برگزاری مسابقات شطرنج دانشجویان دانشگاه های آسیا به میزبانی فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی ایران

ایرج احسانی 0 28 رتبه مطلب: بدون رتبه

رقابت‌های شطرنج دانشجویان دانشگاه های آسیا از ۲۴ آذر تا ۹ دی ماه سال جاری با همکاری فدراسیون شطرنج جمهوری اسلامی ایران به صورت آنلاین در دو بخش مردان و زنان به میزبانی فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی برگزار می‌شود.

اصلاحیه زمان برگزاری مسابقات شطرنج همگانی آنلاین دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

ایرج احسانی 0 42 رتبه مطلب: بدون رتبه

احتراماً،به اطلاع می رساند، زمان برگزاری مسابقات شطرنج همگانی مجازی و آنلاین دانشجویان دختر و پسر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی كشور به روز جمعه 21 آذرماه ساعت 12 تغییر یافته است. شایان ذکر است سایر مسابقات در زمانهای ذکرشده اجرا می گردد.

بخشنامه

دوره توجیهی داوری اسکواش به صورت مجازي در سامانه ستاو برگزار مي گردد.

قابل توجه مديران محترم تربيت بدني دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي كشور:

ایرج احسانی 0 49 رتبه مطلب: بدون رتبه

با توجه به شرایط حاكم بر جامعه در پی شیوع ویروس كووید 19و ضرورت آگاهی بخشی و ارتقای دانش فنی و مدیریتی منابع انسانی شاغل در ورزش دانشجویی، انجمن اسواش این اداره كل در نظر دارد"دوره توجیهی داوری اسکواش" را براي كارشناسان ، مديران و مربيان دانشگاهي برگزار نمايد.

به اطلاع مي رساند اين دوره در تاریخ 2 آذر ماه 1399 در فضای مجازی برگزار مي گردد. لطفا ضمن اطلاع رسانی به افراد واجد شرایط برای حضور در كارگاه مذكور،تاكید نمایید حداكثر تا تاریخ 99/09/01 جهت ثبت نام از طریق لینك مستقیم ذیل یا سامانه ستاو (https://setav.ir/) اقدام نمایند. شایان ذكر است دوره مذكور برای تمامی مدیران، كارشناسان و مربیان شاغل در ادارات تربیت بدنی دانشگاه ها مجاز می باشد كه پس از طی مراحل ثبت نام اولیه و درج اعلام آمادگی، از طریق مسئول انجمن شطرنج (آقای دکتر فرضعلی پور- 09143402330) تاییدیه حضور در دوره مذكور صادر خواهد شد.

به منظور اطلاع از نحوه حضور در كارگاه مذكور  به بخشنامه پيوست مراجعه نماييد.

لینک ثبت نام

حمید نظری دانشجوی دانشگاه شهیدبهشتی در مسابقات قهرمانی تکواندو آسیایی، مقام نایب‌ قهرمانی را کسب کرد.

ایرج احسانی 0 31 رتبه مطلب: بدون رتبه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی، حمید نظری دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی  و ملی‌پوش پومسه کشورمان در مسابقات قهرمانی تکواندو آسیایی 2020 که  با شرکت 26 کشور به مدت یک هفته به صورت آنلاین برگزار شد، توانست به مقام نایب‌قهرمانی دست پیدا کند.

حمید نظری، پیش از این نیز در عرصه‌های مختلف المپیک، جهانی و یونیورسیادها مقام‌های ارزنده‌ای کسب نموده است.

این موفقیت را به ایشان و خانواده بزرگ ورزش دانشگاهی تبریک عرض می‌نماییم.

ایرج احسانی 0 59 رتبه مطلب: 2/0

اولین دوره مسابقات آنلاین اطلاعات عمومی ورزشی به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی در فضای مجازی توسط دانشگاه پیام نور مرکز محلات برگزار گردید.

این مسابقه  به صورت آنلاین در روز ورزش، مورخه بیست و ششم مهرماه 1399،به منظور تحقق اهداف و راهبردهای حوزه ی ورزش دانشگاهی و به همت کانون دانشجویی هلال احمر مرکز محلات در سطح استان مرکزی برگزار شد، وبه قید قرعه به سه نفر از شرکت کنندگان برتر، جوایز ارزنده ای اهدا گردید.

برگزاری مسابقات همگانی مجازی وآنلاین دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

ایرج احسانی 0 145 رتبه مطلب: 3/0

مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی:

به اطلاع می رساند، این اداره كل در نظر دارد مسابقات همگانی مجازی و آنلاین دانشجویان دختر و پسر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی كشور را در 5 رشته طبق جدول پیوست برگزار نماید. خواهشمند است ترتیبی اتخاذ فرمایید ضمن اطلاع رسانی لازم، کلیه امور مربوط به ثبت نام دانشجویان وگزارشات درخواستی  از طریق سامانه الکترونیکی پرتال سازمان امور دانشجویان به آدرس:http://eservices.saorg.ir/tbs صورت پذیرد. ضمنا دستورالعمل نحوه برگزاری و آیین نامه فنی مسابقات به پیوست ارسال می باشد.

زمان برگزاری مسابقات شطرنج روز 16 اذر می باشد.

مهلت ارسال فیلم سایر رشته ها تا پایان اذرماه سال جاری می باشد.

دستورالعمل برگزاری رشته های ورزش همگانی مجازی

بخشنامه پیگیری بودجه فعالیت های تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه ها

ایرج احسانی 0 69 رتبه مطلب: بدون رتبه

مدیران محجترم تربیت بدنی دانشگاه ها:

احتراما با توجه به شیوع و فراگیری ویروس کرونا، اداره کل تربیت بدنی سازمان متبوع ضمن رعایت مفاد پروتکل های بهداشتی فعالیت های ورزشی ذیل را با همکاری و مشارکت دانشگاه ها به صورت مجازی برای شش ماه دوم سال جاری برنامه ریزی و اجرا می نماید:
- برگزاری آنلاین فعالیت های ورزش همگانی در قالب جشنواره های هفته تربیت بدنی، پاییزه و زمستانه و ثبت در سامانه سجاد
- برگزاری دوره های آموزشی و توانمندسازی مدیران، کارشناسان تربیت بدنی و دانشجویان

و ....

از این رو با عنایت به ضرورت توجه به جایگاه فعالیت های فوق برنامه ورزشی در پیشبرد توسعه ورزش دانشجویان، ضمن پیگیری بودجه تخصیصی مربوط به فعالیت های خدمات رفاهی، فرهنگی و ورزشی آن دانشگاه در قانون بودجه سال 99، تدابیر لازم اتخاذ و نسبت به هدایت و هدفمند نمودن و توزیع متوازن و عادلانه بودجه تربیت بدنی اقدامات مقتضی بعمل آید.

بخشنامه پیوست

فدراسيون ملي ورزش هاي دانشگاهي مسابقات مجازي ووشو در بخش تالو را برگزار مي كند.

ایرج احسانی 0 65 رتبه مطلب: بدون رتبه

مديران محترم تربيت بدني دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي كشور:

به اطلاع مي رساند در راستاي توسعه ورزش همگاني و همچنين ترغيب دانشجويان به انجام فعاليت هاي بدني در شرايط كنوني فدراسيون ملي ورزش هاي دانشگاهي يكدوره مسابقات مجازي ووشو دانشجويان را دربخش تالو برگزار مي نمايد. لطفا جهت كسب اطلاعات دقيق تر از شرايط و نحوه برگزاري به بخشنامه هاي پيوست مراجعه نماييد.

بخشنامه اداره كل تربيت بدني

بخشنامه فدراسيون ملي ورزش هاي دانشگاهي

کارگاه تخصصی آشنایی با شیوه ثبت اطلاعات فضاهای ورزشی دانشگاه ها در سامانه ستاو برگزا ر گردبد.

ایرج احسانی 0 101 رتبه مطلب: 1/7

با توجه به راه اندازی بانک اطلاعاتی اماکن و فضاهای  ورزشی دانشگاه ها در سامانه ستاو و لزوم ثبت این اطلاعات برای پیشبرد و توسعه ورزش دانشجویی، کارگاه با هدف آشنایی کارشناسان و مدیران تربیت بدنی دانشگاه های کشور در جهت ثبت و داده پردازی این اطلاعات  در بخش اماکن و فضاهای ورزشی سامانه ستاو برگزار کردید.

این کارگاه  روز چهارشنبه 19 آبان  ماه با حضور 98 نفر از کارشناسان و مدیران تربیت بدنی دانشگاههای سراسر کشور برگزار شد.

برگزاری مسابقات قهرمانی مجازی و آنلاین دانشجویان دختر و پسر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی كشور

مسابقات قهرمانی مجازی و آنلاین دانشجویان دختر و پسر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی كشور را در رشته های مختلف ورزشی برگزار می گردد.

ایرج احسانی 0 720 رتبه مطلب: 3/0

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی:

به اطلاع می رساند،این اداره كل در نظر دارد مسابقات قهرمانی مجازی و آنلاین دانشجویان دختر و پسر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی كشور را در رشته های مختلف ورزشی طبق جدول پیوست برگزار نماید. خواهشمند است با تكمیل جدول، آمادگی خود  جهت شركت و میزبانی را تا تاریخ 99/08/28 از طریق اتوماسیون اداری ERP به این اداره كل ارسال نمایید.

به پیوست آیین نامه عمومی و فنی مسابقات ارسال می گردد.

آیین نامه عمومی و فنی مسابقات

جدول پیوست

برگزاري اولین دوره مسابقات سوارکاری (پرش با اسب) دانشجویان دانشگاه‌های استان تهران و البرز

اولین دوره مسابقات سوارکاری (پرش با اسب) دانشجویان دانشگاه‌های استان تهران و البرز با همکاری فدراسیون سوارکاری و دانشگاه جامع علمی- کاربردی آذر ماه سال جاری برگزار می شود.

ایرج احسانی 0 61 رتبه مطلب: بدون رتبه

مديران محترم تربيت بدني دانشگاه هاي:

الزهرا(س)، تهران، تربیت دبیر شهیدرجایی، خوارزمی، شاهد، شهید بهشتی، صنعتی امیركبیر، صنعتی شریف، صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، علامه طباطبایی، علم و صنعت و هنر

استحضار می رساند اولین دوره مسابقات سوارکاری (پرش با اسب) دانشجویان دانشگاه‌های استان تهران و البرز با همکاری  فدراسیون سوارکاری و دانشگاه جامع علمی- کاربردی آذر ماه سال جاری برگزار می شود. خواهشمند است ترتیبی اتخاذ شود تا ضمن اطلاع رسانی به ورزشکاران علاقمند و واجد شرایط ، اسامی ورزشکاران (آقایان و خانمها) آن مدیریت تا تاریخ 17/8/99 به اين اداره كل اعلام گردد.

بخشنامه

دانشگاه کوثر بجنورد مسابقه دانستنی های ورزشی را به صورت مجازی برگزار می نماید.

ایرج احسانی 0 60 رتبه مطلب: بدون رتبه

به اطلاع می رساند دانشگاه کوثر بجنورد در نظر دارد مسابقه دانستنی های ورزشی را برگزار نماید. شایان ذکر می باشد شرکت کلیه دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی وابسته به وزرارت علوم در مسابقه مذکور آزاد می باشد. همچنین  به منظور دریافت راهنمای شرکت در مسابقه  به آدرس تلگرامی https://t.m/vkosar  jh l,voi  تا مورخه 99/08/12 مراجعه نمایید.

دانشگاه تربت حیدریه به مناسبت هفته تربیت بدنی برگزار کرد.

دانشگاه تربت حیدریه به مناسبت هفته تربیت بدنی برگزار کر

ایرج احسانی 0 87 رتبه مطلب: بدون رتبه

دانشگاه تربت حیدریه  با رعایت پروتکل های بهداشتی ستاد پیشگیری از بیماری کرونا، به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی برنامه های مختلف ورزشی ویژه کارکنان و اساتید در دانشگاه تربت حیدریه برگزار کرد. این فعالیت ها شامل:

-  برگزاری مسابقات ورزشی شامل رشته های پرتاب پنالتی بسکتبال، آمادگی جسمانی، تنیس روی میز، فوتبال دستی و مچ اندازی

-  برگزاری همایش پیاده روی از محل ساختمان آموزشی و ادامه مسیر در محوطه دانشگاه همراه با قرعه کشی و اهداء جوایز

-  برگزاری کارگاه آموزشی حضوری با عنوان ورزش و تغذیه سالم

به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت ­بدنی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری مسابقه ماهیگیری برگزار کرد.

ایرج احسانی 0 44 رتبه مطلب: بدون رتبه

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت­ بدنی و ورزش و در راستای ترویج و توسعه آبزی‌­پروری، مصرف ماهی و فرهنگ ورزش پرنشاط و تفریحی ماهیگیری، نخستین دوره مسابقه ماهیگیری با حضور هیات رئیسه دانشگاه، روسای دانشکده­ها، مسئولین و مدیران در استخر مزرعه آموزشی و تحقیقاتی دانشکده علوم دامی و شیلات برگزار کرد.

گفتنی است در این مسابقه آقایان صادق حمیدی، کاظم عسکری و حمید امیرنژاد به ترتیب رتبه­ های اول تا سوم را کسب نمودند.

کارگاه تخصصی آشنایی با شیوه ثبت اطلاعات فضاهای ورزشی دانشگاه ها در سامانه ستاو برگزار می گردد.

ایرج احسانی 0 0 رتبه مطلب: بدون رتبه

با توجه به شرایط حاكم بر جامعه در پی شیوع ویروس كووید 19و ضرورت آگاهی بخشی و ارتقای دانش فنی و مدیریتی منابع انسانی شاغل در ورزش دانشجویی،این اداره كل در نظر دارد"کارگاه تخصصی آشنایی با شیوه ثبت اطلاعات فضاهای ورزشی دانشگاه ها" برگزار نمايد.

به اطلاع مي رساند اين دوره روز چهارشنبه 14 آبانماه 1399  از ساعت 9 لغایت 12در فضای مجازی  (سامانه ستاو) برگزار مي گردد.
لطفا ضمن اطلاع رسانی به افراد واجد شرایط (1نفر مسئول تکمیل اطلاعات فضاهای ورزشی) برای حضور در كارگاه مذكور، تاكید نمایید حداكثر تا تاریخ 99/8/12 جهت ثبت نام از طریق لینك مستقیم ذیل یا سامانه ستاو (https://setav.ir) اقدام نمایند.
شایان ذکر است حضور یک نفر از هر دانشگاه  (فردی که مسئولیت تکمیل اطلاعات فضاهای ورزشی در سامانه ستاو  را بعهده دارد) الزامی می باشد.

به منظور اطلاع از نحوه حضور در كارگاه مذكور  به بخشنامه پيوست مراجعه نماييد.

بخشنامه پیوست

دانشگاه خوارزمی به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی برگزار کرد.

ایرج احسانی 0 59 رتبه مطلب: بدون رتبه

از جمله فعالیت های صورت گرفته دانشگاه شامل:

• همایش دوچرخه سواری ویژه کارکنان دانشگاه(آقایان) با رعایت پروتکل های بهداشتی به میزبانی دانشگاه خوارزمی28 مهرماه 99
  • همایش پیاده روی ویژه کارکنان دانشگاه با رعایت پروتکل های بهداشتی به میزبانی دانشگاه خوارزمی30 مهرماه 99
  • برگزاری نخستین دوره مسابقات آنلاین شطرنج 7 آبان ماه 99
  • برگزاری کارگاه مجازی سلامت جسم و روان با همکاری دانشگاه سما 6 آبان ماه 99
  • اولین دوره جشنواره مجازی مسابقات همگانی

برگزاری مسابقات دوچرخه سواری در دانشگاه شهیدبهشتی به مناسبت هفته تربیت بدنی

ایرج احسانی 0 56 رتبه مطلب: بدون رتبه

این دوره از مسابقات با حضور جمعی از کارکنان محترم دانشگاه شهید بهشتی در دو بخش آقایان و بانوان بصورت رکورد گیری در دو روز 28 و 29 مهر در محوطه مقابل اداره بهداشت و در فضای باز با رعایت دستورالعمل های بهداشتی و ایمنی برگزار گردید و نتایج به شرح ذیل بدست آمد.

کارگاه تخصصی بدنسازی در ورزش فوتسال بصورت مجازی برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 138 رتبه مطلب: بدون رتبه

کارگاه تخصصی بدنسازی فوتسال توسط انجمن فوتسال وزارت علوم  روز چهارشنبه ۳۰ مهر ماه برگزار شد. این کارگاه با هماهنگی های آقای دکتر ابراهیم فلاح دبیر انجمن فوتسال و مدرس رسمی فوتسال فدراسیون فوتبال، بامدرسی آقای دکتر صادق امانی عضو هیات علمی گروه فیزیولوژی ورزشی دانشگاه خوارزمی و مدرس رسمی بدنساز فوتسال فدراسیون فوتبال و  AFC و مربی تیم های لیگ برتر کشور و آقای دکتر رسول اسلامی عضو هیات علمی گروه فیزیولوژی ورزشی دانشگاه علامه طباطبایی و مربی تیم های دانشگاهی برگزار گردید.

این دوره با حضور ۱۲۱ نفر از مربیان،کارشناسان و مدیران تربیت بدنی دانشگاههای سراسر کشور با موضوعات تمرینات هوازی و بی هوازی و تمرینات قدرتی و توانی در فوتسال برگزار شد.

برگزاری جشنواره پاییزه سال 1399

با توجه به شرایط حاکم بر جامعه در وضعیت کنونی و وجود ویروس کووید-19 این اداره کل در پی آن است که با فراهم آوردن زمینه های لازم و ایجاد محیط و فرصت مناسب، از یک سو موقعیتهای تفریحی و رقابتی سالم برای کلیة دانشجویان در نظر گرفته، از سوی دیگر با توجه به برنامه های پیش بینی شده امادگی برگزاری پنجمین المپیاد ورزش های همگانی را در دانشگاه ها ایجاد نماید.

ایرج احسانی 0 55 رتبه مطلب: بدون رتبه

جشنواره ورزشی پاییزه یکی از این رویدادهاست که سالانه با استقبال بسیاری از دانشجویان در دانشگاه ها اجرا می گردد. با توجه به شرایط حاکم بر جامعه در وضعیت کنونی و وجود ویروس کووید-19  این اداره کل در پی آن است که با فراهم آوردن زمینه های لازم و ایجاد محیط و فرصت مناسب، از یک سو موقعیتهای تفریحی و رقابتی سالم برای کلیة دانشجویان در نظر گرفته، از سوی دیگر با توجه به برنامه های پیش بینی شده امادگی برگزاری پنجمین المپیاد ورزش های همگانی را در دانشگاه ها ایجاد نماید.

از اینرو با برگزاری کارگاه های اموزشی مجازی رشته های پیشنهادی برای المپیاد آتی را به دانشگاه ها معرفی و آموزش داده و مقرر شده علاوه بر رشته های معرفی شده هر دانشگاه بنا بر مقتضیات و شرایط موجود با توجه به دستورالعملهای ستاد ملی مبارزه با کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی نسبت به برگزاری جشنواره پاییزه و برگزاری برخی رشته ها بصورت مجازی اقدام نمایند.

بخشنامه جشنواره پاییزه

دستورالعمل برگزاری جشنواره پاییزه

شورای ورزش دانشگاه جامع علمی-کاربردی برگزار شد.

دومین جلسه شورای ورزش دانشگاه جامع علمی-کاربردی با حضور دکتر امید رئیس محترم دانشگاه و رئیس شورا و کلیه اعضا در محل سالن جلسات ریاست دانشگاه و همزمان بصورت ویدیوکنفرانس و حضوری برگزار شد

ایرج احسانی 0 60 رتبه مطلب: بدون رتبه

در ابتدای جلسه، از دانشجوی مقام آور دانشگاه هادی غرباقی در سی امین یونیورسیاد دانشجویان جهان (ناپل 2019)که در رشته تیراندازی موفق به کسب مقام دوم شده بود، تقدیر به عمل آمد.

موضوع ایجاد مجموعه ورزشی دانشگاه با همکاری و مشارکت سازمان امور دانشجویان و صندوق رفاه دانشجویان یکی از موضوعات اصلی شورا بود که مقرر گردید اقدامات اولیه در این خصوص صورت پذیرد و مکاتبات لازم با سازمان امور دانشجویان در این خصوص پیگیری گردد.

وضعیت اتاق های ورزش و سلامت در واحدهای استانی توسط یوسف پور مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه ارائه گردید و مقرر گردید براساس استانداردهای اداره کل تربیت بدنی موضوع تجهیز واحدهای استانی در دستور قرار گیرد.

مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان از برگزاری رویدادهای ورزشی مجازی الکترونیکی در هفته تربیت بدنی خبر داد.

ایرج احسانی 0 58 رتبه مطلب: 3/0

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان ،محمدحسین علیزاده در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا درباره اقدامات سازمان امور دانشجویان در هفته تربیت بدنی، اظهار داشت: امسال به دلیل شیوع کرونا، پنج فعالیت ورزشی به صورت ای.اسپورت(ورزش الکترونیک) از طریق سامانه ستاو(سامانه تندرستی، ارزیابی و ورزش) تعریف شده است.
وی ادامه داد: طرح آزمایشی این سامانه در تابستان برای شطرنج، دارت و پومسه برگزار شد و به عنوان مثال ۴۰۰ دانشجو با وجود تعطیلی دانشگاه ها از شطرنج استقبال کردند؛ که در ترم جدید نیز این مسابقات برگزار می شود.

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

دستورالعمل پرداخت حق الزحمه ....و آیین نامه حق التعلیم ... سال 1399

ایرج احسانی 0 80 رتبه مطلب: 5/0

افتتاحیه زمین چمن مصنوعی خوابگاه برادران دانشگاه خوارزمی (پردیس کرج)

این طرح همزمان با طرح های عمرانی و ورزشی چند دانشگاه دیگر و به مناسبت هفته تربیت بدنی با حضور مجازی دکتر صدیقی معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان، مهندس پرهیزکار معاون پشتیبانی سازمان، دکتر علیزاده مدیرکل تربیت بدنی، دکتر مطیعی رئیس صندوق رفاه دانشجویان و معاون دانشجویی، فرهنگی، معاون دفتر نهاد و مدیران و کارمندان دانشگاه خوارزمی افتتاح شد.

ایرج احسانی 0 44 رتبه مطلب: بدون رتبه

به مناسبت هفته تربيت بدني صورت گرفت: بهره برداري از 6800 مترمربع فضاي ورزشي در دانشگاه‌ها

با حضور رئیس سازمان امور دانشجویان و به مناسبت هفته تربیت بدنی، مراسم بهره برداری از 6800 مترمربع فضای ورزشی در دانشگاه ها بصورت مجازی برگزار شد.

ایرج احسانی 0 60 رتبه مطلب: بدون رتبه

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، دکتر مجتبی صدیقی در این آیین مجازی گفت: ورزش در دانشگاه ها به عنوان یک وسیله و هدف مورد توجه مسئولان است و امیدوارم با رفع شرایط کرونایی، همچون گذشته دانشجویان در فعالیت های ورزشی مشارکت کنند.
وی با اشاره افتتاح 27 پروژه ورزشی در هفته دولت گفت: در سالیان اخیر سرمایه گذاری مناسبی برای توسعه فضای ورزش دانشگاه ها صورت گرفته است و تا پایان سال هر ماه حدود 5 پروژه افتتاح خواهد شد.
دکتر صدیقی ضمن تاکید بر حفظ و نگهداری استاندارد تجهیزات و اماکن ورزشی تا رفع کرونا گفت: با رعایت اصول بهداشتی امکانات ورزشی در اختیار حداقل دانشجویان حاضر در دانشگاه ها قرار گیرد.
در این آیین مجازی که با حضور رئیس صندوق رفاه دانشجویان، معاونان سازمان اموردانشجویان و مدیرکل تربیت بدنی این سازمان و رییس فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی برگزار شد، کفپوش زمین روباز ورزشی در دانشگاه های بناب، جیرفت و کاشان و زمین چمن مصنوعی در دانشگاه های خوارزمی و دانشکده ریاضی و کامپیوتر خوانسار مورد بهره برداری قرار گرفت.
همچنین در این آیین سالن چند منظوره ورزشی دانشکده ریاضی و کامپیوتر خوانسار به مساحت 1800متر مربع مورد افتتاح قرار گرفت.
بر اساس این گزارش با افتتاح این پروژه ها که با صرف اعتبار 44 میلیارد ریال به بهره برداری رسیدند در مجموع 6800مترمربع به فضای ورزشی دانشگاه ها افزوده شد.
گفتنی است در هفته دولت نیز 27 پروژه ورزشی با مساحت 24000 مترمربع در دانشگاه ها مورد بهره برداری قرار گرفت.

دکتر علیزاده در پیامی ضمن گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش این هفته را به ورزشکاران و کلیه دست اندر کاران ورزش بویژه ورزش دانشگاهی تبریک گفت.

26مهر ماه به عنوان روز تربیت بدنی و ورزش، نامگذاری شده است. این هفته فرصت ارزشمندی برای آشنایی بیشتر جامعه با موضوع مهم ورزش و زمینه مناسبی برای تبیین اهمیت و آثار آن در ابعاد فردی و اجتماعی است.

ایرج احسانی 0 108 رتبه مطلب: بدون رتبه

دکتر علیزاده در پیامی ضمن گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش این هفته را به تمامی ورزشکاران و  دست اندر کاران ورزش بویژه ورزش دانشگاهی تبریک گفت.
26
ایشان با اشاره به نقش و اهمیت ورزش در توسعه و ارتقاء سلامت و ایجاد روحیه ی نشاط و شادابی جامعه در تمامی زمینه ها و ابعاد آن برای تمامی سنین، امری بدیهی و پذیرفته است.
به همین خاطر است که امروزه برنامه ریزی در جهت مساعدت و توسعه ی زیرساخت های ورزشی مورد توجه اکید دولت ها قرار گرفته است.
اینجانب به نمایندگی جامعه بزرگ ورزش دانشگاهی، فرا رسیدن هفته تربیت بدنی را به ورزشکاران و کلیه دست اندرکاران ورزش بویژه ورزش دانشگاهی  تبریک عرض می نمایم.
.