تیم فوتسال دانشکده مهندسی برق، قهرمان مسابقات فوتسال بین دانشکده ای دانشگاه صنعتی سهند

ایرج احسانی 0 1 رتبه مطلب: بدون رتبه

مسابقات فوتسال بین دانشکده ای امسال با شرکت 8 تیم از دانشکده های مهندسی (مواد، برق، شیمی، معدن، پلیمر - علوم پایه، مکانیک - پزشکی، نفت - عمران، تحصیلات تکمیلی) به صورت 2 گروه 4 تیمی برگزار گردید و د ر نهایت دانشکده مهندسی برق و مواد به فینال مسابقات راه یافتند. بازی پایانی با نتیجه  (گلها: محمد شیرزاد، مجید آهنگر) 2 - 1(گل: یاسر باقری) به نفع تیم برق به پایان رسید و دانشکده مهندسی برق مدافع عنوان قهرمانی، امسال نیز مقام اول را کسب نموده و دانشکده مواد دوم شد

قهرمانی تیم تیراندازی پسران دانشگاه صنعتی کرمانشاه در مسابقات تیراندازی دانشگاه های منطقه ۵ ورزش کشور

ایرج احسانی 0 6 رتبه مطلب: بدون رتبه

تیم تیراندازی دانشجویان پسر دانشگاه صنعتی کرمانشاه در مسابقات تیراندازی دانشگاه های منطقه ۵ ورزش کشور و انتخابی پانزدهمین المپیاد دانشجویان کشور که به میزبانی آن دانشگاه و در هیأت تیراندازی کرمانشاه برگزار شد، توانستند با اقتدار مقام اول تیمی را  کسب نمایند

جلسه توسعه رشته اسکواش در دانشگاه های فنی و حرفه ای

ایرج احسانی 0 26 رتبه مطلب: بدون رتبه

جلسه توسعه رشته اسکواش در دانشگاه های فنی و حرفه ای روز سه شنبه 12 آبان ماه در دفتر مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه فنی و حرفه ای (دکتر رمضانی) با حضور مسئول دفتر مشترک انجمن های ورزشی (دکتر پورکیانی)، مسئول انجمن اسکواش اداره کل(دکتر فرضعلی پور)، سرکار خانم محبی( دبیرانجمن) و  آقای فقیر نایب رئیس فدراسیون اسکواش برگزار گردید. در این جلسه با ارائه راهکارهای ایجاد زیر ساخت های لازم، برگزاری کارگاه های آموزشی ، پیش بینی مسابقات و همگانی کرده این رشته  بحث و تبادل نظر شد.

برگزاری دومین نشست ستاد استانی پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور به میزبانی استانداری گیلان

ایرج احسانی 0 36 رتبه مطلب: بدون رتبه

دومین نشست ستاد استانی پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور به میزبانی استانداری گیلان  با حضور دکتر علیزاده (مدیرکل تربیت بدنی، مسئولین دانشگاه گیلان و  مدیران دستگاه های اجرائی استان برگزار شد.

دکتر علیزاده مدیرکل تربیت بدنی برگزاری المپیاد پانزدهم را در استان گیلان یک فرصت مناسب برای ارتقای زیرساخت ها دانست و گفت: دانشگاه گیلان از بین ۹ دانشگاه متقاضی برگزاری این المپیاد به عنوان دانشگاه منتخب برگزیده شد که این گویای توانمندی های این دانشگاه در برگزاری این المپیاد است.

ابلاغ آئین نامه جدید تشکیل شورای ورزش موسسه آموزش عالی

ایرج احسانی 0 41 رتبه مطلب: بدون رتبه

در اجرای قانون اهداف، وظایف و تشکیلات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و به منظور ایجاد انسجام و هماهنگی در امور ورزش اقشار مختلف دانشگاهی «آیین‌نامۀ تشکیل شورای ورزش موسسة آموزش عالی» به مثابه بالاترین مرجع تصمیم‌گیری در امور ورزش و تربیت بدنی مؤسسة آموزش عالی اعم از ورزش دانشجویان (آموزشی، همگانی و قهرمانی)، استادان، کارکنان، تشکّل‌ها و نهادهای دانشگاهی پس از بازنگری به توشیح مقام عالی وزارت رسیده  و به دانشگاه ها ابلاغ گردید.

آئین نامه تشکیل شورای ورزش موسسه آموزش عالی

برگزاری رقابت های داغ هفته دوم هجدهمین جشنواره ورزشی دانشجویان دانشگاه تهران

ایرج احسانی 0 25 رتبه مطلب: بدون رتبه

هفته دوم رقابت‌های هجدهمین جشنواره ورزشی دانشجویان دانشگاه تهران با انجام مسابقات رشته‌های انفرادی به اتمام رسید.

کسب مقام قهرمانی تیم شنای پسران دانشگاه ارومیه در مسابقات قهرمانی شنای دانشجویان منطقه سه

ایرج احسانی 0 35 رتبه مطلب: بدون رتبه

مسابقات شنای پسران منطقه 3 کشوری به میزبانی دانشگاه ارومیه روز جمعه 8 آذر ماه با شرکت بیش ۴۵ ورزشکار از دانشگاههای ارومیه ،تبریز زنجان،اردبیل،شهید مدنی آذربایجان،صنعتی ارومیه و صنعتی سهند در استخر دانشگاه ارومیه برگزار گردید و در پایان مسابقات تیم شنای دانشگاه ارومیه با کسب ۴۱۴ امتیاز و ۹ مدال طلا و ۳ نقره مقام اول سهمیه المپیاد را کسب نمود.

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با سامانه توسعه ورزش های همگانی سازمان امور دانشجویان ویژه مراکز دانشگاهی جامع علمی- کاربردی

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با سامانه توسعه ورزش های همگانی سازمان امور دانشجویانویژه مراکز دانشگاهی جامع علمی- کاربردی

ایرج احسانی 0 20 رتبه مطلب: بدون رتبه

حضور تیم منتخب دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مسابقات لیگ برتر شطرنج قهرمانی کشور

ایرج احسانی 0 21 رتبه مطلب: بدون رتبه

مسابقات لیگ برتر شطرج کشور در سال 98 در تاریخ 2 لغایت 7 آذرماه 98 به میزبانی فدراسیون شطرنج برگزار کردید.

برگزاری نشست انجمن های ورزشی دانشجویان

ایرج احسانی 0 50 رتبه مطلب: بدون رتبه

با توجه به اهمیت موضوع داوطلبین و انجمن های ورزشی دانشجویی، در اجرای فعالیت های ورزش دانشگاهی ، در نظر است نشست انجمن های ورزشی دانشجویان  با تقویت و اشاعه فرهنگ داوطلبی، آذر ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار گردد.

به منظور دریافت اطلاعات از زمان و شرایط برگزاری به بخشنامه پیوست مراجعه نمایید

کسب مقام قهرمانی مسابقات شطرنج توسط دانشجویان دانشگاه شهیدباهنرکرمان

ایرج احسانی 0 28 رتبه مطلب: بدون رتبه

مسابقات شطرنج قهرمانی دانشگاه های منطقه 8 کشور انتخابی  پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه های کشور ( گیلان-99)   با حضور 6 تیم در بخش پسران و 3 تیم در بخش دختران از تاریخ 29آبانماه لغایت 2آذرماه 98 به مدت 4 روز  به میزبانی مجتمع آموزش عالی زرند برگزار شد.

صعود دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه کاشان به مناسبت گرامیداشت شهدای مدافع وطن آن منطقه به قله ارفع کوه مازندران

ایرج احسانی 0 16 رتبه مطلب: 1/0

تیمی متشکل از اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه کاشان به مناسبت گرامیداشت شهدای وطن منطقه کاشان به قله ارفع کوه مازندران صعود کردند.

تیم دانشجویان دختر دانشگاه رازی مقام اول مسابقات بسکتبال منطقه 5 ورزش دانشگاه های کشور را کسب کردند

ایرج احسانی 0 31 رتبه مطلب: بدون رتبه

مسابقات بسکتبال دختران منطقه 5 انتخابی المپیاد پانزدهم برگزار و تیم دختران دانشگاه رازی کرمانشاه مقام اول و دانشگاه کردستان مقام دوم را کسب نمودند.  این دوره از مسابقات که به میزبانی دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار گردید. همچنین در بخش مهارتهای انفرادی غزل قیطاسی از دانشگاه کردستان مقام اول شد.

برگزاری جشنواره پاییزه ورزش های همگانی در دانشگاه ارومیه

ایرج احسانی 0 43 رتبه مطلب: بدون رتبه

جشنواره پاییزه ورزشهای همگانی دانشگاه ارومیه همزمان با میلاد باسعادت  نبی مکرم اسلام  حضرت محمد(ص) و امام جعفرصادق علیه السلام در دوقسمت  دختران و پسران بصورات جداگانه ، در روز جمعه 24 آبان ماه توسط انجمن ورزشی و هیئت ابالفضل العباس (ع) معاونت فرهنگی و اجتماعی در محوطه خوابگاههای دختران و کوی خوابگاهی پسران این دانشگاه برگزار گردید.

این جشنواره در رشته های تنیس روی میز- فوتبال دستی- دارت- هفت سنگ- پرتاب بسکتبالی- والیبال سه نفره- روپایی فوتبال- طناب زنی و هولاهوپ برگزار گردید و در مراسم  پایانی که با حضور احمد نوری مسول ورزش همگانی و انجمنهای ورزشی دانشگاه همراه بود  به نفرات برتر هر رشته جوایز ورزشی اهدا گردید.

لینک خبر: http://news.urmia.ac.ir/node/3940

بازدید نماینده اداره کل از روند برگزاری مسابقات شطرنج دانشجویان دختر و پسر دانشگاه های منطقه 8

ایرج احسانی 0 39 رتبه مطلب: بدون رتبه

دکتر مقصودی (نماینده اداره کل تربیت بدنی ) از روند برگزاری مسابقات شطرنج دانشجویان دختر و پسر دانشگاه های منطقه 8 ورزش کشور که به میزبانی مجتمع آموزش عالی زرند کرمان برگزار گردید بازدید کرد.

همچنین کارگاه آموزشی آشنایی با سامانه به میزبانی دانشگاه شهید باهنر کرمان با حضور دانشگاه های منطقه 8 ورزش دانشگاه های کشور برگزار و سپس از امکانات و فضاهای ورزشی زود بازده دانشگاه بازدید بعمل آمد.

قابل توجه مديران محترم تربيت بدني دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي كشور

ایرج احسانی 0 45 رتبه مطلب: بدون رتبه

به اطلاع مديران محترم تربيت بدني دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي كشور  مي رساند، اداره كل تربيت بدني در نظر دارد دوره آموزشي (( مربيگري ژيمناستيك  ويژه خانم ها و آقايان )) را  در نيمه اول آذر ماه به ميزباني فدراسيون ژيمناستيك برگزار نمايد. از اينرو خواهشمند است اعلام آمادگي خود راتا تاريخ 17 آبان ماه سال جاري از طريق سامانه erp  به اين اداره كل ارسال نمايند.

به منظور اطلاع از شرايط و نحوه ثبت نام به بخشنامه پيوست مراجعه كنيد.

بازدید نماینده اداره کل از روند برگزاری جشنواره پائیزه دانشگاه ارومیه و صنعتی ارومیه

ایرج احسانی 0 52 رتبه مطلب: بدون رتبه

در بازدیدی، دکتر مقصودی (نماینده اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان)  از روند برگزاری جشنواره پاییزه از دانشگاه های ارومیه و صنعتی ارومیه بازدید بعمل آمد. ضمنا در این بازدید دو روزه با هماهنگی دبیرخانه منطقه سه ، کارگاه آموزشی - کاربردی آشنایی با سامانه برای کارشناسان دانشگاه های منطقه برگزار گردید.

امضای تفاهم‌نامه بین اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و فدراسیون هندبال ج.ا.ایران

ایرج احسانی 0 48 رتبه مطلب: بدون رتبه

به منظور توسعه همکاری‌ها و اشاعه هر چه بیشتر رشته ورزشی هندبال در دانشگاه‌های کشور، تفاهم نامه همکاری اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و فدراسیون هندبال ج.ا.ایران

منعقد شد.

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

ایرج احسانی 0 63 رتبه مطلب: بدون رتبه

مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

لطفا گزارش مربوط به انتخابات انجمن های ورزشی را تا پایان آذر ماه سال جاری از طریق (erp) به این اداره کل ارسال نمایند.

بخشنامه

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

بخشنامه، آیین نامه و جدول برگزاری مسابقات قهرمانی کشور در رشته های غیر المپیادی

ایرج احسانی 0 94 رتبه مطلب: بدون رتبه

اداره کل تربیت بدنی در نظر دارد مسابقات قهرمانی کشور در رشته های غیرالمپیادی (جدول پیوست) را در سال جاری در دو بخش (پسران و دختران) برگزار نماید. لطفا با تکمیل جدول پیوست، اعلام آمادگی آن دانشگاه، جهت حضور و میزبانی را تا تاریخ 10 آذر ماه از طریق اتوماسیون اداری(erp) به این اداره کل ارسال نمایند.

ضمنا به پیوست آیین نامه فنی مسابقات ارائه می گردد.

بخشنامه

پیوست 1( جدول اعلام آمادگی)

پیوست 2(قوانین و مقررات فنی )

افتتاح سالن ورزشی سرپوشیده مرحوم دکتر حامدی نیا در دانشگاه حکیم سبزواری