افتتاح پروژه های ورزشی دانشگاه گنبدکاووس

ایرج احسانی 0 17 رتبه مطلب: بدون رتبه

زمین فوتبال چمن مصنوعی و اتاق تندرستی و سلامت دانشگاه گنبدکاووس با حضور جناب آقای دکتر علیزاده، مدیرکل محترم تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و جناب آقای دکتر صولتی، معاون محترم برنامه ریزی و سرمایه گذاری صندوق رفاه دانشجویان کشور و جمعی از مسئولین دانشگاه افتتاح شد

با حضور مديرکل تربيت بدني سازمان امور دانشجويان ؛جلسه شوراي ورزش دانشگاه گلستان برگزار شد

ایرج احسانی 0 6 رتبه مطلب: بدون رتبه

جلسه شورای ورزش دانشگاه گلستان با حضور مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و رئیس این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان ، جلسه شورای ورزشی دانشگاه گلستان با حضور دکتر محمدحسین علیزاده مدیرکل تربیت بدنی وزارت عتف، دکتر علیرضا صولتی معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری صندوق رفاه دانشجویان، دکتر فرهاد یغمائی رئیس دانشگاه، دکتر سیداسماعیل حسینی نژاد مدیر تربیت بدنی دانشگاه مازندران و دبیر منطقه 2 کشور، دکتر منوچهر بابانژاد معاون اداری، مالی و عمرانی، دکتر غلامرضا خوش فر معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر محمدمهدی اسلامی رئیس حوزه ریاست و دکتر مرتضی سنگدوینی مدیر تربیت بدنی دانشگاه برگزار شد.

گزارش برگزاری مسابقات منطقه ی 8 ورزش دانشگاه ها

ایرج احسانی 0 6 رتبه مطلب: بدون رتبه

انعقاد تفاهم نامه همکاری مابین دانشگاه ایلام و اداره کل ورزش و جوانان استان ایلام

ایرج احسانی 0 4 رتبه مطلب: بدون رتبه

در راستای توسعه پژوهش ‌های کاربردی، رفع مشکلات و پاسخگویی به مهمترین ضرورت ‌های مورد نیاز اداره کل ورزش و جوانان استان از طرف دانشگاه ایلام،  تفاهم نامه چهار ساله توسعه همکاری های آموزشی، پژوهشی و فناوری مابین دانشگاه ایلام و اداره کل ورزش و جوانان استان منعقد گردید.

برگزاری کارگاه آشنایی با سامانه توسعه ورزشهای همگانی دانشگاههای منطقه ۱۰ کشور

ایرج احسانی 0 8 رتبه مطلب: بدون رتبه

ابلاغ آئین نامه جدید تشکیل شورای ورزش موسسه آموزش عالی

ایرج احسانی 0 87 رتبه مطلب: بدون رتبه

در اجرای قانون اهداف، وظایف و تشکیلات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و به منظور ایجاد انسجام و هماهنگی در امور ورزش اقشار مختلف دانشگاهی «آیین‌نامۀ تشکیل شورای ورزش موسسة آموزش عالی» به مثابه بالاترین مرجع تصمیم‌گیری در امور ورزش و تربیت بدنی مؤسسة آموزش عالی اعم از ورزش دانشجویان (آموزشی، همگانی و قهرمانی)، استادان، کارکنان، تشکّل‌ها و نهادهای دانشگاهی پس از بازنگری به توشیح مقام عالی وزارت رسیده  و به دانشگاه ها ابلاغ گردید.

بخشنامه اداره کل تربیت بدنی

آئین نامه تشکیل شورای ورزش موسسه آموزش عالی

برگزاری مسابقات منطقه ای کسب سهمیه پانزدهمین المپیاد در منطقه5 ورزش دانشگاه ها

ایرج احسانی 0 44 رتبه مطلب: بدون رتبه

برگزاری مسابقات منطقه ای کسب سهمیه پانزدهمین المپیاد در منطقه 7 ورزش دانشگاه ها

ایرج احسانی 0 46 رتبه مطلب: بدون رتبه

مسابقات  رشته های  تیر اندازی ،ووشو، بسکتبال دختران و ووشو پسران در منطقه 7 ورزش دانشگاههای کشور برگزار گردید و نتایج  زیر به دست آمد

تیم فوتسال دانشکده مهندسی برق، قهرمان مسابقات فوتسال بین دانشکده ای دانشگاه صنعتی سهند

ایرج احسانی 0 28 رتبه مطلب: 1/0

مسابقات فوتسال بین دانشکده ای امسال با شرکت 8 تیم از دانشکده های مهندسی (مواد، برق، شیمی، معدن، پلیمر - علوم پایه، مکانیک - پزشکی، نفت - عمران، تحصیلات تکمیلی) به صورت 2 گروه 4 تیمی برگزار گردید و د ر نهایت دانشکده مهندسی برق و مواد به فینال مسابقات راه یافتند. بازی پایانی با نتیجه  (گلها: محمد شیرزاد، مجید آهنگر) 2 - 1(گل: یاسر باقری) به نفع تیم برق به پایان رسید و دانشکده مهندسی برق مدافع عنوان قهرمانی، امسال نیز مقام اول را کسب نموده و دانشکده مواد دوم شد

قهرمانی تیم تیراندازی پسران دانشگاه صنعتی کرمانشاه در مسابقات تیراندازی دانشگاه های منطقه ۵ ورزش کشور

ایرج احسانی 0 33 رتبه مطلب: 5/0

تیم تیراندازی دانشجویان پسر دانشگاه صنعتی کرمانشاه در مسابقات تیراندازی دانشگاه های منطقه ۵ ورزش کشور و انتخابی پانزدهمین المپیاد دانشجویان کشور که به میزبانی آن دانشگاه و در هیأت تیراندازی کرمانشاه برگزار شد، توانستند با اقتدار مقام اول تیمی را  کسب نمایند

گزارش برگزاری انتخابات انجمن ورزشی سال 98 دانشگاه علم و فناوری مازندران

ایرج احسانی 0 31 رتبه مطلب: بدون رتبه

جلسه توسعه رشته اسکواش در دانشگاه های فنی و حرفه ای

ایرج احسانی 0 44 رتبه مطلب: بدون رتبه

جلسه توسعه رشته اسکواش در دانشگاه های فنی و حرفه ای روز سه شنبه 12 آبان ماه در دفتر مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه فنی و حرفه ای (دکتر رمضانی) با حضور مسئول دفتر مشترک انجمن های ورزشی (دکتر پورکیانی)، مسئول انجمن اسکواش اداره کل(دکتر فرضعلی پور)، سرکار خانم محبی( دبیرانجمن) و  آقای فقیر نایب رئیس فدراسیون اسکواش برگزار گردید. در این جلسه با ارائه راهکارهای ایجاد زیر ساخت های لازم، برگزاری کارگاه های آموزشی ، پیش بینی مسابقات و همگانی کرده این رشته  بحث و تبادل نظر شد.

برگزاری دومین نشست ستاد استانی پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور به میزبانی استانداری گیلان

ایرج احسانی 0 50 رتبه مطلب: بدون رتبه

دومین نشست ستاد استانی پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور به میزبانی استانداری گیلان  با حضور دکتر علیزاده (مدیرکل تربیت بدنی، مسئولین دانشگاه گیلان و  مدیران دستگاه های اجرائی استان برگزار شد.

دکتر علیزاده مدیرکل تربیت بدنی برگزاری المپیاد پانزدهم را در استان گیلان یک فرصت مناسب برای ارتقای زیرساخت ها دانست و گفت: دانشگاه گیلان از بین ۹ دانشگاه متقاضی برگزاری این المپیاد به عنوان دانشگاه منتخب برگزیده شد که این گویای توانمندی های این دانشگاه در برگزاری این المپیاد است.

برگزاری رقابت های داغ هفته دوم هجدهمین جشنواره ورزشی دانشجویان دانشگاه تهران

ایرج احسانی 0 33 رتبه مطلب: بدون رتبه

هفته دوم رقابت‌های هجدهمین جشنواره ورزشی دانشجویان دانشگاه تهران با انجام مسابقات رشته‌های انفرادی به اتمام رسید.

کسب مقام قهرمانی تیم شنای پسران دانشگاه ارومیه در مسابقات قهرمانی شنای دانشجویان منطقه سه

ایرج احسانی 0 51 رتبه مطلب: بدون رتبه

مسابقات شنای پسران منطقه 3 کشوری به میزبانی دانشگاه ارومیه روز جمعه 8 آذر ماه با شرکت بیش ۴۵ ورزشکار از دانشگاههای ارومیه ،تبریز زنجان،اردبیل،شهید مدنی آذربایجان،صنعتی ارومیه و صنعتی سهند در استخر دانشگاه ارومیه برگزار گردید و در پایان مسابقات تیم شنای دانشگاه ارومیه با کسب ۴۱۴ امتیاز و ۹ مدال طلا و ۳ نقره مقام اول سهمیه المپیاد را کسب نمود.

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با سامانه توسعه ورزش های همگانی سازمان امور دانشجویان ویژه مراکز دانشگاهی جامع علمی- کاربردی

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با سامانه توسعه ورزش های همگانی سازمان امور دانشجویانویژه مراکز دانشگاهی جامع علمی- کاربردی

ایرج احسانی 0 33 رتبه مطلب: بدون رتبه

حضور تیم منتخب دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مسابقات لیگ برتر شطرنج قهرمانی کشور

ایرج احسانی 0 28 رتبه مطلب: بدون رتبه

مسابقات لیگ برتر شطرج کشور در سال 98 در تاریخ 2 لغایت 7 آذرماه 98 به میزبانی فدراسیون شطرنج برگزار کردید.

برگزاری نشست انجمن های ورزشی دانشجویان

ایرج احسانی 0 62 رتبه مطلب: بدون رتبه

با توجه به اهمیت موضوع داوطلبین و انجمن های ورزشی دانشجویی، در اجرای فعالیت های ورزش دانشگاهی ، در نظر است نشست انجمن های ورزشی دانشجویان  با تقویت و اشاعه فرهنگ داوطلبی، آذر ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار گردد.

به منظور دریافت اطلاعات از زمان و شرایط برگزاری به بخشنامه پیوست مراجعه نمایید

کسب مقام قهرمانی مسابقات شطرنج توسط دانشجویان دانشگاه شهیدباهنرکرمان

ایرج احسانی 0 38 رتبه مطلب: بدون رتبه

مسابقات شطرنج قهرمانی دانشگاه های منطقه 8 کشور انتخابی  پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه های کشور ( گیلان-99)   با حضور 6 تیم در بخش پسران و 3 تیم در بخش دختران از تاریخ 29آبانماه لغایت 2آذرماه 98 به مدت 4 روز  به میزبانی مجتمع آموزش عالی زرند برگزار شد.

صعود دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه کاشان به مناسبت گرامیداشت شهدای مدافع وطن آن منطقه به قله ارفع کوه مازندران

ایرج احسانی 0 21 رتبه مطلب: 1/0

تیمی متشکل از اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه کاشان به مناسبت گرامیداشت شهدای وطن منطقه کاشان به قله ارفع کوه مازندران صعود کردند.

تیم دانشجویان دختر دانشگاه رازی مقام اول مسابقات بسکتبال منطقه 5 ورزش دانشگاه های کشور را کسب کردند

ایرج احسانی 0 42 رتبه مطلب: بدون رتبه

مسابقات بسکتبال دختران منطقه 5 انتخابی المپیاد پانزدهم برگزار و تیم دختران دانشگاه رازی کرمانشاه مقام اول و دانشگاه کردستان مقام دوم را کسب نمودند.  این دوره از مسابقات که به میزبانی دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار گردید. همچنین در بخش مهارتهای انفرادی غزل قیطاسی از دانشگاه کردستان مقام اول شد.