه ها در خصوص احداث، حفظ و مدیریت زمین های چمن ورزشی طبیعی و مصنوعی برای مدیران محترم مراکز تربیت بدنی دانشگاه هاو موسسات آموزش عالی کشور در تاریخ ۱۰ شهریورماه ۱۴۰۰ برگزار گردید. در این برنامه که توسط دکتر علی نیکبخت مدیر مرکز تربیت بدنی دانشگاه صنعتی اصفهان و متخصص زمین های چمن ورزشی برگزار شد، ۱۲۰ نفر از مدیران و کارشناسان شرکت داشتند.

مسابقات مجازی فوتسال قهرمانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می گردد.

ایرج احسانی 0 251 رتبه مطلب: 3/0

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها :

به اطلاع می رساند مسابقات مجازی فوتسال قهرمانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور شهریور ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس برگزار می گردد. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به بخشنامه و آیین نامه پیوست مراجعه کنید.

آیین نامه

مسابقات مجازی والیبال قهرمانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می گردد.

ایرج احسانی 0 204 رتبه مطلب: بدون رتبه

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها :

به اطلاع می رساند مسابقات مجازی والیبال قهرمانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور شهریور ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس برگزار می گردد. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به بخشنامه و آیین نامه پیوست مراجعه کنید.

آیین نامه

تیم منتخب دانشجویان دانشگاه های وزارت علوم در دیداری دوستانه به مصاف پرسپولیس رفت.

ایرج احسانی 0 207 رتبه مطلب: بدون رتبه

در دیداری دوستانه تیم  های منتخب دانشجویان دانشگاه های وزارت علوم و پرسپولیس نایب قهرمان دو دوره لیگ قهرمانان آسیا و ۵ دوره لیگ برتر روز شنبه 6 شهریور ماه در استادیوم شهید کاظمی به میزبانی پرسپولیس به مصاف هم رفتند.این اولین رونمایی پرسپولیس با بازیکنان جدید خود بود.
تیم منتخب دانشجویان با یک بازی هماهنگ و قابل قبول و نمایشی‌ بینظیر در مقابل تیم قدرتمند پرسپولیس ظاهر شد و اگر قدر موقعیت های خود را می دانستند نتیجه بهتری حاصل می شد. پرسپولیس با تعویض های پیاپی موفق شد با دو گل مهدیخانی و نعمتی ( پنالتی) دانشجویان را شکست دهد.

اولین دوره مسابقات ورزش‌های الکترونیکی ( مسابقات فیفا21  ) دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 262 رتبه مطلب: بدون رتبه

اولین دوره مسابقات ورزش‌های الکترونیکی ( مسابقات فیفا21  ) دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور با شرکت 174 ورزشکار از دانشگاه‌های سراسر کشور در دو بخش آقایان و بانوان به مدت یک ماه برگزار گردید.
در این دوره از مسابقات در مجموع بیش از 700 مسابقه در 6 دور برگزار شد که در این بین، 162 ورزشکار در بخش آقایان و 12 ورزشکار در بخش بانوان حضور یافتند.
نفرات برتر این دوره از مسابقات به شرح اعلام شد:
نفرات برتر بخش آقایان:
1-    محمدرضا شریفی از دانشگاه ایلام
2-    عبدالخالق فقیه از دانشگاه بوعلی سینا
3-    علی فتاحی از دانشگاه خوارزمی

نفرات برتر بخش بانوان:
1-    شراره یاری از دانشگاه همدان
2-    شیوا کلثومی از دانشگاه صنعتی اصفهان
3-    نگین کلانتری از دانشگاه علامه طباطبایی

این مسابقات از یک مرداد تا 5 شهریور ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار گردید.

برگزاری اردوی تیم منتخب فوتبال دانشجویان وزارت علوم برای دیدار با تیم پرسپولیس

ایرج احسانی 0 170 رتبه مطلب: 3/0

اردوی تیم منتخب فوتبال دانشجویان وزارت علوم به منظور برگزاری مسابقه با تیم پرسپولیس برگزار شد. بنا براین گزارش این اردو در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در کرج از تاریخ 4 لغایت 6 شهریور ماه  برگزارمی گردد. تیم پرسپولیس به منظور آماده سازی برای مرحله حذفی مسابقات آسیایی در دیداری تدارکاتی به مصاف تیم منتخب دانشجویان وزارت علوم خواهد رفت. این بازی روز شنبه 6 شهریور ماه برگزار می گردد.

طرح کفپوش هوشمند در دانشگاه های منتخب اجرا می گردد.

ایرج احسانی 0 1106 رتبه مطلب: بدون رتبه

بنابر پیشنهاد پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی و موافقت اداره کل تربیت بدنی"طرح تجهیز دانشگاه های منتخب به کفپوش هوشمند" با هدف ایجاد محیطی بانشاط و پر تحرک برای دانشجویان و دانشگاهیان به تصویب شورای سازمان امور دانشجویان رسید.

اکنون که شرایط همه گیری ویروس کرونا موجب کم تحرکی دانشجویان در محیط دانشگاهی شده است، تجهیز دانشگاه ها به کفپوش های هوشمندموجب ارائه دنیایی از حرکات جذاب و نوآورانه می شود که  رضایت مندی حداکثری از فعالیت های بدنی را فراهم می آورد. این کفپوش ها با ایجاد محیطی هدفمند و سرشار از نشاط و خلاقیت در بهبود فعالیت های جسمانی و یادگیری الگوهای حرکتی موثر خواهد بود.

پرچم اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان، بر فراز بام کشور ارمنستان قله ی آراگاتس برافراشته شد.

ایرج احسانی 0 691 رتبه مطلب: بدون رتبه

با هماهنگی اداره کل تربیت بدنی و دانشگاه پیام نور، پرچم اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان بر فراز بام کشور ارمنستان، قله آراگاتس توسط بانو فرخ لقا حاتمی کارمند دانشگاه پیام نور استان کهگیلویه و بویراحمد، 7مرداد ماه 1400در یک شرایط جوی نامساعد برافراشته شد.

قله ی آرگاتس  یک کوه آتشفشان مرده به ارتفاع ۴٬۰۹۵ متر است. آراگاتس کوهی تنها است که چهار قله آن گرداگرد یک دهانه آتشفشانی قرار گرفته‌اند.

با حضور سرپرست سازمان امور دانشجویان 12طرح عمرانی ورزشی دانشگاهی افتتاح شد.

طی مراسمی که با حضور دکتر غلامرضا غفاری ، سرپرست سازمان امور دانشجویان و دکتر علیزاده مدیرکل تربیت بدنی سازمان برگزار شد 12 طرح عمرانی در 9 دانشگاه و مرکز آموزش عالی افتتاح و 22 هزار و 100 مترمربع به فضای ورزش دانشجویی کشور اضافه شد.

ایرج احسانی 0 899 رتبه مطلب: بدون رتبه

به گزارش سازمان امور دانشجویان، در این مراسم که با حضور دکتر غلامرضا غفاری ، سرپرست سازمان امور دانشجویان و دکتر علیزاده مدیرکل تربیت بدنی سازمان برگزار شد 12 طرح عمرانی در 9 دانشگاه و مرکز آموزش عالی افتتاح و 22 هزار و 100 مترمربع به فضای ورزش دانشجویی کشور اضافه شد.

دکتر غلامرضا غفاری در این آیین افتتاح با تبریک روز غدیر گفت: از جمله صفات برجسته حضرت علی (ع) شجاعت و روحیه قهرمانی ایشان است و تلاش و کوشش در همه زندگی آن حضرت جریان داشت و ما با پیروی از همین سیره، بحث ورزش و توانمندی دانشحویان را گرامی می داریم و برای توسعه ورزش دانشجویی برنامه ریزی می کنیم.

وی تاکید کرد: ورزش و تربیت بدنی در زندگی  و تجربه زیست دانشجویی عنصری بسیار مهم است و وزارت علوم و دانشگاهها با توجه به همین جایگاه برای رشد فضاها و امکانات ورزشی و برگزاری مسابقات گوناگون همگانی و قهرمانی تلاش می کنند.

همایش بازاریابی اجتماعی ویژه مدیران تربیت بدنی دانشگاه ها و اعضای هیات علمی (گرایش مدیریت ورزشی) برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 850 رتبه مطلب: بدون رتبه

اداره کل تربیت بدنی در راستای تامین سلامت و توسعه ورزش و تفریحات سالم در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور، اولین دوره همایش بازاریابی اجتماعی با رویکرد ورزش همگانی ویژه مدیران تربیت بدنی و اعضای هیات علمی دانشگاه ها (گرایش مدیریت ورزشی) با همکاری فدراسیون ورزش های همگانی روز چهارشنبه 6 تیرماه با حضور 24 نفر از دانشگاهیان برگزار نمود.

لازم به ذکر است در این دوره از ده منطقه ورزش دانشگاه ها از هر منطقه، 2 نفر به عنوان مدرس در همایش حضور داشتند.

دور مقدماتی مسابقات دانشجویی فیفا21 برگزار شد

به گزارش انجمن دانشجویی ورزش‌های الکترونیک، مرحله یک شصت و چهارم اولین دوره مسابقات فیفا 21، ویژه دانشجویان دانشگاه‌های سراسری در دو بخش پسران و دختران از مورخ 25 تیرماه تا 3 مرداد ماه به صورت آنلاین برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 624 رتبه مطلب: بدون رتبه

در مرحله اول این مسابقات که به صورت تک حذفی برگزار شد، 128 ورزشکار از 29 دانشگاه حضور داشتند که 120 نفر از آن‌ها ورزشکار پسر و 8 نفر آن‌ها ورزشکار دختر بودند که پس از برگزاری مسابقات 64 نفر به دور دوم مسابقات صعود کردند. مسابقات در تمامی مراحل به صورت 2 برد از 3 بازی پیگیری می شوند.

همچنین مرحله یک سی و دوم این مسابقات از مورخ 5 مرداد ماه  لغایت 12 مرداد ماه به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است که 8 نفر پایانی این مسابقات در صورت مساعد بودن وضعیت کرونا و با مجوز ستاد مقابله با کرونا به صورت حضوری به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت.

بخشنامه و آیین نامه فنی مسابقات قهرمانی مجازی و آنلاین دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

ایرج احسانی 0 1314 رتبه مطلب: 3/0

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

به اطلاع می رساند، اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان در نظر دارد مسابقات قهرمانی مجازی و آنلاین دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور را در رشته های آمادگی جسمانی، بسکتبال، تکواندو، تیر اندازی، جودو، دارت، دوچرخه سواری، ژیمناستیک، شطرنج، فوتسال،کاراته، هندبال، والیبال، ووشو، اسكواش، تنیس روی میز و دوومیدانی برگزار نماید. لطفا ضمن اطلاع رسانی لازم، اعلام آمادگی آن دانشگاه جهت شرکت در مسابقات را از طریق اتوماسیون اداریERP تا تاریخ 1400/04/30 به این اداره کل ارسال نمایند.  ضمنا به پیوست بخشنامه و آیین نامه عمومی و فنی مسابقات تقدیم می گردد.

آیین نامه عمومی و فنی مسابقات

طی مراسمی به صورت آنلاین پیست دوچرخه سواری دانشگاه بزرگمهر قائنات افتتاح شد.

ایرج احسانی 0 316 رتبه مطلب: بدون رتبه

پیست دوچرخه سواری دانشگاه بزرگمهر قائنات با هدف توسعه رشته دوچرخه سواری در فضای دانشگاه با اعتباری بالغ بر ۷ میلیارد ریال آغاز شد که بالغ  بر یک میلیارد ریال از این اعتبار با مساعدت ویژه اداره کل تربیت بدنی  سازمان امور دانشجویان تامین شد و باقیمانده آن از محل اعتبارات دانشگاه تامین گردید. این پروژه شامل احداث یک مسیر دوچرخه سواری ویژه دانشجویان دختر در سرای دانشجویی دختران قائم آل محمد(عج) با طولی قریب به ۳۰۰ متر و عرض حدود ۶ متر در دو لاین رفت و برگشت شامل عملیات عمرانی طراحی، خاکریزی، زیرسازی، جدول گذاری، اجرای آسفالت، تامین روشنایی و ... می باشد. علاوه بر این قریب به ۱۵۰۰ متر مسیر دوچرخه در سطح محوطه دانشگاه نیز رنگ آمیزی شده و نسبت به نصب  استوانه های ترافیکی اقدام شده است. خرید ۲۵ دستگاه دوچرخه از جمله دیگر اقدامات انجام شده طی این پروژه بوده و ایستگاه دوچرخه نیز به زودی قابل بهره برداری خواهد بود.

افتتاح پیست دوچرخه سواری دانشگاه علم و فناوری مازندران بصورت هم‌زمان با ده دانشگاه بزرگ کشور انجام گرفت.

ایرج احسانی 0 190 رتبه مطلب: بدون رتبه

هم زمان با ده دانشگاه بزرگ کشور و در ارتباطی با وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری ؛ پیست دوچرخه سواری دانشگاه علم و فناوری مازندران افتتاح شد . در این مراسم که با حضور معان وزیر و سرپرست سازمان امور دانشجویان؛ معاون اداری و مالی سازمان و مدیر کل تربیت بدنی  سازمان ، رییس دانشگاه و جمعی از مسئولین  شهرستان بهشهر و برخی از پیشکسوتان و قهرمانان این رشته برگزار گردید ؛ دکتر نیکزاد ، رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه ضمن عرض خوشامدگویی به این نکته اشاره نمود که این پیست به طول تقریبی 2 کیلومتر و در 5 ایستگاه ساخته شده که دارای 22 علائم تخصصی این رشته در طول مسیر است . لازم بالذکر است که این پیست به 20 دوچرخه مخصوص آقایان و بانوان نیز تجهیز گشته است .

با هدف گسترش فضای ورزشی دانشجویان؛ پیست دوچرخه سواری و اتاق تندرستی مجتمع آموزش عالی اسفراین افتتاح شد

ایرج احسانی 0 145 رتبه مطلب: بدون رتبه

ایستگاه و پیست دوچرخه سواری و اتاق مشاوره و تندرستی مجتمع آموزش عالی اسفراین با حضور معاون وزیر علوم و جمعی از مسئولین سازمان امور دانشجویان به صورت آنلاین به بهره برداری رسید. این پروژه‌ها با مشارکت سازمان امور دانشجویان ، اداره کل تربیت بدنی و با استفاده از منابع داخلی مجتمع آموزش عالی اسفراین  انجام شده است.
احداث پیست دوچرخه سواری این مجتمع آموزشی به طول ۲ کیلومتر صورت گرفته و بودجه‌ای بالغ بر ۲۲۰ میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.این مجموعه ورزشی به منظور غنی سازی اوقات فراغت دانشجویان و ایجاد نشاط در محیط های دانشجویی،ترویج فرهنگ تندرستی و ورزش و جایگزینی دوچرخه به جای خودرو در حمایت  برنامه دانشگاه سبز با مساعدت اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم و مشارکت مجتمع آموزش عالی فنی مهندسی اسفراین ساخته شد.
اتاق تندرسی و سلامت نیز در ۵۰ مترمربع و با هزینه ۱۰۰ میلیون تومانی احداث شده است.

تاکیدسرپرست سازمان امور دانشجویان بر دسترسی آسان دانشجویان به امکانات ورزشی

سرپرست سازمان امور دانشجویان در آیین افتتاح  11 پروژه  ورزشی در دانشگاهها که از طریق ارتباط مجازی صورت گرفت؛ گفت: رشد فضاهای ورزشی در دانشگاهها خوب بوده است و جانمایی مناسب امکانات ورزشی و دسترسی آسان دانشجویان به اماکن ورزشی  موجب مشارکت بیشتر دانشجویان در ورزش شده است.

ایرج احسانی 0 426 رتبه مطلب: بدون رتبه

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، دکتر غلامرضا غفاری در این آیین افتتاح مجازی که با حضور دکتر  تقی زاده، سرپرست معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع و دکتر علیزاده مدیرکل  تربیت بدنی این سازمان صورت گرفت اظهار داشت: همواره توسعه امکانات و فضاهای ورزشی در دانشگاهها مورد توجه سیاستگذران آموزش عالی بوده است که این امر به دلیل اهمیت نقش ورزش در سلامت جسمانی و روحی دانشجویان است.

وی افزود: نقش ورزش و نشاط در کیفیت تجربه زیستی دانشجویان بر همگان روشن است و در همین راستا است که در سالهای اخیر توجه زیادی به رشد سرانه ورزشی در دانشگاهها شده است و  بدلیل اهمیت این امر، انشاالله این مسیر تدوام خواهد یافت.

دکتر غفاری با اشاره به همکاری سازمان امور دانشجویان، صندوق رفاه دانشجویان و دانشگاهها برای توسعه ورزش دانشجویی گفت: در نتیجه همین هم افزایی است که پروژه های ورزشی متناسب با نیاز دانشجویان تعریف می شوند و در کمترین زمان به  بهره برداری و بازدهی می رسند.