کارگاه آموزش آسان برای مربیان تنیس روی میز دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی برگزار می گردد.

ایرج احسانی 0 1 رتبه مطلب: بدون رتبه

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور:

به اطلاع می رساند، اداره كل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان در نظر دارد، کارگاه آموزش آسان تنیس روی میز را مورخ  یک بهمن ماه سال جاری به صورت مجازی برگزار نماید. لطفابه منظور آگاهی از شرایط و نحوه حضور به بخشنامه پیوست مراجعه کنید.

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

ایرج احسانی 0 23 رتبه مطلب: بدون رتبه

تصویر نامه فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی با موضوع جمع آوری اطلاعات مربوط به ورزشکاران، مربیان و کادر فنی رشته بوکس  جهت اقدام لازم  پیوست می گردد.

نامه فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی

فرم الصاقی

با حضور رئیس دانشگاه تهران و جمعی از مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت ورزش و جوانان، سالن تیراندازی پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران افتتاح شد.

ایرج احسانی 0 31 رتبه مطلب: بدون رتبه

مراسم افتتاحیه سالن تیراندازی پردیس دانشکده‌های فنی  دانشگاه تهران روز (۲۱ دی ماه) با حضور دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، دکتر ناصر سلطانی، رئیس پردیس دانشکده‌های فنی و جمعی از مدیران وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون تیراندازی برگزار شد..

سالن تیراندازی پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران، دارای 11 خط تیر با  سیبل الکترونیکی با بهره‌گیری از آخرین تکنولوژی پیشرفته و دانش فنی روز دنیاست. سیبل‌های الکترونیک این سالن، جزو تجهیزات مدرن تیراندازی در دنیا محسوب می‌شود که با استفاده از فناوری‌های پیشرفته، مختصات محل برخورد گلوله به هدف را با دقت بسیار بالا و به‌صورت آنی محاسبه کرده و در مانیتور تیرانداز نمایش می‌دهد. یکی از مزیت‌های سیبل‌های به کار گرفته شده در این سالن در مقایسه با روش‌های سنتی، این است که احتمال خطا و تفسیر عامل انسانی را رفع کرده و فاصله زمانی بین شلیک و اعلام نتیجه را به صفر کاهش می‌دهد. این سالن، با سیبل‌های فاصله ۱۰ متر (AS10)، به منظور کار با سلاح‌های بادی (کالیبر ۴.۵) طراحی شده و می‌توان آن را به‌صورت انفرادی یا برای برگزاری مسابقات رسمی فدراسیون تیراندازی بر اساس آخرین قوانین ISSF به کار گرفت.

جلسه مجازی دانشگاه های منطقه چهار ورزش دانشگاه ها و موسسات آمورش عالی برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 109 رتبه مطلب: بدون رتبه

جلسه مديران تربيت بدني منطقه 4 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي كشور روز شنبه مورخ99/10/20   با مديريت  دیبرخانه منطقه چهار(مدیریت تربیت بدنی دانشگاه اراک)  و حضور مدیران تربیت بدنی داشگاه های منطقه و همکاران اداره کل تربیت بدنی بصورت مجازی برگزار گرديد.

مسابقات شطرنج آنلاین قهرمانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور با معرفی نفرات برتر به پایان رسید.

ایرج احسانی 0 59 رتبه مطلب: بدون رتبه

این مسابقات، روز پنجشنبه 11 دی ماه برگزار شد که در آن مسابقات، 222 پسر و 152 دختر دانشجو با هم به رقابت پرداختند و 12 نفر برتر هر بخش به مرحله نهایی راه یافتند. مرحله نهایی مسابقات شطرنج آنلاین قهرمانی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه جامع علمی کابردی، روز دوشنبه 15 دی ماه با حضور 12 بازیکن برتر مرحله مقدماتی در سایت تورنلو tornelo.com برگزار شد.

محمد رضا صفاپور مسئول انجمن دوچرخه سواری اداره کل تربیت بدنی، اولین داور رشته  BMX فدراسیون جهانی دوچرخه سواری در ایران

ایرج احسانی 0 26 رتبه مطلب: بدون رتبه

دوره داوری بین المللی UCI با توجه به شرایط جهانی کرونا، که به صورت وبینار مجازی به مدت یک هفته برگزار شد، نمایندگان داوری بیش از ۵۰ کشور حضور داشتند، که آندریاس بوی ویداس از لیتوانی و جوردی ما از کانادا مدرسین UCI  بودند،
محمدرضا صفاپور مسئول انجمن دوچرخه سواری وزارت عتف به عنوان نماینده داوری کشورمان در این دوره داوری شرکت و با موفقیت در آزمون های مربوطه، اولین داور رشته دوچرخه سواری BMX ایران شدند.

کارگاه آموزشی برگزاری مسابقات دارت آنلاین(آشنایی با قوانین و مقررات) برگزار می گردد.

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

ایرج احسانی 0 40 رتبه مطلب: بدون رتبه

به اطلاع می رساند، اداره كل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان در نظر دارد : کارگاه آموزشی برگزاری مسابقات دارت آنلاین(آشنایی با قوانین و مقررات)را مورخ  23دی ماه 1399 به صورت مجازی برگزار نماید. لطفابه منظور آگاهی از شرایط و نحوه حضور به بخشنامه پیوست مراجعه کنید.

بخشنامه

برگزاری مسابقات ووشو دانشجویان انتخابی سی ویکمین دوره بازیهای تابستانی دانشجویان جهان

ایرج احسانی 0 43 رتبه مطلب: بدون رتبه

به اطلاع می رساند مسابقات ووشو دانشجویان در بخش ساندا، انتخابی سی و یکمین دوره بازی های تابستانی دانشجویان جهان برگزار می گردد.

به منظور کسب اطلاعات بیشتر به بخشنامه پیوست مراجعه کنید.

بخشنامه پیوست

مسابقات مجازی همگانی دوچرخه سواری در دو بخش پسران و دختران برگزار گردید.

مسابقات مجازی همگانی دوچرخه سواری دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور، از تاریخ 99/9/22 لغایت 99/10/10   به صورت ارسال فیلم برگزارشد

ایرج احسانی 0 300 رتبه مطلب: 4/9

مسابقات مجازی همگانی دوچرخه سواری دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور، از تاریخ 99/9/22 لغایت 99/10/10  به صورت ارسال فیلم  این رقابت ها برگزارشدو نفرات برگزیده در بخش پسر و دختر به ترتیب:

اداره کل تربيت بدني وزارت علوم و فدراسيون ورزش هاي همگاني تفاهم نامه همکاري امضا کردند.

درپی نشست مشترک دکتر محمد حسین علیزاده، مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم و دکتر افشین ملایی، رئیس فدراسیون ورزش های همگانی، تفاهم نامه همکاری مشترک بین طرفین منعقد شد.

ایرج احسانی 0 57 رتبه مطلب: بدون رتبه

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، این تفاهم نامه همکاری با هدف توسعه فعالیت های آموزشی، علمی و پژوهشی و برگزاری رویدادهای ورزشی حوزه ورزش همگانی و در راستای تندرستی و نشاط اجتماعی به امضا رسید و هریک از طرفین تعهدات مشخصی را برای تحقق این هدف برعهده گرفتند.

براساس مفاد این تفاهم نامه ، امکانات آموزشی و علمی وزارت علوم در دانشگاهها و پژوهشگاهها برای توسعه علم محور ورزش همگانی در اختیار فدراسیون ورزش های همگانی قرار می گیرد.
همچنین فدراسیون ورزش های همگانی، امکانات مالی، زیرساختی و اطلاع رسانی خود را با دانشگاهها در راستای توسعه ورزش همگانی به اشتراک گذاشته و از ظرفیت اعضای هیات علمی و محققان در برنامه ریزی و اجرای برنامه ورزشی استفاده می کند.
مدت اجرای تفاهم نامه دوسال تعیین شده و قابل تمدید است.

جلسه دانشگاه های منطقه 7 ورزش کشور با مشارکت مدیران تربیت بدنی دانشگاه های تابعه و همکاران اداره کل تربیت بدنی به صورت آنلاین برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 88 رتبه مطلب: بدون رتبه

با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا، جلسه مجازی و Iنلاین دانشگاه های منطقه 7 ورزش دانشگاهی کشور با مشارکت مدیران تربیت بدنی دانشگاه های تابعه، تحت نظارت دبیرخانه منطقه  هفت ورزش دانشگاه های کشور برگزار گردید

در این جلسه  که روز شنبه 13 دیماه و حول محورهای ذیل برگزار گردید همکاران اداره کل تربیت بدنی نیز حضور داشتند.

محورهای جلسه:
- برگزاری رویدادها و مسابقات انلاین ورزش قهرمانی و  پیشنهادات در خصوص مسابقات کسب سهمیه المپیاد پانزدهم
- برگزاری رویدادهای انلاین ورزش همگانی در قالب جشنواره پاییزه و زمستان
- راه اندازی سامانه ستاو  برای فعالیت های ورزشی (آموزشی، تندرستی، فضاها، مسابقات آنلاین و ...)
- هماهنگی در خصوص محورهای ارزیابی عملکرد دانشگاه ها
- مهمترین مسائل و مشکلات حقوقی حوزه تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه

شایان ذکر می باشد مطابق برنامه ریزی های صورت گرفته  این جلسات از تاریخ 13 الی 24 دیماه در تمامی دبیرخانه های  مناطق دهگانه ورزش دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی برگزار میگردد.

مسابقات قهرمانی مجازی والیبال مهارتی دانشجویان پسر و دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس برگزار می گردد.

ایرج احسانی 0 95 رتبه مطلب: بدون رتبه

قابل توجه مدیران محترم نربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور:

به اطلاع می رساند مسابقات قهرمانی مجازی والیبال مهارتی دانشجویان پسر و دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس 4 و 5 بهمن ماه سال جاری برگزار می گردد. به منظور اطلاع از شرایط شرکت در مسابقات به لینک های زیر مراجعه کنید.

بخشنامه مسابقات

آیین نامه فنی مسابقات

فرم اعلام آمادگی نهایی

برگزاری مسابقات قهرمانی تکواندو(پومسه) مجازی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

ایرج احسانی 0 102 رتبه مطلب: بدون رتبه

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسست آموزش عالی کشور:

به اطلاع می رساند مسابقات قهرمانی تکواندو(پومسه) مجازی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار می گردد. به منظور اطلاع از شرایط شرکت در مسابقات به بخشنامه پیوست مراجعه کنید.

بخشنامه پیوست

مسابقات مجازی دارت همگانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 42 رتبه مطلب: بدون رتبه

مسابقات مجازی دارت همگانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور با عنوان جالش پرتاب دارت و شکست کرونا  به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی طی یک ماه برگزار برگزار گردید.

در این چالش پرتاب اول (رعایت فاصله اجتماعی) پرتاب دوم (شستن مرتب دست ها) و پرتاب سوم (زدن ماسک) به عنوان سه عامل پیشگیری کرونا به سمت مرکز تخته دارت (شکست کرونا) انجام شد.

تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور برنامه محور هستند.

ایرج احسانی 0 62 رتبه مطلب: بدون رتبه

با عرض سلام و احترام،  بنده حمیدرضا مقصودی دارای مدرک دکتری مدیریت ورزشی از دانشگاه بوعلی سینا همدان و 15 سال سابقه خدمت در اداره کل تربیت بدنی را دارم. در پاسخ  به سوال شما در خصوص فعالیت های صورت گرفته، با توجه به شیوع ویروس کووید 19 و کاهش حضور مدیران و کارمندان در دانشگاه ها در ابتدای سال، مواردی که در این بخش توانستیم پیگیری نماییم که شامل بررسی کمیت و کیفیت برنامه عملیاتی دانشگاه ها و مناطق  ده گانه ورزش  دانشگاه ها، تحلیل عملکرد مالی مناطق دهگانه ورزشی در سال 98 ،  تحلیل وضعیت ساختار تشکیلاتی، نیروی انسانی و بودجه ریزی  در تربیت بدنی دانشگاه  تحلیل و ارزیابی عملکرد تربیت بدنی دانشگاه ها و سایر فعالیت ها که در ادامه بحث توضیح خواهم داد

تلاش انجمن والیبال اداره کل تربیت بدنی در شرایط کنونی، فعالیت در فضای مجازی و ارتباط با کارشناسان و مربیان والیبال دانشگاه ها می باشد.

ایرج احسانی 0 34 رتبه مطلب: بدون رتبه

انجمن والیبال درنیمسال دوم 98 و اول 99  در راستای توسعه و تعمیم این رشته ، اقدام به مکاتبه با مناطق ده گانه جهت معرفی دانشجویان با معیارهای مشخص شده جهت تشکیل تیم منتخب دانشجویان کشور نمود. همچنین دو کارگاه آموزشی در بخش والیبال قهرمانی و همگانی برای کارشناسان و علاقه مندان به والیبال دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور از طریق سامانه ستاو برگزار گردید.

در ادامه مسابقات مجازی والیبال در دو بخش دختران و پسران به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس طی روزهای 4 و 5 بهمن ماه جاری برگزار خواهد شد که دانشجویان فایلهای مسابقه را در سامانه ستاو و لینک مربوطه بارگذاری خواهند کرد و بر اساس آنها؛ داوری و اعلام نتایج انجام خواهد شد.مکاتبات و هماهنگی های لازم در این خصوص با دانشگاه ها انجام شده است.

انجمن والیبال در بخش آموزش در صدد است  بتواند با پیگیری و هماهنگی های لازم  با فدراسیون والیبال مبنی بر اختصاص سهمیه به مربیان و داوران دانشگاهی  زمینه حضور در دوره های مربیگری و داوری برای آنها فراهم نماید، که بعد از عادی شدن شرایط کرونایی، اجرایی خواهد شد.

رقابت های شطرنج آنلاین دانشجویان پسر دانشگاه های آسیا با کسب یک مدال طلا و مقام نایب قهرمانی تیم کشورمان به پایان رسید.

ایرج احسانی 0 38 رتبه مطلب: بدون رتبه

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان به نقل از فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی ، آخرین روز رقابت های شطرنج آنلاین دانشجویان پسر دانشگاه های آسیا برگزار و بازیکنان در 3 دور پایانی با هم به رقابت پرداختند که در پایان با کسب طلای خلیل موسوی و عنوان نایب قهرمانی تیم کشورمان به پایان رسید.
بنا براین گزارش در رده بندی انفرادی که با شرکت 48 دانشجو برگزار شد ، خلیل موسوی استاد بین المللی ایران در دور آخر با قبول تساوی در برابر استاد فیده اندونزی، جمع امتیاز خود را به 7.5 رساند و با اقتدار عنوان قهرمانی آسیا رسید. پرياسمارو نوندرا از کشور اندونزی با 7 امتیاز دوم شد و انخنار انخباتر ازکشور مغولستان با 6.5 امتیاز سوم شد.

مسابقات دارت آنلاین دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور با معرفی نفرات برتر به پایان رسید.

با توجه به شرایط کنونی جهان (پاندمی کووید 19) و سیاست های اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان مبنی بر برگزاری منظم مسابقات قهرمانی کشور حتی با  وجود این شرایط، مسابقات دارت آنلاین دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار گردید

ایرج احسانی 0 61 رتبه مطلب: 4/0

اولین دوره مسابقات آنلاین دارت دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور با حضور 37 شرکت کننده در بخش پسران از 23 دانشگاه در 8 گروه  با 83 بازی و 50 شرکت کننده در بخش دختران از 31 دانشگاه در 8 گروه  با 147 بازی برگزار گردید.این مسابقات با 8 سیستم کامپیوتری و با حضور 12 داور از تاریخ 4 لغایت 6 دی ماه 99 از ساعت 11 صبح تا 23 از روز اول و به فاصله هر نیم ساعت یک بازی و در روز دوم از ساعت 9 صبح تا 21  در مرحله گروهی و حذفی و در روز سوم از ساعت 10 صبح تا 13 عصر مرحله نیمه نهائی و فینال برگزار شد.

مسابقه قهرمانی کاراته مجازی دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می گردد.

ایرج احسانی 0 61 رتبه مطلب: بدون رتبه

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسست آموزش عالی کشور:

به اطلاع می رساند مسابقات قهرمانی کاراته مجازی دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه شهید با هنر کرمان برگزار می گردد. به منظور اطلاع از شرایط شرکت در مسابقات به بخشنامه پیوست مراجعه کنید.

برگزاری مسابقات قهرمانی شطرنج دانشجویان آسیا در بخش پسران

پایان رقابت های روز اول با صدر نشینی تیم ایران

ایرج احسانی 0 50 رتبه مطلب: 5/0

دورهای اول تا سوم مسابقات آنلاین شطرنج قهرمانی دانشجویان پسر برگزار و با صدر نشینی تیم ایران به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی،مسابقات قهرمانی شطرنج دانشجویان آسیا در بخش پسران از صبح امروز 7 دیماه سال جاری با رقابت 48 ورزشکار آغاز شد که در پایان دور سوم و رقابت های روز اول تیم ایران با کسب 7.5 امتیاز به تنهایی در جایگاه اول رده بندی و تیم های مغولستان و اندونزی با 7 و 6.5 امتیاز در رده های دوم و سوم قرار گرفتند.

مسابقه قهرمانی تنیس روی میز مجازی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می گردد.

ایرج احسانی 0 101 رتبه مطلب: 4/0

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسست آموزش عالی کشور:

به اطلاع می رساند مسابقات قهرمانی تنیس روی میز مجازی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار می گردد. به منظور اطلاع از نحوه حضور در مسابقات تنیس روی میز به بخشنامه پیوست مراجعه کنید.

ثبت نام و مهلت ارسال فیلم: 6 لغایت 30 دیماه سال جاری

بخشنامه مسابقات

انتخاب گزارشگر برای سی و یکمین یونیورسیاد دانشجویان جهان توسط فدراسیون بین المللی ورزش های دانشگاهی

ایرج احسانی 0 46 رتبه مطلب: بدون رتبه

فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های دانشگاهی(FISU) برای گزارشگری سی و یکمین یونیورسیاد دانشجویان جهان ۲۰۲۱ چین گزارشگر انتخاب می‌کند.

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه هاو موسسات آموزش عالی کشور:

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی، فدراسیون بین المللی ورزش های دانشگاهی FISU برای گزارشگری سی و یکمین دوره یونیورسیاد دانشجویان جهان که 27 مرداد تا 7 شهریور 1400 (18 تا 29 آگوست 2021) برگزار خواهد شد، "پروژه گزارشگران جوان فیزو" را از میان افراد جوان و علاقمند گزارشگر انتخاب می کند.

از میان متقاضیان 20 نفر از کشور میزبان و 20 نفر از سایر کشورها توسط فیزو و انجمن بین المللی مطبوعات ورزشی(AIPS) انتخاب خواهند شد.

پیوست 1

پیوست 2

کارگاه آموزشی مدیریت داوطلبی ورزش با رویکرد انجمن های ورزشی در سامانه ستاو برگزار می گردد.

ایرج احسانی 0 48 رتبه مطلب: بدون رتبه

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور:

به اطلاع می رساند، اداره كل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان در نظر دارد : کارگاه آموزشی " مـدیریت داوطلبان در ورزش را با رویکرد انجمن هاي ورزش دانشـجویی "را مورخ 10 دی ماه 1399  از ساعت 13 لغایت 16 به صورت مجازی برگزار نماید. لطفابه منظور اگاهی از شرایط و نحوه حضور به بخشنامه پیوست مراجعه کنید.

بخشنامه

مسابقات قهرمانی کاراته مجازی دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می گردد.

ایرج احسانی 0 104 رتبه مطلب: بدون رتبه

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها:

به اطلاع می رساند مسابقات قهرمانی کاراته مجازی دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار می گردد.

ثبت نام و مهلت ارسال فیلم: 6 لغایت 20 دیماه سال جاری

به منظور کسب اطلاعات بیشتر به بخشنامه پیوست مراجعه کنید.

در گفتگو با آقای دکتر عنبریان (رئیس انجمن ژیمناستیک پسران اداره کل تربیت بدنی) عنوان داشتند: ژیمناستیک رشته ها و شکل ­های گوناگونی دارد که برای تمام سنین قابل اجرا است و اثرات مثبتی را خواهد داشت.

ایرج احسانی 0 35 رتبه مطلب: بدون رتبه

بدنبال توسعه شاخه "ژیمناستیک برای همه" که قابلیت اجرا برای سنین مختلف را دارد هستیم. این تصمیم با هدف عمومی کردن ژیمناستیک در بین دانشگاهیان در راستای سیاست توسعه ورزش همگانی در دانشگاه­ها گرفته شد. البته از ژیمناستیک هنری هم غافل نشده­ ایم و حداقل در دو رشته حرکات زمینی و پرش خرک برنامه­ ریزی داریم. مقرر بود که مسابقات این دو رشته در نیمسال دوم 98-99 به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا برگزار شود. ده دانشگاه هم اعلام آمادگی کرده بودند. همچنین قرار بود که اولین دوره مربیگری درجه 3 ژیمناستیک، دو کارگاه آموزشی "بدنسازی تخصصی در ژیمناستیک" و "پیشگیری از آسیب­های ژیمناستیک" که با هدف توسعه این رشته قرار بود در کنار مسابقات برگزار شود.